COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 986 681
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 9 930
  • София
Не знам как се поста линк от фейсбук, обаче и проблемът на кучкарите вече е решен. И да си седят вкъщи..
https://www.facebook.com/groups/221646071205009/permalink/2931817176854538/

# 9 931
  • София
Ако човек го кара леко и без усложнения, за какво са му лекарства?! Вие опитни мишки ли ще ставате или? Тези лекарства се дават на хора с усложнения.

Всъщност аз точно на тези въпроси търся отговор. Може ли да се кара леко този вирус и може ли да се лекува без лекарства? Антибиотик или друго нещо?

Може естествено, даже е за предпочитане ако не си в тежко състояние.
И без това още не е ясно, кои точно лекарства помагат и има ли изобщо такива.
Сигурно е обаче, че всички лекарства имат странични ефекти и ти натоварват черния дроб.
Когато организмът се бори с инфекцията най-малко има нужда допълнително да се товари и интоксикира.

# 9 932
  • Варна

Всъщност аз точно на тези въпроси търся отговор. Може ли да се кара леко този вирус и може ли да се лекува без лекарства? Антибиотик или друго нещо?
Може. Ето писала е една българка в Италия се лекувала с лук и мед.https://blitz.bg/svyat/blgarka-bedstva-v-milano-sled-kato-prebor … 9_news734544.html

# 9 933
  • на пистата

Може. Ето писала е една българка в Италия се лекувала с лук и мед.https://blitz.bg/svyat/blgarka-bedstva-v-milano-sled-kato-prebor … 9_news734544.html
Аз бих се лекувала без мед.Захарта храни вирусите.Само чай без захар,да може да се изчисти тялото от всичко.Тотален глад,само течност.И без никакви лекарства,мисля че съща га казва.Тези които са пили лекарства го изкарват по-тежко.Ние вкъщи борим и грипа така.Без лекарства.

# 9 934
  • Варна
]Аз бих се лекувала без мед.Захарта храни вирусите.Само чай без захар,да може да се изчисти тялото от всичко.Тотален глад,само течност.
За раковите клетки съм чувала, но за вируси??? Сигурна ли си?

# 9 935
  • София

Също така каза, че в Китай епидемията е затихнала не заради мерките, а защото населението вече е преболедувало и е изграден имунитет.
И сега в Ухан ни разиграват сценки ужким са под карантина?

Не знам дали са под карантина. За всеки случай пазарите за диви животни си работят. На есен очаквайте Ковид 20.

# 9 936
  • София
Мен нещо не ми харесва този илач от Домусчиев (френско-американския). От това което чета повече надежди имам в китайския. Според мен задължително трябва да набавят в най-кратки срокове и от двата, винаги е по-добре две лекарства, които третират успешно заразата вместо само едно. Дано да няма само някои тънки сметчици... Ей от такива неща най-много избеснявам.

зелено камъче,
ако имаш хрема не е короната. или шансът е изключително малък. доколкото аз знам хремата не е симптом на ковид-19. А и към днешна дата все още шансът да се заразиш някъде из България е минимален.

Някой гледа ли Тръмп? Каза ли нещо интересно?

# 9 937
  • София
Не знам за хинина, ама като чета навсякъде из нета, мисля, че е време да пуснат лексотана пак без рецепта Joy

# 9 938
Днес имаше много интересно предаване, хванах го към края за етапите на създаване на Ваксините. Някой помни ли по кой канал го даваха, ако сте го гледали? И кое предаване е ? Обясняваха как създават ваксините в яйца.

# 9 939
Цитат
Мангъров никъде не е казал да не се пазим и да нарушаваме мерките. Каза, че мерките не са ефективни с/у вируса, защото с или без тях, огромното мнозинство от населението ще се зарази. Мерките не са ефективни с/у вируса, но ще доведат до ефективно обедняване и икономически колапс с непредвидими социални последици.
Също така каза, че в Китай епидемията е затихнала не заради мерките, а защото населението вече е преболедувало и е изграден имунитет.
Ако това е казал Мангъров значи хората с право го плюят. Глупости на търкалета а уж е голям специалист.
Ми явно не му е толкова голяма експертизата за да ръси такива глупости на квадрат.
1-во ако Китай е спрял епидемията не със драконовки мерки а с изграждането на стаден имунитет, това означава че вируса са го преболедували около 1 000 000 000 души. Ако е прав, тогава ние сме съвременници не на безпрецедентна ситуация в света а на най голямата измама в света. Защото неизвестни куколоводи успешно вкарват света в икономическа криза, създавайки паника за абсолюно безобидно нещо като Ковид, защото ако глупостите които говори са верни това означава че при около 3 200 починали в Китай смъртността от Ковид е 0,0003%. Сега да обясни Мангъров как е възможно болест със смъртност стотици пъти по ниска от грип да причина това което причинява на Италия. Рухване на здравната с-ма.

