COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 986 633
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 12 960
Скрит текст:

Лили, защо смяташ, че щом го казва в прав текст какво е положението, непременно не му пука? Фактите са факти, ако ще да ги пускаш на час по лъжичка, да въртиш и да сучеш. На мен в живота, особено за важни неща, като започнат да ми ги пускат едни мазни-мазни обяснения за нещо, накрая не само че става ясно, че са ми "спестявали част от истината, за да не ме паникьосват", но и съм още по-бясна, защото са ме гледали в очите и са ме лъгали. Искам истината, пък какво ще я правя тази истина си е моя работа.

Всъщност те говорят за различни неща - щабът и Мангъров.
За какво говориш, бе човек? Каква истина, какви пет лева? Именно Мангъров е човекът, който лъже, та се къса, за да му минат идеите за "нормални" и "логични" и хората да не се паникьосат. Лъже, че това е обикновен грип, който да си го прекараме всички за стаден имунитет и че имаме капацитет да лекуваме всички, които ще се нуждаят от лечение. Лъже за Ухан, лъже за Италия. Какви истини е казал Мангъров, той толкова лъжи е казал досега, че вече е по-лесно да изброявам само нещата, които са верни.

# 12 961
Някой много назад беше пуснал симптомите споделени от китайците и това с очите го имаше там. Включително имаше в руския сайт май, какво прилагат за очите, при пациенти, при които се прояви и там проблем. Просто са в по-малко проценти.

# 12 962
  • София
Кое точно лъже, Лили? Къде точно го хвана в лъжа и знаеш, че е лъжа, и знаеш коя е истината? Хайде, кажи го!

Кога е казал, че е обикновен грип? Цитирай го като толкова си сигурна!

# 12 963
  • тук-там
Може ли тук да споделяме и инфо от положителни, ако имате такива познати? Мисля, че ще е полезно. Ние имаме познат позитивен - от 10 дни е болен, единственият симптом - температура. Сваля я и я вдига. Установили са стерптококова инфекция - усложнение от вируса. Лекува я с АБ. Не е имал задух.Чакал е 4 дни да му излезе резултата от теста. Жена му е изолирана с него вкъщи и е отрицателна. Като принц Чарлс и Камила Wink

# 12 964
В България ли сте?

# 12 965
  • Варна
На много места се говори от различни специалисти, че цялата тази криза ще свърши юни, юли. Но някои от тях говорят за втора вълна ноември, декември.
Тогава дори и да няма ваксина или лекарство, много неща ще са известни вече за този вирус, които сега при първата вълна тепърва се откриват. Мислите ли че при една вероятна втора вълна, може да се мине без извънредни положения и затваряне на места и събития където се струпват хора?

# 12 966
Харесаха ми отговорите на Мутафчийски. Логични и обосновани. Надявам се разминем с най-тежкото. За не знам кой път се обяснява ЗАЩО не бива да допускаме масово заразяване. И пак има хора, които си мислят че ни слагат по домовете с конспиративни и политически цели.
Принц Чарлс е заразен, тъкмо казаха по НОВА.

# 12 967
Какво да ви кажа, симптомите са явно всякакви, от най-различно естество. Ето например аз съм със секрет към гърлото вече втора седмица и проблеми с червата (да не навлизам в подробности) пак оттогава. Кашлица нямам, гърлото ме дразни от непрестанното преглъщане, температура вдигнах точно 2 пъти, 37.2. А, и ми излязоха няколко афти в устата. 😂 Короната ли е? 😂😂😂

# 12 968
  • тук-там
Моят познат да

# 12 969
  • Bulgaria
Наистина много хора сме с това чувство за налеп/секрет в гърлото. И аз вече се чудя какво се случва и при мен е от 1-2 седмици.

# 12 970
  • Другата България
Аз вече съвсем се обърках. Симптоми всякакви. Добавиха и конюктивита в общия калабалък.....Статията е от ПИК без посочен източтик на оригинал и затова не давам линк. То не остана нецитирано заболяване като симптом.....
Не конюктивита, а зачервените очи. Има разлика между двете.
В интерес на истината и според мен се прекали със симптомите. Значи сега освен тези, които се обявяват официално от щаба, епидемиолози, вирусолози и др. медицински лица-наши и чуждестранни, се тъпанят и всички, които са вече заразени и казват и своите симптоми. И става наистина манджа със...симптоми. Тази лекарка ако не се лъжа беше възрастна, над 60-65 годишна /може и да бъркам/. Напълно възможно е да е хипертоничка, с някакво сърдечно заболяване. То аз на 45+ имам тахикардия и недоказана ИБС, и си гълтам хапченца при нужда. Та сега всичкото симптом, което има лекарката /ама може и да е от старо заболяване/, ще се припише на коронавируса. И народът ще откачи още толкова, и ще се юрнат три пъти повече по болници и диагностика. За мен трябва да се внимава много кой и какво се допуска да говори по националните медии, там станна май като тук - всеки говори всичко, което му минава през ум, и наода вярва, и се психира още толкова.

# 12 971
  • тук-там
Какво да ви кажа, симптомите са явно всякакви, от най-различно естество. Ето например аз съм със секрет към гърлото вече втора седмица и проблеми с червата (да не навлизам в подробности) пак оттогава. Кашлица нямам, гърлото ме дразни от непрестанното преглъщане, температура вдигнах точно 2 пъти, 37.2. А, и ми излязоха няколко афти в устата. 😂 Короната ли е? 😂😂😂
по-скоро е психоза Wink

# 12 972
  • Ispania
Може ли тук да споделяме и инфо от положителни, ако имате такива познати? Мисля, че ще е полезно. Ние имаме познат позитивен - от 10 дни е болен, единственият симптом - температура. Сваля я и я вдига. Установили са стерптококова инфекция - усложнение от вируса. Лекува я с АБ. Не е имал задух.Чакал е 4 дни да му излезе резултата от теста. Жена му е изолирана с него вкъщи и е отрицателна. Като принц Чарлс и Камила Wink
Моята приятелка за която писах там някъде преди хиляда поста , която си е във вкъщи(в Испания) от самото начало , не се е влошила и тъй като с нея говорят по телефона , са и казали Да продължава да стои във вкъщи с Парацетамол .

А друга която са диагностицирали по ТЕЛЕФОНА , също е с Парацетамол и са и казали АКО иска да взима сиропи за кашлица.🤣

# 12 973
Добре това е вирус. Само температура защо се лекува антибиотик? Колконвисока температура вдига, знаете ли?

# 12 974
  • тук-там
Моята приятелка за която писах там някъде преди хиляда поста , която си е във вкъщи от самото начало , не се е влошила и тъй като с нея говорят по телефона , са и казали Да продължава да стои във вкъщи с Парацетамол .
Какво значи не се е влошила? Той и моят познат от 10 дни все едно и също - температура. Не се влошава, ама не се и оправя. Няма как стрептококите да се борят с парацетамол. Усложненията са проблем, и явно те не винаги са респираторни!

Общи условия

Активация на акаунт