COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 985 944
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 13 935
Моля дайте идея с какво да дезинфекцираме копчетата на асансьора и дръжките. Навсякъде е изчерпан спиртът и повечето дезинфектанти.
Спирт за горене от железариите.
или зимна течност за чистачки, с голям процент спирт е.

# 13 936
  • Bulgaria
Проф. Мутафчиский ще гостува сега в Лице в Лице по БТВ.

Случаят от Търново дали е на детето?

Детето е отрицателно.

# 13 937
Хич не ми е жал, че не са почивали и един ден Мутафчийски и сие, аз пък се чудя на коя страна да си легна. Само дейност симулират, а и за чест, и слава едва ли го правят. Айде чао, че бързам - Мутафчийски.

# 13 938
И бебето в Пловдив е отрицателно.

# 13 939
Значи около 21-22 на ден. Не виждам кога ще се намали бройката, при положение, че цели вагони "братя" се прибират от гурбет. Нещо схемата, цялата куца. Държавата прави опити, но колко са й силите...

# 13 940
Не е ядосан генерала - бърза, защото след малко ще е гост в предаването Лице в лице по БТВ

Аз да питам - по коя телевизия е говорил днес министъра на образованието?

# 13 941
Никой друг ли не се шокира, че планът ни е да нямаме нито един случай, когато махнем карантината?

# 13 942
Генералът каза това, което и аз, това е стратегията в момента и то не само на България. Хеликаза се изрази много хубаво, че ние в момента сме дръпнали аварийната спирачка на бързо движещ се влак и се опитваме са върнем нещата няколко седмици назад, когато беше възможно да контролираме нещата така, както Южна Корея успешно го прави. А и колкото повече държави задушат вируса, толкова е по-малко вероятно да се върне обратно. Както се оказа ние не пламнахме директно от Китай, а от Западна Европа.

# 13 943
Току-що Генерала спомена че преди  Гергьовден не смятат да се разпуснат КПП-та.

Според него Пик ще има около Великден

# 13 944
Никой друг ли не се шокира, че планът ни е да нямаме нито един случай, когато махнем карантината?
ми ше я махаме 2026та тогава.

# 13 945
Значи около 21-22 на ден. Не виждам кога ще се намали бройката, при положение, че цели вагони "братя" се прибират от гурбет. Нещо схемата, цялата куца. Държавата прави опити, но колко са й силите...

Още ли продължават да се връщат?

# 13 946
БТВ на живо

# 13 947
ми ше я махаме 2026та тогава.

После журналистката адекватно го пита :
" А ако има нерегистрирани случаи , нали ще тръгне пак заразата" ? - той отговори:
" Регистрираните случаи ще се изолират"

Това изобщо не отговаря на въпроса ?!

# 13 948

Австрия се справя добре.

Какво означава това? Не всички говорим немски.
Инфекции в Австрия средно за 4 дена.

# 13 949
Моля дайте идея с какво да дезинфекцираме копчетата на асансьора и дръжките. Навсякъде е изчерпан спиртът и повечето дезинфектанти.
Спирт за горене от железариите.
или зимна течност за чистачки, с голям процент спирт е.
[/quote]

Стига да не е метилов! Спирът за горене и течностите за чистачки, които съдържат метанол са токсични дори при външна употреба, при вдишване на изпаренията също.

Общи условия

Активация на акаунт