Хора, целият свят е в колапс, ама някои хора още си мислят за конспирации и как Бойко ще лапне едни пари от Европа.....
Вие сериозно ли?????!!!!
Аз пък си мисля, за първи път, че нашите управляващи вземат адекватни мерки. Наистина не съм и предполагала, но мерките са адекватни, възможно е да са малко закъснели, но адекватни към момента. Ситуацията се променя не с дни, .......................
Вие честно не сте добре, хора, явно поколението след промените е толкова разглезено и изтървано отвсякъде, че няма на къде.... Абе ще стоиш вкъщи 14-20 дена, бе, всички ще стоим, то за всеки един от нас се отнася... Само глезотии, капризи............., е айде помислете вече, че тази планета не се върти единствено около вас!
Не, поколението не е променено, не е разглезено, не е изтървано, но някои от това поколение могат да мислят и премислят и да правят съответните констатации, че нещо не са в ред нещата.
Да, всички ще стоим вкъщи, ясно е, защото ни е страх, независимо , че не ни е приятна, но сме й дисциплинирани и ще проявим тази дисциплина, бъди сигурна, а тези които не желаят.... това си е само техен проблем.