Разбирам, че и пред щаба, и пред феновете на безкрайните карантини въпросите стават все повече и все по-неудобни. Виждам, че Мутафчийски вече хич не му се говори и, ако може, директно да си ходи към "Дондуков" 2, но ще трябва да потърпи още година и малко за това. А междувременно ще го помолим възпитано да не си сменя мнението всеки ден, ако може, разбира се.
Много е страшно да няма никакъв план за излизане от тази ситуация и още по-страшното е, че такъв план няма при "големите" - Италия, Франция, Испания... План има САЩ и Тръмп - добър, лош, жесток, нежесток, имат план. А ние? Ние разчитаме на приказки отпреди три седмици, които вече са морално остарели. Не може след три седмици извънредно положение все още да се казва, че не се знае кога ще има пик, че не се знае докога ще продължи това и че никой нищо не знае.
Хубаво разбирате всичко. Ама аз не мога да разбера нещо и ще помоля да ми обясните.
Слушам почти всеки ден какво говори Щаба. Слушам че се казва да не се поставят съобщения на вратите на карантинираните. И хоп Русенския щаб си е разпечатал такива съобщения и ги лепи на хората на вратите. Казва се, че трябва да се тества всеки със съмнения за пневмония. И хоп някоя болница върнали такива пациенти.
Казват, че при съмнения трябва да се свържеш с личния лекар. И съответно половината ЛЛ си сменят номерата, не вдигат и т.н.
Има много такива примери.
Ха сега ми обяснете като някой се опитва да направи работещ алгоритъм,а десет други го побългаряват какъв точно план ще проработи.