Само да ви кажа, че в някои от най-жестоките затвори изтезават... с музика. И то не с някакво стъргане на тебешир по черна дъска или на нокти по стъкло, а с музика, с песни. И сред песните, които се използват, са Кристина Агилера (да, онази русата), песента от "Улица Сезам" и дори с класики като Queen - We Will Rock You. И има затворници, дето си избождат очите при 24 часа слушане на Кристина Агилера.
А сега се обърнете към България и вижте какво ни причини непрестанно слушане на апокалиптични прогнози и си представете, че има поне още 20-30 дена още от същото. Повярвайте ми, няма финансов въпрос, който да е толкова страшен. А пък вие си пейте, че са "глезотии" и че трябва да се учим овреме да ядем хляб с олио.
А генералът си пее по поръчка, много ми е симпатичен, но си личи, че му диктуват. И не говоря за "Грип Б е, безобидно е". Говоря за "Младите боледуват също толкова тежко" vs. "Младите са само преносители". Или "Всеки, който е интубиран, умира" vs. "Двама от ВМА вече не са критични". Средната възраст на загиналите падна - ами, да, средноаритметично пада. Един ден вика "Няма легла вече", Бойко му се накара, изведнъж заима легла.
И за да не звуча като тотален хейтър - за мен планът, който Бойко лансира, е адекватен - чакаме да мине пикът и почваме масово с тестове. Просто не виждам друг изход от кризата.