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 00:13 от Анонимен

# 9 940
  • на пистата
]Аз бих се лекувала без мед.Захарта храни вирусите.Само чай без захар,да може да се изчисти тялото от всичко.Тотален глад,само течност.
За раковите клетки съм чувала, но за вируси??? Сигурна ли си?
Приемът на захарни изделия и сладкиши супресира имунната система. Простите въглехидрати действат потискащо на естествените защити на организма, като по този начин намаляват способността на имунната система да се справи добре с атаките на патогените. Освен това оздравителните процеси се забавят в присъствието на големи количества захари.Скоро някой и от щаба го каза,без захарни изделия и газирани сладки напитки...май не беше скоро а в самото начало.Ще го потърся.

# 9 941
  • София
Ми тогава Мангъров да излезе и да го каже!
И да се пусне тестване,да се види колко са с имунитет

Ами той точно това не спира да повтаря - че трябва да се тестваме. И то не с този официалния тест за наличие на вирус, а с тестове за антитела - IGG и IGM. Според мен е убеден, че броят на хората, прекарали инфекцията (много сигурно без да разберат) и съотвтено хора с имунитет е огромен, затова и толкова настоява.
Аз самата бих отишла да се тествам, но не ми се поемат рискове с ръгане по лаборатории. Тази година никакъв грип не съм карала, нито лек, нито тежък, но аз по принцип рядко ловя такива гадини или ги карам безсимптомно. Интересно какво ли ще покаже теста. По-нататък може и да ида.

# 9 942
Разплаках се,Ухан изпраща медиците,които са им били на помощ.
Извинете ако е било пускано.
https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=24JmeTNEZf0

Наистина е много трогателно! В Ухан се справиха, благодарение на тази огромна армия медици. Там изсипаха цял град - 40 000 медици. А в Европа няма такъв капацитет.
Там беше само Ухан , а сега е целият останал свят.

# 9 943
Цитат
Мангъров никъде не е казал да не се пазим и да нарушаваме мерките. Каза, че мерките не са ефективни с/у вируса, защото с или без тях, огромното мнозинство от населението ще се зарази. Мерките не са ефективни с/у вируса, но ще доведат до ефективно обедняване и икономически колапс с непредвидими социални последици.
Ако това е казал Мангъров значи хората с право го плюят. Глупости на търкалета а уж е голям специалист.
Ми явно не му е толкова голяма експертизата за да ръси такива глупости на квадрат.
1-во ако Китай е спрял епидемията не със драконовки мерки а с изграждането на стаден имунитет, това означава че вируса са го преболедували около 1 000 000 000 души. Ако е прав, тогава ние сме съвременници не на безпрецедентна ситуация в света а на най голямата измама в света. Защото неизвестни куколоводи успешно вкарват света в икономическа криза, създавайки паника за абсолюно безобидно нещо като Ковид, защото ако глупостите които говори са верни това означава че при около 3 200 починали в Китай смъртността от Ковид е 0,00003%. Сега да обясни Мангъров как е възможно болест със смъртност хиляди пъти по ниска от грип да причина това което причинява на Италия. Рухване на здравната с-ма.

А ти защо изключваш напълно такъв сценарий? Толкова ли вярваш, че световните лидери са чисти като сълза и не са способни на такова нещо? Топ 1% държат над 90% от богатството , това не става с пестене от банички, а точно с предизвикване на кризи и увеличаване на ножицата след всяка криза. Не казвам, че 100% е така, но ми е чудно защо много малко хора допускат такъв сценарий.

# 9 944
Никой не ми отговори за възрастния човек, интубиран в Пирогов.
Ако той се е появил твърде късно в болницата, как знаят, че е с Корона? 🤔
А, ако знаят, че е с Корона(положителен тест), защо никой не го е насочил по - рано към болница? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт