COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 987 047
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 13 230
  • Пловдив
Понеже доста хора тук питаха защо няма заразени местни хора в Банско.
В новините по Нова дадоха местен човечец седнал на масата с домашна ваксинка в чашата.
Та човека си го обясни с думи прости. Ол инклузива ги е спасил. Заразените са били в хотели извън града . Така че явно няма да има почти заразени местни, а само туристи и персонал от хотелите, което се и случи вече.
е, кое се случи...? Една готвачка и ски учител.

# 13 231
  • София - Рим и обратно
Кафе, ти май смени курса?
Нали до вчера твърдеше, че това е просто вирус, по-безопасен от грипа?
Сега пишеш, че младите хора с пневмония стоят вкъщи, нелекувани?
И здравната система е издъхнала, а уж това по толкова си умирали нормално в Италия?!
Нищо не съм сменила. Адекватността на здравната система е отделен въпрос. Това, че сега се вдигна врява до небесата не означава, че и в нормални времена пак не чакаш по месец за преглед. И това не е само патент на Италия. Братовчедка ми в Германия чака по два месеца за час за преглед с гнойна ангина и отит. Дотогава или се е оправила с парацетамол или майка й е пратила антибиотик да пие. Аз лично забременях в Италия, но избягах с 200, като се разбра че бременността ми е рискова и ми казват да си лежа вкъщи и да чакам да мина 3-4 месец.

# 13 232
Щаба да действа сериозни въпроси вече! Стига флирт с журналистите!

Първо дължа едно извинение от днес. Грозно цитирах, видях като се публикува.
Второ мисля че щаба действа доста добре и с мисъл за напред.
Подготовки за допълнителни легла в болниците, насочват повече от даренията да са материални, така се пести време от поръчки и доставки.
Правят тренировки и за полеви болници( да ни пази Господ).

# 13 233
  • София
Дайте го това интервю на Тръмп, моля, дето спокоен, пък луд за връзване?

# 13 234
Полевите болници обаче не са оборудвани с нищичко. Туй в арена армеец визирам. Не ме усокояват

# 13 235
  • София
Франция още няма цифри,  там май са на зле.
Щатите ъпдейтнаха, над 6000 до момента.
САЩ са вече +8,242.
Около 17 ч. наше време бяха +11 000, което явно е отчитал миналия ден. Те са с часова разлика и отчитат по няколко пъти.

# 13 236

mmm75, престани да тролиш! Вчера бяха 95% симптомни, днес - 5G мрежата и ултразвукът, който пържел мозъците на бебетата,  преди бяха някакви неземни мутации по тоя вирус, всеки ден плямпаш глупости, конспирации и откровени лъжи! Заради такива като тебе започвам да разбирам дори Гешев с неговия зор за контрол над интернет! И прати много поздрави на сестра ти, която лъже също като теб. Познавам поне десет жени, които са лекували децата си при Мангъров, много от тях до днес го търсят за всеки дребен проблем, по всяко време, ако ще и посред нощ, и никога на никого е е отказал помощ, без да вземе нито една стотинка. Лъжеш и тролиш и тук, както в цялата тема, само не знам интерес ли имаш от това, или просто си луда.
Но следващият път, в който се изцепиш с твоите чумно-смъртни прогнози и конспирации, за пръв път в живота си ще използвам бутона "информирай модератор", така че спри се малко с паникьорските си и лъжливи постове.
        Уау!
        Ти ме накара да се замисля, че аз не познавам човек, който би употребил толкова често думата "лъжа" и производните и в 5-6  тематично свързани изречения. Аз лично също избягвам да използвам тази дума. За мен това е равносилно да обвиниш някого в тежко престъпление. Ти обаче я употребяваш без проблем тази думичка. Явно за теб е съвсем в реда на нещата някой да лъже. Нещо много си се засегнала за Мангъров. Близък ли ти е? И уточнявам - сестра ми не е лекувала детето си при него, а се е консултирала с него. Консултацията е била 5 минути. Обаче, да ти кажа, сестра ми и тя е възпитавана от моите родители, и  не поставям изобщо под съмнение думите и, когато са свързани с факти. Не само в конкретния случай, а по принцип. Аз лично не вижнам нищо нередно в плащането, просто ми се струва, че сумата е голяма за времето което и е отделил. 
 По останалите въпроси:

https://www.physiciansweekly.com/characteristics-of-covid-19-inf … ction-in-beijing/
https://www.pnas.org/content/103/34/12903
https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.03.11.987222v1.full#F4

За 5G  не ми се рови сега. Потърси си сама. Препоръчвам ти да се ориентираш към медицинските платформи. Търси с ключови думи на английски, ако не го знаеш този език, ползвай преводач.
Благодаря за поздравите, поздрави и за теб, напоследък всички имаме нужда от здраве.

# 13 237
  • Димитровград
Понеже доста хора тук питаха защо няма заразени местни хора в Банско.
В новините по Нова дадоха местен човечец седнал на масата с домашна ваксинка в чашата.
Та човека си го обясни с думи прости. Ол инклузива ги е спасил. Заразените са били в хотели извън града . Така че явно няма да има почти заразени местни, а само туристи и персонал от хотелите, което се и случи вече.
В Банско вируса мина още януари!

# 13 238
патент на Италия. Братовчедка ми в Германия чака по два месеца за час за преглед с гнойна ангина и отит. Дотогава или се е оправила с парацетамол или майка й е пратила антибиотик да пие.

Братовчедка ти явно даже не знае как да лъже. Детенце да беше, все щеше по-вероятно да звучи.

# 13 239
Гнойна ангина не е ли възпалителен процес? Два месеца без преглед може да има летален изход.

# 13 240

Генерала го каза идеално, сега не е време за наука, сега трябва да се преборим с вируса.

Той какво направи всъщност дотук, освен дето се съдра да обяснява, че "лошите" тестове били 50% грешни (не сподели благодарение на коя своя експертиза го е установил), докато "добрите" тестове са адски точни, но правим по 15 на ден и резултатът излиза другия петък, а за всеки случай като излезе, и тях ги повтаряме, докато през това време прокаженият седи в болницата, карантинирал цялото отделение, и се чуди откъде му е дошло?

О човека го каза, ама кой да слуша. Бързия тест е станал положителен при болен човек на 21 ден. Човека е почти излекуван.
И за указанията каза, дето МС тепърва ще ги превежда, че отдавна са преведени и разпратени където трябва- и китайските и на СЗО и на европейската здравна организация.
А относно лечението - моля да ми покажеш с какво по различно като методи и лекарства лекуват други държави.
Хайде първо слушайте, осмислете пък тогава бълвайте.

# 13 241
Така изрових за тестовете ,който му е интересно-лично от Мангъров
https://gospodari.com/%D0%B1%D1%8A%D1%80%D0%B7%D0%B8%D1%82%D0%B5 … %89%D0%BE-%D1%81/

Втори път-4-8 мин: https://www.vbox7.com/play:9b08e5d421&start=12
 и проф.Аргирова
https://nova.bg/news/view/2020/03/25/282608/%D0%B0%D1%80%D0%B3%D … 0%B0%D0%BD%D0%B8/
За мен лично той не можа да защити нуждата от тези тестове освен за наблюдение на епид.обстановка-а това не ми е изобщо важно в момента като да се изсипят милиони.-Говоря за бързите тестове /IGM i IGG/ ,нямам против другите бързи ПСР-които показват инфекцията ако я имаш СЕГА и заразяваш.
Дано Хеликаза и тя каже какво е чула,а за съжаление много страници и не можах да намеря коментара на съфорумката за тестовете IgM i IgG -официално от лаборатория .-моля и тя пак да пусне Simple Smile
Накратко 4-5 дни след заразяването излъчваш вируса-никой тест не може да го хване .Проявяваш симптоми веднага пср теста/бърз или бавен/ и евентуално IGM малко по късно,/трябва време за да могат да се изработят антитела/.Оздравял и мин.инфекция IgG,но мисля 3-4 седмици сле дкато спреш да излъчваш  вируса в ок.среда.

# 13 242
В Дания препоръчват ежедневни разходки на чист въздух. Пълно е с хора по улиците. Вредно е за малки деца по цял ден в къщи да седят - побъркват се и побъркват всички наоколо. Не знам семействата с малки деца как издържат, това е ад  напълно безсмислен.  Вирус от разходка при която не се доближаваш до никой няма да хванеш и те го знаят. Ама трябва да изпълняват условия свише и всичко това за пари. Цялата тази карантина ще съсипе света повече от вируса. Бесна съм, иде ми да крещя. Добре че аз не съм подложена на това нещо и ако ми забранят да се разхождам поне мога да изляза да поскачам на батута. Времето е супер, не се издържа в къщи.

# 13 243
Дайте го това интервю на Тръмп, моля, дето спокоен, пък луд за връзване?

Имат брифинги всеки ден..
https://www.youtube.com/watch?v=VC3FV5_Mnds

# 13 244
Гнойна ангина не е ли възпалителен процес? Два месеца без преглед може да има летален изход.
каква гнойна ангина 2 месеца? 2 компреса с извара и на 3тия ден няма и помен..

Общи условия

Активация на акаунт