COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 980 540
  • 22 670
  •   2
Отговори
# 19 710
  • Sofia
И какво налагаше брифинг в 23.30 ?
Да насаждаме напрежение и страх?
Не виждам с какво щяха да се променят нещата, ако утре в 8 ч бяха съобщили тази новина!
За простосмъртните -в 8,за богоизбраните -веднага.Аз от сега се обзалагам ,че ще го излекуват като Домусчиев и други знаменитости по света/принц Чарлз и др./явно е много избирателен вируса..
И безплатно, а ти ходи търси лаборатория, чакай по опашки, плащай си от джоба. Нали ти искаш да те тестват, а не те. Еми плащай щом не искаш да пиеш парацетамолче. Нищо, че и здравни плащаш.

# 19 711
В никакъв случай не трябва да се хабят тестове за целия парламент!!!
Просто карантина и се следят за симптоми.
+ Парацетамолче !
И контрол на симптомите от ЛЛ по телефона. Да не тръгват към болниците, ще се претоварят. Ако нещо има - 112. Това са 239 човека. Като сложим и чистачките и сътрудниците - 400.
Joy Joy
Ей тва да им каже генералът. И да са отговорни с карантината, че ще ни сложат още по-строги мерки...Trollface

# 19 712
В никакъв случай не трябва да се хабят тестове за целия парламент!!!
Просто карантина и се следят за симптоми.
Абсолютно! Да чакат задух! Никво тестване! От къде на къде? Парацетамол за тях.

# 19 713
Сега в следващите два дена най-вероятно само с депутатските проби ще се занимават лабораториите, бая народ са с останалия персонал от парламента. Mask

# 19 714
За Иранците:
In this latest study on impact of BCG vaccination on Covid-19, researchers also found that countries that have a late start of universal BCG policy, for example, Iran had high mortality, consistent with the idea that BCG protects the vaccinated elderly population.
https://m.khaleejtimes.com/coronavirus-outbreak/bcg-vaccine-a-po … vid-19-studyquote
И за франциузите да напишем, че към момента не си ваксинират дечица при раждане..
Но последно отговарям на ваш коментар, red_balloon.

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 00:26 от Анонимен

# 19 715
Тук една интересна статия за мед. сестра от Варна, сега на работа в Италия.
Пише за тестовете и изобщо..полезна ми се видя.
Как се изследва кислорода в кръвта? Чета, че по това се разбирало и май е важно.
Съвсем се обърках. Че аз съм имала 2 седмици същите симптоми. При нас изобщо не казваха за повръщане, че е симптом за вируса преди.
Дано не станем , като в Италия. Направо ми е жал за хората там, кошмар е пълен. Дано издържат всички.
https://www.varna24.bg/novini/varna/Medsestra-ot-Varna-v-Italiya … AExFQMDoCxpUDm8pA
С пулсоксиметър /компромисен вариант/, или за по-точен резултат ти взимат артериална кръв за газов анализ - доста болезнено.

PURE го каза това преди няколко дена. Че те изпращат в къщи с пулсоксиметър и ако мине някви стойности търчиш в болницата. Не знам обаче дали за Швеция ставаше въпрос. Има пулсоксиметъри в емаг.

# 19 716
Ох, голям смях в последните няколко страници на темата Grinning Ама тя вече и ситуацията във България е такава:)
Хубаво е, че щабът искат да са открити с нас и веднага да ни осведомят за заразения депутат. Още повече, че ежедневно се събират толкова хора в едно помещение и представете си, ако и други депутати се окажат заразени + техните семейства и т.н. Кофти ситуация.. След като в днешния ден отчетохме най-висок брой заразени (40), имам усещането, че тепърва "купонът" ще започне и при нас... Дано не съм права, все пак.

# 19 717
# 19 718
PURE го каза това преди няколко дена. Че те изпращат в къщи с пулсоксиметър и ако мине някви стойности търчиш в болницата. Не знам обаче дали за Швеция ставаше въпрос. Има пулсоксиметъри в емаг.

За Щатите ставаше въпрос за пулсоксиметрите. Леките скучаи ги изпращали вкъщи, но им давали по един термометър и пулсоксиметър. При влошаване звънят и ги хоспитализират. Моите два пулсоксиметъра ги получих, дано не се налага да ги използвам.

# 19 719
И за франциузите да напишем, че към момента не си ваксинират дечица при раждане..
Но последно отговарям на ваш коментар.

Ами там и не умират дечица. Умират хора, ваксинирани с БЦЖ преди 2007 година. 2007 е спряла задължителната ваксинация. Ама едно си баба знае, едно си бае.

# 19 720
Сега в следващите два дена най-вероятно само с депутатските проби ще се занимават лабораториите, бая народ са с останалия персонал от парламента. Mask
Пак връзкари. Случай 400 - депутат от ДПС.

# 19 721

Еми от някъде трябва да се почне с тестването. Нали? Сега е момента да покажат как ще заработи планът за действие. Имат достатъчно бързи тестове и 100 PCR-а на разположение за да тестват парламента. От това по-добра възможност за практика няма.

# 19 722
Хората, които твърдите, че бактериална инфекция убива хората, ще ми обясните ли, защо тогава има такава смъртност?
Още в първият пост Ви казах, че хората с леки симптоми се лекуват вкъщи с парацетамол, тези с усложненията(пневмонията) постъпват в болница. На всички им се дава антибиотик и смъртността в Италия е 10%?
Какво лекува парацетамол? Нищо. Понижава температурата и усещането за болка. Опасно е в комбинация с алкохол и хич не е безобидно.

# 19 723

Как, бе, тя сигурно е пръскана сто пъти с дезинфектант. Grinning

# 19 724
  • на пистата
Получих фактурата си за електрическа енергия(ЕВН)преди беше до 10-то число,удължена е да 21.04..тоест 10-11 дни гратис период има.

Общи условия

Активация на акаунт