COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 982 259
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 16 380
https://blitz.bg/obshtestvo/zdraveopazvane/krayna-myarka-us-leka … t_news735954.html
На мен пък ми е чудно защо навсякъде по света използват тези носилки за ковид, а само Мутафчийски каза, че не вършели работа за ковид, били само за ебола. Сигурно защото имаме само една Rolling Eyes

Мутафчийски не каза, че не вършат работа за корона вирус, а че се използва само в случаи на пъти по-заразни и опасни вируси, какъвто е еболата. И имайки предвид факта, че е само една, обяснимо няма да се използва за корона.

# 16 381
  • Ispania
Ще има и извънреден полет от Мадрид до София , преди 2 април, за който се правят сега записвания . 300 евро е билета .
Дано поне тези които се приберат, си стоят във вкъщи.

# 16 382
  • Там,където се събуждам щастлива.
Сега си говорих с приятелка в Ломбардия, където днес са имали 540 жертви.
Много усилено  се говори при тях, че всичко е започнало в Китай след посещение на 300 американски войници. Сигурно някъде сте го споменали като вариант, но някой ако може да преразкаже.

# 16 383
  • В заешката дупка
Някой от Норвегия има ли тук? Да каже по-подробно.

В тукашната (исландската) преса пише, че Норвегия била първата страна, която започва официално тестване на лекарство срещу ковид19 в сътрудничество със СЗО. 22 болници в Осло ще участват. Също и няколко в Испания. Първоначални резултати се очакват след 2-3 месеца.

# 16 384
Не знам дали е качвано това, невъзможно е човек да следи всичко в темата, ако има и друг живот извън темата. Но казаното е прекрасна храна за размисъл както за лека нощ, така и за добро утро:
https://darikradio.bg/nuzen-e-plan-kak-da-ziveem-s-koronavirusa- … EPDNwX6RLZMlrijZU

# 16 385
  • Там,където се събуждам щастлива.
При нас в Холандия търсят мъже, които са прекарали вируса, за да им се вземе кръвна плазма за експеримент с лекарство.

# 16 386
Специално за мисирката Ива Николова.... Защо ходите по брифинги да плюете възрастните като и Вие би трябвало да пазарувате в определения коридор и да се пазите. Моля спасете ни от супер тъпите си въпроси и се грижите за здравето си.

# 16 387
Във всички държави текат в момента проучвания.
В Австрия, в Залцбург,  тестват и две нови лекарства, но не казват какви и още не е изтекла информация. Намирам го за малко долно от тяхна страна.
БЦЖ не е точно ваксина, а вид имунен бустер и този ефект го има когато е прясно поставена.

# 16 388
Много усилено  се говори при тях, че всичко е започнало в Китай след посещение на 300 американски войници. Сигурно някъде сте го споменали като вариант, но някой ако може да преразкаже.
Аз предимно съм чувала предположението, което дойде от страна на някакви германски изследователи, че по ломбардската нишка всичко е тръгнало от китайка от офис в Ухан, която в началото на януари е била на среща в офиса на същата компания в Бавария. Заразила е немските си колеги, обаче са били всички на по 30-35 години и са се оправили. Тя самата е разбрала, че е заразена, след като се е прибрала в Китай, после ги е предупредила, ама същата компания има офис в Ломбардия и явно междрувременно е имало срещи между немските и италиански колеги... и така нататък.

Това е единият възможен канал. Обаче с цялото масово пътуване на всякакви хора навсякъде, абсурдно е според мен да се търси един случай. Очевидно е, че са стотици първи случаи.

# 16 389
  • Sredets/Burgas
Медицинско лице ли сте? Запознати ли сте с материята?
Ако да, кажете вашите наблюдения?

# 16 390
  • Bulgaria
При нас в Холандия търсят мъже, които са прекарали вируса, за да им се вземе кръвна плазма за експеримент с лекарство.

Само мъже ли? А жените?

# 16 391

Братска Америка, демократите, прави отслабване на световната икономиката, с братски Китай, за да не преизберат Тръмп, с контролирана криза милиардетите ще направят някой и друг милиард с инвестиции, ще се намали населението особено тези, които са с придружаващи заболявания. Ди енд.

# 16 392
На мен ми е любопитно, казаха ми, и ми се иска човек от там да го потвърди или опровергае,
че в Щатите, на неосигурено лице лечението на пневмония струва 30 хиляди долара?

Това не знам, но съм виждал фактура на жена лежала една седмица за премахване на далак и крайната сума беше $120 000. Само изследването на ЯМР и беше $4500. Парите й ги плати осигурителната компания..

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 23:41 от bobby_me

# 16 393

В тази статия се развива подобна теория: https://www.globalresearch.ca/covid-19-further-evidence-virus-or … inated-us/5706078

# 16 394
  • Bulgaria
На мен ми е любопитно, казаха ми, и ми се иска човек от там да го потвърди или опровергае,
че в Щатите, на неосигурено лице лечението на пневмония струва 30 хиляди долара?

Това не знам, но съм виждал фактура на жена лежала една седмица за премахване на далак и крайната сума беше $120 000. Само изследването на ЯМР и беше $4000. Парите й ги плати осигурителната компания..

В САЩ всичко е пари. Не случайно говорят първо за парите, чак после за мерките.

Общи условия

Активация на акаунт