COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 980 081
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 20 250
  • Другата България
Сега, нека да уточня, поне за себе си.
Персонално нямам нищо против никого, като личност, професия, капацитет, ум, доказан принос в обществото и т.н.
Имам против да се разграничават хора по горните критерии когато става въпрос за здраве, и за състояния, които са идентични, без оглед на това какъв си-дали си нобелов лауреат или си баба Гица от Горно Нанадолнище.
Затова търся отговор на предните си въпроси, защото такова мрънкане и крънкане, каквото разбрах, че е имало сутринта от щаба относно Адемов, и никаква конкретика, оставят в народа чувството за нещо скрито, прикрито, тайно, нередно, неправилно, грешно и най-вече - неморално. Ако се изправи някой и обяви за Адемов нещата така, както ги правят за останалите болни, то надали ще има недоволство. Защото той с нищо не е по-различен от тях, не е по-различен от младия мъж в Света Ана, който е интубиран, не е по-различен от военния в Пловдив, който се влошава и е млад човек, не е по-различен и от най-възрастния 80 годишен в Пирогов. Всички са болни хора, които трябва да се третират по един и същи начин, без оглед на нищо друго.

# 20 251
Скрит текст:
Благодаря за теста.
Направих го. В момента няма май натоварване.
Пробвайте
На мен ми изписа... че съм в началото и да си стоя вкъщи
Оффф -те това
ама какво да пия не се посочва, нито да се обаждам на ЛЛ
...

Боже, какви са тези глупости!  Шега, надявам се, първоаприлска.

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 19:43 от bubanka

# 20 252
Какво му е на цетебето не разбрах? Защо не трябва да се пие?

# 20 253

Не е шега
Направих теста от Пирогов, дето писахте
ето сайта
пробвайте
https://covid.bg/

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 19:43 от Анонимен

# 20 254
Що си мисля, че тези онлайн тестове са, за да се види без реални тестове, колко още кандидат - заразени ще се появят?

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 19:44 от Анонимен

# 20 255
  • софия
Благодаря за теста.
Направих го. В момента няма май натоварване.

може ли да го дадеш тоя тест, че темата е огромна и не успявам да следя освен ако не съм нон стоп в нея (а аз не съм)

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 19:44 от bubanka

# 20 256
Ето малко информация от лекар от ВМА, доста конкретна и подробна, обясняват и какво да се пие при леки симптоми. 
https://www.armymedia.bg/archives/176306?fbclid=IwAR1fwa4GQktDe9 … BVi2ukXBPiP3Y01Vg

И нещо хубаво, за две момчета, които са доброволци във ВМА. Много ми се иска да се обърнем повече към тези неща, които показват човещината, че нещо станахме като лешояди едни с други.
https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/189875-stotitsi-dobrovoltsi- … oronavirusa-u-nas

# 20 257
Няма как да се разгласява информация за пациент без неговото съгласие, при положение, че вече е известно кой е.
Ако бяха казали само 'един депутат/ка е в болница с Ковид ' е различно....

# 20 258
  • София
Нищо му няма на Цетебе-то, Мутафчийски го даваше като пример на продукт, с който се презапасяват хората.

# 20 259
Скрит текст:
Служителката с положителен тест ли е? От какво е починала?

Още една жертва на COVID-19 у нас – служителка на гара Илиянци?
https://www.dnes.bg/sofia/2020/04/01/oshte-edna-jertva-na-covid- … a-iliianci.444382
Благодаря, значи наистина жертвите са 10.
"Помислила, че е грип" много интересно нито тя, нито колегите й са се сетили да направят веднага връзка със сина на първите починали.
Пише, че уикенда е починала.

# 20 260
Амели, и моите си изпиха СЕТЕБЕ-то😀
Извинявай, ама какво означава СЕТЕБЕ?

# 20 261
Ама fanfanito, ти сега броиш ли се за болна? Само аз ли недоумявам? Имаш ли симптоми някакви?
Благодаря за линка иначе.

# 20 262
  • Другата България
Няма как да се разгласява информация за пациент без неговото съгласие, при положение, че вече е известно кой е.
Искаш да кажеш, че всички, които вече са в болница и диагностицирани, и за които чуваме по ТВ и четем в нета, са ги питали дали да разгласяват за състоянието им? Преди да ми отговориш ще ти кажа, че не са.
Да не говорим колко фейк се изписа за колко хора, доста неверни неща и откровени лъжи. За реални хора. Дали са питани може ли?

# 20 263
Теста е по въпроси
просто ориентировъчно
това е сайта и оттам почвате и накрая ви изписва, каквото са преценили според отговорите ви
на мен показах по-нагоре какво ме изкараха
но..моите проблеми са вече повече от 2 седмици, те пишат преди 3 дни
та..аз вече би трябвало антитела да образувам, ама ...де да беше така((
не ми е добре, не се превземам , но и продължавам да не вярвам в някаква помощ
седя и си се треса от нерви и притеснение, вчера бях доста по-добре, днес пак не мога да се храня, лека температура и т.н., отпадналост(ама при тази диета дето не ям нищо е нормално)
Та пробвайте, не пречи, не вярвам да е вярно, ама...поне да се види
това е сайта , пак да пиша. То аз оттук го видях преди доста страници и пробвах, та писах . Не знам друг дали е посочвал какво му се е показало и се извинявам.
https://covid.bg/

# 20 264
Искаш да кажеш, че всички, които вече са в болница и диагностицирани, и за които чуваме по ТВ и четем в нета, са ги питали дали да разгласяват за състоянието им? Преди да ми отговориш ще ти кажа, че не са.
Да не говорим колко фейк се изписа за колко хора, доста неверни неща и откровени лъжи. За реални хора. Дали са питани може ли?

Не са, но няма как да бъдат идентифицирани....мъж ходил на ски някъде си, жена на  70 с хипертония...

Общи условия

Активация на акаунт