СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 14

• 26 895
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
Моят син пък днес е рожденик Simple Smile
Приятно ни изненадаха, че донесоха и двата поръчани подаръка днес Simple Smile по план единият трябваше утре, другият - вдругиден.

По някои предмети (Бел, Англ. и Мат) си учат реално с учители онлайн, по други предмети са, как го каза министърът (това с главна ли е?) "асинхронно", т.е. казва им се какво да отворят и четат и ги питат по чат въпроси. По мат и 2 контролни даже имаха. Абе, може и по-добре да е, но като чета и доста по-зле може да е Simple Smile

# 286
Триша, да е жив и здрав рожденикът!

# 287
  • София
Честит да е днешния рожденик!

# 288
  • София
Честит рожденик на Триша! 😊

# 289
Да е здрав и щастлив рожденикът!

Аз рязко си вдигам общата култура. Принципно винаги работя на шум, защото имам шум в ушите и той е по-дразнещ и свикнах да работи тв, който не гледам/слушам, но да не чувам пиуууууу. Сега, обаче, много се заслушвам в уроците, което се отразява на моята производителност, но здраве да. Леко се депресирам колко много неща не знам, но наваксвам и дано ми останат в главата за по-дълго.
И днес е същото положение с часовете като вчера. Утре дори и извънкласните си школи ще проведат. Това изобщо не са задължителни часове, нещо като кръжоците по наше време. Респект към смг!

# 290
  • София
И аз като го гледам сега колко време седи заврян в стаята си пред лаптопа и провеждат някакви часове, се замислих - как издържат ежедневно на това натоварване тези деца. Толкова много информация всеки ден. Мен от другата стая ме заболя главата Stuck Out Tongue Winking Eye .

# 291
Честит рожденик, Триша! Да е здрав и щастлив! Simple Smile

Аз луднах с това обучение. Отвсякъде валят задания. По всички канали. Школо, класрум, ФБ, мейл и вайбър. За набора. На моя профил, на неговия профил, през скрийншотове на съученици. Баси. Проекти, съчинения, срокове...отворихме тетрадка и там въвеждаме по кой предмет какво и до кога.
И постоянно пищят устройствата, че има някакво съобщение.
Аз ужасно се изморих, за Димитър не знам.

# 292
  • София
Същата работа е и при нас.За щастие девойката се оправя самостоятелно.Не зная как, но успява да следи всички задания и  се е справила добре във времето.НАистина е лудост тоя напън да списват на 100 места. И като добавиш неувереността на някои учители и грешните съобщения, или повторно и потрето изпратени.... да се чудиш кое да гледаш.ВЕче спира да ми пука.Това отчитам като плюс.И на работа почвам да се изнервяй и ...не е на добре положението.От обяд чакам  с трепет да дойде вечерта и  чашата с  вино.....

# 293
  • София
За мене проблемът е, че сега натоварването им се оказва по-голямо отколкото в обичаен режим. И не само заради количеството домашни, а защото има някакво суетене сутрин; някой учител се появява във Вайбър, друг в Гугъл класрум, трети пуска домашни през Школо. А докато се предадат съобщенията на който не е разбрал, също минава време. Следобед също има включвания на учители, и така психологически не може да се разграничи време за училище, домашни и почивка.
Всъщност докато го напиша, няколко души са казали абсолютно същото преди мене. Simple Smile

# 294
  • sofia
Дистанционното обучение ще покаже много истини за нашите деца, най- вече че живеят в голям стрес! За учителите да не говорим - канско търпение и спокойствие, поклон! Аз отдавна съм установила, че като бивша пълна отличничка по всички предмети не съм такава на контролните на детето😉
   Триша, успех на детето!

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 18:57 от googlish

# 295
Основни геометрични задачи
https://dox.abv.bg/download?id=669e0a6504

# 296
Триша, да ти е жив и здрав!  И вие също. Много хубави емоции Hearts

# 297
Честит рожденик! Желая му здраве и успехи!

Аз съм много изморена, това седене у дома е доста изморително.

# 298
  • София
Триша, да ти е жив и здрав рожденника и вие с него! Успешен да бъде и щастлив!
Бъдете здрави!

# 299
  • у дома
Жив и здрав да е младежа на Триша!Да постига мечтите си с лекота!
Аз не искам да се ядосвам повече с ДО-правим каквото може ,пък да става каквото ще!

Общи условия

Активация на акаунт