Първа възможна ваксина е тествана в Сиатъл. Вярвам, че скоро ще се открие нещо, което ще помогне.
https://www.nu.nl/279662/video/mogelijk-vaccin-tegen-coronavirus … -in-vs.html
Аз тъкмо си пуснах поста и те взеха че си сметнаха цифричките и за малките държави и ги включиха в класацията.
) Но ние сме открили много малко от болните в България и затова при нас смъртността в стат. е 2,50 % а на база приключили случаи е 100% (ние имаме само починали, нямаме все още излекувани и официално изписани). Разбира се ще имаме в стат. при нас смъртността няма кой знае колко да е по различна от останалият свят. Между другото като имаме трябва да видиме те имат ли антитела, да ги използваме за преливане на плазма. В Китай така лекуват вируса, използват излекуваните в битката да спасят тежко болните. Въпреки че с оглед смъртността явно няма голям ефект. 
Аз по ресторанти ходя от дъжд на вятър по поводи само, ама си спортувам и гледам редовно. Ама няма как, съобразявам се. Та аз спор не виждам, съгласен съм с мнението ти. Просто много се проточват нещата и накрая пак ще се стигне до затваряне на София, сигурен съм. По-добре да беше от началото, та вече да сме отметнали една седмица от локдауна, а не тепърва да го почваме от април. Препоръчани теми