COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 986 662
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 12 915
Хубаво е, че спират камионите от Доминиканска република, Перу, Колумбия, Канада, Шри Ланка и др. минаващи през България на път за Турция Simple Smile

https://www.mh.government.bg/media/filer_public/2020/03/25/rd-01 … 9_ot_25032020.pdf

Е те отвсякъде ги спират. Иначе от Перу и Шри Ланка не знам колко камиона минават през България. Звучи като виц.

# 12 916
  • София
То е ясно, че има вируси всякакви, но такова нещо вече трета седмица да се влачи без подобрение, не е било поне при мен.

# 12 917
  • София
Май е време да свършва след като и БоБо похвали

Няколко пъти на ден има възхвали

# 12 918
Май е време да свършва след като и БоБо похвали
Миличкия, топли се с малък радиатор в кабинета си  вместо да пускат климатиците .
Това било изрично забранено за големите Офис  сгради  . Mask

# 12 919
  • София
Мутафчийски описа преживяванията ми всяка пролет с моята алергия без коронавирус...

# 12 920
  • София
Генералът показва графика  на разликата между случаите в България и Белгия и се тупа в гърдите, че ние имаме толкова малко. Но може би просто в Белгия изследват повече от 100 човека на ден, като у нас.

За мен броят регистрирани нови не е информативен, освен ако не знаем колко се изследват на ден.
Обаче гледай смъртността сепак. Мислиш ли, че ако тук започнат над 50 човека дневно да загиват, могат да ги скрият?

# 12 921
  • София
Мутафчийски описа преживяванията ми всяка пролет с моята алергия без коронавирус...
Кои те?

# 12 922
Хубаво е, че спират камионите от Доминиканска република, Перу, Колумбия, Канада, Шри Ланка и др. минаващи през България на път за Турция Simple Smile

https://www.mh.government.bg/media/filer_public/2020/03/25/rd-01 … 9_ot_25032020.pdf

Е те отвсякъде ги спират. Иначе от Перу и Шри Ланка не знам колко камиона минават през България. Звучи като виц.
Колкото от Канада, Колумбия и Доминикана.

# 12 923
А какво се каза за зачервените очи? Не успях да чуя добре. Благодаря!

# 12 924
И аз съм с болки в гърлото повече от две седмици. Изследванията ми не показаха възпалителен процес. Направих теста за корона в Цибалаб (така и така бях там) и е отрицателен.
Чудя се какво е това нещо. Вече не един човек чета с продължителни болки в гърлото.
И аз потвърждавам същото за племенницата ми. Две седмици и нагоре с болки в гърлото. Вече е по- добре. Личната и лекарка изписала антибиотик и забележете ТАМИФЛУ. Изобщо ли не е чула, че това лекарство го няма в аптечната мрежа. Момичето не е пило нищо. Вече е по- добре. Почнаха да изписват антибиотици на око.

# 12 925
  • 1st floor
И аз съм с болки в гърлото повече от две седмици. Изследванията ми не показаха възпалителен процес. Направих теста за корона в Цибалаб (така и така бях там) и е отрицателен.
Чудя се какво е това нещо. Вече не един човек чета с продължителни болки в гърлото.

Около първи март изкарах няколко дена с болящо гърло и стичащ се секрет по него, без да имам хрема и други симптоми. Мина ми. След това и ММ прихвана същото, но без секрети. Все още е така, въпреки че пръска Хексорелатен от 5-6 дни. Не мисля, че е корона, но ми стана интересно, че и други хора страдат от това

# 12 926
  • София
.
Глобус истерикус? Simple Smile

Хексе, не. Не е такова. Моята болка е като от възпалено гърло. И още по-силна в носоглътката.
Нямам секрети. Нямам никакво възпаление според изследванията.

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 17:42 от silver birch

# 12 927
Видяхте ли сега. Генералът сложи черното якенце и призна, че в математическите модели е заложено двама открити на 11 заразени.

# 12 928
Валерия, моите съболезнования! Много сили на семейството ви.

# 12 929
  • София
Много зависи какво пише в смъртния акт. Едва ли починалите се тестват за коронавирус, след като вече са си отишли. А и знаем ли дали смъртността не се е увеличила

Генералът показва графика  на разликата между случаите в България и Белгия и се тупа в гърдите, че ние имаме толкова малко. Но може би просто в Белгия изследват повече от 100 човека на ден, като у нас.

За мен броят регистрирани нови не е информативен, освен ако не знаем колко се изследват на ден.
Обаче гледай смъртността сепак. Мислиш ли, че ако тук започнат над 50 човека дневно да загиват, могат да ги скрият?

Общи условия

Активация на акаунт