COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 980 845
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 16 905
  • София
По-скоро плюс 8 от информацията сутринта в 08 ч. Тогава бяха плюс 7 Т.е - за 24 часа +15?
Не знаех, че е имало сутринта брифинг. Мислех, че вече са само в 17ч. Обобщения за денонощие.
Не казах брифинг, а информация, която ВМА изнесе в 08 ч.
От утре пък брифингите ще са само сутрин в 08 ч.

# 16 906
антителата в резултат на БЦЖ блокират развитието на вируса...

Майко мила, ти вече наистина си говориш яко с кораба майка! Ти правиш ли разлика между бактерия и вирус първо и второ, толкова линкове даде - не прочете ли че я слагат само с цел да подсили имунната система, никакви антитела не играят. В България със сигурност всички починали до момента са били ваксинирани с БЦЖ. Стига вече си спамила с едни и същи щуротии.

Да бе, ама кога последно са стимулирани с БЦЖ...? Като се замислиш, има логика Короната да прескача децата и да хаква възрастните. Децата са с пресни БЦЖ-та.

Естествено, децата на антиваксъри да му мислят.

# 16 907
Изглежда че в Англия положението е мазало . Щом вируса стигна до кралското семейство и правителството им , значи официалния брой заразени няма нищо общо с реалния .

# 16 908
Скрит текст:
По-скоро плюс 8 от информацията сутринта в 08 ч. Тогава бяха плюс 7 Т.е - за 24 часа +15?
Не знаех, че е имало сутринта брифинг. Мислех, че вече са само в 17ч. Обобщения за денонощие.
Не казах брифинг, а информация, която ВМА изнесе в 08 ч.
От утре пък брифингите ще са само сутрин в 08 ч.
ОК. Не знаех.
Значи сме +15 за ден.

# 16 909
Аз приветствам следващата мярка, която се подготвя за движение с декларация и вътре  в града.
Освен възрастните хора, работещите хора в момента трябва да бъдат пазени.

# 16 910
Изглежда че в Англия положението е мазало . Щом вируса стигна до кралското семейство и правителството им , значи официалния брой заразени няма нищо общо с реалния .
А къде официалния брой заразени е реалния?
Ако това е вярно

то шведите са с доста по добра здравна с-ма.

# 16 911
  • София
Аз приветствам следващата мярка, която се подготвя за движение с декларация и вътре  в града.
Разумно, ще прилагат ли такава мярка?

# 16 912
  • В офиса
https://observerstimes.com/2020/03/28/royal-palace-confirms-quee … r_impression=true

Кралицата позитивна? Това дали е истина? Срещам различни коментари по темата.

Голям майтап: Короната срещу Короната! Laughing
Друг източник;
https://en.mehrnews.com/news/157078/Contradictory-reports-on-Que … virus-test-result
Разбира се може и двата да са жълти. Цитират изказване от двореца, някой ако може да го намери в оригинал, ще е полезно. Аз не успях. От друга страна разбирам, защо биха искали да крият точно такава новина. Long live the Queen.

# 16 913
Защо да крият? Те си имат вече и протокол за нейното погребение, както и репетиции са правени....

# 16 914

От колко изследвани за денонощие?

# 16 915
Не знам какъв Ви е спорът и кой, какво и защо. Цифрите обаче за Швеция и Дания нещо са Ви в грешка. Да Дания има два пъти по малко население от Швеция, но пък е 10 пъти по малка като площ. Или тази работа не я сметнахте.

Според мен е по-добре да се сравняват Норвегия и Швеция. Норвегия е с точно два пъти по-малко население, като площ също, горе долу еднаква гъстота на населението. С Дания наистина не е удачно заради гъстотата на населението.

Норвегия е с мерки и тества много.

Швеция без мерки и тества само рисковите групи.

# 16 916
  • Bulgaria

От колко изследвани за денонощие?

274 мисля, че каза, но продължават да се изследват

# 16 917
  • Сф
Не знам какъв Ви е спорът и кой, какво и защо. Цифрите обаче за Швеция и Дания нещо са Ви в грешка. Да Дания има два пъти по малко население от Швеция, но пък е 10 пъти по малка като площ. Или тази работа не я сметнахте.

Съвсем бегъл поглед в Уикипедия, плътност на населението:
Стокхолм - 5139 човека на кв.км
Малмьо (дели ги един мост с Копенхаген) - 1705 човека на кв.км
Копенхаген - 2593 човека на кв.км.

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 18:07 от gorgonZ

# 16 918
Разумно, ще прилагат ли такава мярка?

Ох, моля ви спрете с тия декларации ... 
Как размятането на купища заразени хартии ще ни помогне?
Кое му е разумното - замислете се малко

# 16 919

А къде официалния брой заразени е реалния?

На някои места разликата е много по-малка от на други .

Общи условия

Активация на акаунт