COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 984 347
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 4 110

Много се загрижихме за пенсионерите изведнъж. А като ги обричаме на мизерия и мъки с 200 лв пенсия и липса на адекватни медицински грижи не бяхме загрижени ? Съжалявам, но ми идва в повече това театро.

Загрижени са да усвоят европарите

# 4 111
Относно специфичната находка в дробовете при скенер, и нашите я видяха при онази жена във Варна, която се строполи изведнъж на улицата, но после тестовете бяха отрицателни.

# 4 112
  • София
Момичета, от сутринта ме втриса. А скапаният ел.термометър показва около 36. Някой знае ли дали характерното втрисане е непременно свързано с повишена температура.
,
Под езика май мери по-точно електронният. Аз имах такова чудо за седмица и повече- уж ме тресе пък температура няма. Като ударех 50 грама уиски и усещането че ме тресе изчезваше.

# 4 113
Тюркоаз, имате ли предпазни костюми, очила и т.н.?

# 4 114
  • Пловдив
В цялата история ме притесняват изявленията на Гешев. Досега безрезервно вярвах в добрите намерения и реалната заплаха. Сега обаче все по-често той се появява на екран.
Да, и аз взех да се притеснявам стилът "Гешев" да не завладее в суматохата и други извън първоначалния си носител. Wink

# 4 115
  • Stuck in a moment
Извеждате ли си децата и как? В смисъл, с маски ли, колко често и къде? Ясно ми  е, че не може на места с други хора. Тези с по-големи деца - пускате ли ги сами?

# 4 116
Момичета, от сутринта ме втриса. А скапаният ел.термометър показва около 36. Някой знае ли дали характерното втрисане е непременно свързано с повишена температура.
,
Под езика май мери по-точно електронният. Аз имах такова чудо за седмица и повече- уж ме тресе пък температура няма. Като ударех 50 грама уиски и усещането че ме тресе изчезваше.
Българка, жена на 63г. Боя се за синът ми. На работа е няма как. Това шега ли беше?

# 4 117
Не го извеждам никъде ,само вкъщи и на двора малко .Те от сутринта гледам ,че и площадките са запечатени.Нали затова е карантина ,да не излизаме никъде .

# 4 118
Ясно 😂 Освен, че не можеш да четеш и да се аргументираш, очевидно не знаеш и че препинателните знаци не означават нерви. Нейсе 😂

Информация от първо лице ли искаш? Затвори трафикнюз и отвори сайта на СЗО.

Are there any medicines or therapies that can prevent or cure Covid-19

While some western, traditional or home remedies may provide comfort and alleviate symptoms of COVID-19, there is no evidence that current medicine can prevent or cure the disease. WHO does not recommend self-medication with any medicines, including antibiotics, as a prevention or cure for COVID-19. However, there are several ongoing clinical trials that include both western and traditional medicines. WHO will continue to provide updated information as soon as clinical findings are available.  

https://www.who.int/news-room/q-a-detail/q-a-coronaviruses

Пък ти си вярвай на фалшивите новини колкото щеш.

# 4 119
  • Mediterraneo
Данните за Испания от тази сутрин

Общо- 13 720 случая, около 2500 повече от вчера (увеличение с 18%).
Починали-  558.
774 случая в интензивно лечение, 5 717 хоспитализирани( 42%).

# 4 120
  • София
,
Българка, жена на 63г. Боя се за синът ми. На работа е няма как. Това шега ли беше?
Не се шегувам- наистина при мен 50 грама прекратяваха усещането че ме тресе. Не знам защо.

# 4 121
  • София
защото затопля. Алкохолът затопля и успива.

# 4 122
  • тук-там
,
Част от електронните са за ректално измерване. Пробвайте по различни начини да премерите.

# 4 123
Не разбирам, защо непрекъснато се цитират статистики, които всеки който е в интернет и се интересува, може да прочете. С какво помагате, освен да насаждате още по-голяма паника.
П.П. Благодаря, ще опитам  и друг начин. Не се боя толкова за себе си, но синът ми е хипертоник.

# 4 124
  • Mediterraneo
По- яко е да си говорим глупости, нали?

Общи условия

Активация на акаунт