COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 979 613
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 6 630
За Испания пише, че НАПЪЛНО ЗДРАВ МЪЖ, БЕЗ СЪПЪТСТВАЩИ ЗАБОЛЯВАНИЯ е починал от вируса. Това е кошмарно плашещо!

Може ли линк ?
Или трябва само да всяваме паника !

# 6 631
  • на пистата
Тоест,ако живея в Пловдив не мога да отида в Карлово?Така ли е

# 6 632
В новините на нова на сайта го пише.

# 6 633
https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/588388

Вече затварят парковете и обществените градини ли ?
И поставят КПП във всеки град
.

Това ли е ???

Още говорят. Предвиждат се още по-тежки мерки, ако и тези не се спазят.

# 6 634
Тоест,ако живея в Пловдив не мога да отида в Карлово?Така ли е
Да , освен ако не работиш в друг град . Те трябва да представят бележка от работодател .

Не може свободно да се ходи вече в другИ градове.

# 6 635
Така...
Достигна ни блокадата...
Пропускане на изходите на областните градове, само по уважителни причини и съответните документи...
И тъкмо започвах да си сея доматите. Май няма да има нужда, защото няма да мога да стигна до градинката...

# 6 636
Да, няма да се излиза по паркове, градини, спортни и детски площадки. Градовете ще се напускат само по основателна причина
За няколко дни ще е така, ако не дадат резултат и тези мерки, ще стане още по-затегнато положението!

# 6 637
  • тук-там
Не разбрах, мога ли да отида да си взема детето, което е при баща ми на 200 км от София? Моля за мнение.

# 6 638
Извинете, но това не е снимка на делфин в канал, а снимка в Туитър на делфин във вода, без значение какво пише в Труд.

Ето профила на човека. Гледайте си го , разследвайте си го, смейте се...каквото пожелаете

# 6 639
Има ли данни колко време издържа вируса върху предмети?
И на мен ми е интересно. Някъде четох (вече толкова глупости четем) до 3 дни, но зависи от външни фактори.

# 6 640
Казаха ли от кога влизат в сила мерките?

# 6 641
Не разбрах, мога ли да отида да си взема детето, което е при баща ми на 200 км от София? Моля за мнение.
Мерките влизат от довечера в 00.00

# 6 642
  • на пистата
Тази вечер до 00ч можети.После не

# 6 643
За пенсионерите не чух мерките.

# 6 644
  • Бургас
Т.е вече не мога да отида в къщата си на село.

Или ако искам да отида и да останем там, трябва да го направя тази вечер. Мислехме да я използваме, заради двора, но като гледам няма да ни огрее.

Общи условия

Активация на акаунт