COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 979 648
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 20 910
Е, от какво да са починали? От нападение на извънземни? Не е от полза нито паниката, нито омаловажаването на ситуацията с коронавируса.
Въпрос с повишена трудност:

Ние всъщност, имаме ли "Ситуация с коронавирус?"?
Щото аз лично, почвам сииилно да се съмнявам.
Да речем, първата седмица се вързах, щото не гледам, не слушам новини, казах си, "Може пък нещо наистина да става, аз съм виновна, че съм неинформирана, като не гледам новини.".
Да, ама не.
Трета седмица я чакаме тая "ситуация с коронавируса", а тя нещо не ще да идва.....

# 20 911
  • гр. Варна
В началото нали бяха казали, че ще дават болнични на тези, които се връщат от чужбина и ще се поставят под карантина.
Цитат
Издадените болнични за обща карантина са 1410, 1/3 от тях или 465 са болничните за карантина със съмнение за коронавирус за периода от 16 до 22 март 2020 г.
https://www.monitor.bg/bg/a/view/vseki-treti-bolnichen-za-karant … oronavirus-192726

# 20 912
Франсоаз, най-ценен е личният опит. Иди се запиши доброволец в някоя болница и сама ще се убедиш има ли, няма ли ситуация с корона вирус.

# 20 913
  • Пловдив
Пишем, че всички са умрели от пневмония и корона вирусът изчезва. Как и защо е получена тази пневмония, не ни интересува.

# 20 914
По тоя начин, който го караме, по-добре да отменяме всякакви пародийни мерки и това е. Никаква полза няма, ще уморим много повече други болни!
И във Великобритания уж нямаше смисъл от пародийни мерки и за седмици цъфнаха с 30 хиляди болни. Стреснаха се и затегнаха положението.
Защо ли?

# 20 915
Е, от какво да са починали? От нападение на извънземни? Не е от полза нито паниката, нито омаловажаването на ситуацията с коронавируса.

Да речем, първата седмица се вързах, щото не гледам, не слушам новини, казах си, "Може пък нещо наистина да става, аз съм виновна, че съм неинформирана, като не гледам новини.".
Да, ама не.
Трета седмица я чакаме тая "ситуация с коронавируса", а тя нещо не ще да идва.....
Ще я измислим ситуацията,ако я нямаме,че имаме пари да усвояваме.

# 20 916
40 годишният дето починал снощи, не починал от пневмония , а от белодробна емболия...(не че знам какво е второто и дали се получава от вирус)

# 20 917
  • София

Няколко хиляди заболели имаме, какво искаш да стане, за да излезеш от отрицанието, за което, вярвам, всички ти завиждаме? Иначе е положителна традиционната за страната гледна точка "Такова животно нема", пак казвам, за завиждане е в случая.

Хубаво е, че задържаме и отдалечаваме мазаляка, който виждаме в другите страни. Това според мен, разбира се.

# 20 918
  • Русе

Няколко хиляди заболели имаме
Как се разбра това

# 20 919
  • София
https://frognews.bg/novini/dimitar-petrov-hlorohinat-makar-riadk … hni-reaktsii.html
Д-р Димитър Петров: Хлорохинът ли уби 40-годишния мъж в ”Пирогов”?

# 20 920
Франсоаз, тя как да дойде ситуацията с короната, като не се тества. Тестваш 300 души, може да имаш най-много толкова положителни на ден. Добре поне, че решиха да правят от бързите тестове за антитела на полицаи и други хора на първа линия.
Виждам, че повечето хора в темата се събудиха от сън и прогледнаха за пародията на мерки, които се вземат.
Всичко е насочено към оцеляването на върхушката, като по Бай Тошово време. Другите - кучета ни яли. Ако имаш 100 лв. да се тестваш - заповядай. И другото го знаете. Стой вкъщи докато не видиш Свети Петър в далечината. После вече те броят за поредната жертва.

# 20 921
  • варна
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1505411702942311& … d=100004204865817
Интересо видео което дава тема за размисъл.
Попринцип съм от хората, които си спазват карантина та, интересувам се много и вярвам, че им болни и полужението е сериозно.

# 20 922
Здравейте,в момента говори министъра на образованието.
Правилно  ли съм разбрала че от 14 май децата се връщат в Училище???

# 20 923
  • София

Няколко хиляди заболели имаме
Как се разбра това
449 доказани с тест и по думите на Мутафчийски те са 2-ма от 11, а после смятаме. Можем да смятаме и по брой критични, по смъртни случаи, защото вече има данни за други страни, включително широко тествани.

# 20 924
Скрит текст:

Да, ама не.

Еми представи си една 500 метрова редица с легла. Легло, след легло, след легло, на всяко от което някой българин се бори за живота си.. сега прилича ли на ситуация?

Общи условия

Активация на акаунт