COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 980 142
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 5 475
Ми че тя и немската овчарка е голяма порода пък има хора които я мъчат в апартамент. Едни съседи я държат на терасата целодневно. Всеки път като я видя ми става жал за нея

# 5 476
Събирам си след кучето всеки път, даже в биоразградими торбички (от нишесте и глицерин)... Точно 5 мин, 200м. И се прибираме - до боклука и обратно. Или вече и боклука не мога да си хвърлям? После бърша лапи със спиртна кърпичка.

# 5 477
Вие сами ли живеете, че липса на социални контакти?
Та ние сме от седмица по къщите. Повечето тук имат семейства. Ползваме социални мрежи, телефони. Каква липса на соц.контакти, какви пет лева?
Да, сама живея с детето. Проблем, нещо?

# 5 478
Чакайте да видим брифинга в 17.00, ще ни затегнат още.

Ами, ок! Ама и заради едно л@йно в тревата и собствениците на кучета да не излизат! Че и без това там ще го оставят!
не,  собствениците на кучета ще излизаме  Simple Smile

Защо?

# 5 479
  • Варна
Съседка гледа далматинец в гарсониера. Друг - питбул, който се изхожда на терасата.  Не чисти, дори готви там, до фекалиите. Кучетата радват ли се на подобен затвор  (комфорт)? Жал ми е за такива животни. Нужно им е движение и игри. Обездвижването при някои породи е фатално.
Мисля, че са за къща с двор. Останалото е човешки каприз.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 16:44 от Viviana91

# 5 480
Скрит текст:
Чакайте да видим брифинга в 17.00, ще ни затегнат още.

Ами, ок! Ама и заради едно л@йно в тревата и собствениците на кучета да не излизат! Че и без това там ще го оставят!
не,  собствениците на кучета ще излизаме  Simple Smile
Защо?
В Испания, където е най натегнато, пускат да си разходиш кучето. Ако имаш куче.

# 5 481
jedinait, защото животните има физиологични нужди. Абе, вие тотално изпращяхте тук, щом смятате, че е нормално да караш куче да си върши работата в апартамент. Даже то не обича да го прави и да му е мръсно...Ужас.

# 5 482
  • София
Тези, които сте готови да седите по 3 месеца вкъщи, всичките ли сте с неограничен хоум офис? Щото мен, честно казано, най- много ме притеснявя тази част. Или просто разчитате на спестени пари и 3 месеца без доходи. Ама икономиката ни, дето и без това я няма, ще претърпи колапс и няма да са 3 месеца само, ако наистина се натисне пауза до юни- юли.

# 5 483
jedinait, защото животните има физиологични нужди. Абе, вие тотално изпращяхте тук, щом смятате, че е нормално да караш куче да си върши работата в апартамент. Даже то не обича да го прави и да му е мръсно...Ужас.

??? Ужас е, че грам не осъзнавате мръсотията, която разнася едно куче.

# 5 484
Скрит текст:

Трябваше да снимам онзи ден - едно готино девойче с маска, очила и ръкавици, а кучето като мечка - пуснато да тича като волния Уили. Евала за тази социална отговорност!

# 5 485
Антигона, разбирам какво ми казваш. Разликата е, че не вярвам на всяко едно клипче. Просто когато информацията от много и различни места започне да се застъпва, очевидно не става въпрос за лъжа.

На много места се застъпва и информацията, че вирус няма 🙂 Хайде да повярваме на нея и да излезем на кафе!

Ама по-бързо решавай, че в 17 почва брифингът!

Всеки сам преценя на какво да вярва. Съжалявам, че се дразниш, че не мисля като теб. Не би трябвало.

# 5 486
Скрит текст:

Трябваше да снимам онзи ден - едно готино девойче с маска, очила и ръкавици, а кучето като мечка - пуснато да тича като волния Уили. Евала за тази социална отговорност!

После Уили ще дойде, ще те близне, ще се отърка в теб, в детето. После във входа, по стълбите итн итн.

# 5 487
Лъки, ама с малки дечица за половин час да излезе детето и в Китай май са давали.
Май имаше нещо, че били пускали от всеки блок за половин час всеки на ден , но имало разпределение или нещо такова някъде четох, ако е истина. С кучетата също са пускали хората, но пак премерено и без натоварване под график някакъв.
Ама всеки тук колко му пречи вече да си е вкъщи, как слънце няма, въздух няма , да се ходи някъде, ама..
Да, ходи се, но там е било някак редуцирано и организирано.
На други места пък четох ги зазиждали дори, колко е вярно...не знам. Това за болните.
Забранявали са прозорците да се отварят писаха в Китай.
Тук, ако не си наложим нещо да ни е удобно и да се съобразяваме накрая наистина под ключ ще ни сложат.
Всичко зависи от нас самите, но и никой не иска да се ангажира с някаква организация.
А на тези от Банско наши екскурзианти съм бясна. Не 14 дни , а цял месец бих ги държала в някаква зала ей-така с 1 тоалетна. Лоша съм -да.

# 5 488
чувствам се не много добре ... имам баби и дядовци благодаря на Господ за това и ,че им дадох правнуци ... но всички ми се сърдят,че не излизам и ме вземат за луда ... ами да няма кой да ми гледа детето и се притеснявам ... почвам да се чудя дали разсъждавам вече правилно .. даже мъжа ми става крив , че му казвам да седи вкъщи ... то не се издържа така ...

# 5 489
  • Варна
Вие сами ли живеете, че липса на социални контакти?
Та ние сме от седмица по къщите. Повечето тук имат семейства. Ползваме социални мрежи, телефони. Каква липса на соц.контакти, какви пет лева?
Да, сама живея с детето. Проблем, нещо?
Аз пък живея сама без детето. На социалната мрежа не мога да му кажа социален контакт, и ще взема да говоря по телефона половин, един, два часа ли.

Общи условия

Активация на акаунт