COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 982 212
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 4 485
Как карантина в кола? Може да вземем патент за това изобретение и да го продадем на руснаците.

# 4 486
  • в огледалото на живота
Гледахте ли как си шетат и нарушават карантината италианците в Бургас.Избягали от тях,а у нас -купон,обикаляне по улиците,снимки...а после някой съжеляваше пребиваващите и туристите...всички трябваше да ги изхвърлят..пък нека съм лоша..
Moже ли линк?Или инфо друго?

# 4 487
  • София
А англичаните са ги извели. Кой ги е пуснал, как ги е пуснал?  Нали заради тях е затварянето на града, не заради басканлии!

# 4 488
4207 new cases and 475 new deaths in Italy. 1084 new recoveries were also reported today

Това е кошмар Sad
Докога, не трябва ли вече да отмине този пик? Сърцето ми се свива след всяка нова статистика, горките хора

# 4 489
  • София
Качиха италианците, лоша работа...Confused

# 4 490
  • София
А англичаните са ги извели. Кой ги е пуснал, как ги е пуснал?  Нали заради тях е затварянето на града, не заради басканлии!

Още при два дни, заради други случаи, обявиха, че чужденците в подобни ситуации ще ги извозим до държавите им, за да не тежат на здравната ни система.

# 4 491
Аххх, тежко, много тежко...Толкова жертви дадоха италианците и цифрата не спира да расте. Приблизително 3000 починали вече, а има още 2257 в критично състояние...Дано Господ се смили над тях и вирусът да започне да се оттегля...взе си вече своето...

# 4 492
  • Пеликания
Този е пълен дебил според мен Rolling Eyes

# 4 493
Да, наистина са страхотни Laughing,запалиха целия свят с деликатеса си от панголини ! 2002 пак ако си спомняте запалиха 30 страни със SARS който тръгна от Гуандун Китай. Много мили хора !!

Да, "практиката" показва, че повечето зарази тръгват от това място  и разпространениято следва 40-тия паралел. Както е било с чумата - Китай, Иран, Италия и всички останали.  Май и сега е така.

Проф. Коста Костов (професор по белодробни болести, консултант по белодробни болести на УМБАЛ „Св. Анна”) е направил "интересно" обръщение към управляващите и призовава депутатите да се включат в кампанията за доброволци.

Някакво резюме на мерките, защото вече нямам нерви да ги слушам?
Ще имаме ли "вечерен час" или ...?

# 4 494
  • Пловдив
Гледате ли блокадата на Австрийската граница...? Пълно е с братя...поне половината са за у нас. Гаранция.

# 4 495
Те и мерките на Макрон са за "замръзяване", не за "опрощаване". Т.е. след карантината хората ще се окажат с големи дългове. И плюс възможната очакваща ни криза, ще е като черешката на тортата.

Не съм сигурна, че някоя икономика би издържала на опрощаване, но замразяване и разсрочване е глътка въздух, за да опазиш хора и икономика.
Съмнявам се, че ще се опази някой. Но вероятно е по-добре от нищо.

# 4 496
А англичаните са ги извели. Кой ги е пуснал, как ги е пуснал?  Нали заради тях е затварянето на града, не заради басканлии!

Вие ли казвате, че е заради англичаните. Лично ли им взехте натривките, че ги и отчетохте, дали са позитивни?

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 19:37 от niljaniljo

# 4 497
  • на пистата
Гледате ли блокадата на Австрийската граница...? Пълно е с братя...поне половината са за у нас. Гаранция.
Тава идвах да напиша и аз.Пълен ужас..тези някой ще ги постави ли под карантина.Те нямат лични лекари,едва ли ще се обадят на някой.

# 4 498
Филмчето от Китай и какви мерки и взаимопощ имат там само ме покруси.

Не знам как е в България, но в Германия няма и помен от подобно поведение и мерки.
Къде може да се види това филмче?
А този DJ е пълен олигофрен... съжалявам.

# 4 499
  • Пловдив
Тава идвах да напиша и аз.Пълен ужас..тези някой ще ги постави ли под карантина.Те нямат лични лекари,едва ли ще се обадят на някой.
абе ужас ще е...някак трябва да се настройваме.

Общи условия

Активация на акаунт