Морско щъркелче къде си - време е за бебче вече! 07.08-13.08

• 11 943
  • 371
  •   1
Отговори
# 225
Dime, колко хубаво ще е да сте 3ма на сватбата...  Praynig Стискам палци. Между другото, как вярвя подготовката? Само 30 дни остават...  Wink

# 226
Малеееее, Елфче, ти направо ме уби Joy Колко бебета само #Crazy Е, аз с толкова определено не мога да се справя Rolling Eyes Ама не съм пробвала, де newsm78 Може пък и да успея Joy hahaha
Диме, мила, не може така Naughty Ти никакво уважение към статистиката нямаш Naughty Айде, моля те, включи се  Mr. GreenLaughing Колко още ще чакаш?
Магдалина Блек, стискай палци Praynig Хич не се ослушвам, ама аз съм в чакащите другата седмица bowuu Макар че, момичета, честно да ви кажа, много са ми ниски температурите Sad Просто не е нормално това... Shocked
Е, Мариетка, ти пък Embarassed Воденето на статистиката е много приятно занимание Wink Айде, може и да ти преотстъпя правата bowuu Да ме преброиш и мене Laughing Ама тия бремелинки се крият значи, като за световно Mr. Green. Има май още една - Дианчето - в темата за ниското кръвно, ама нещо не пише и не мога да я гепсам Mr. Green С Дарчето се опитахме да я зачислим, ама чакаме потвърждение Laughing
Много се радвам, че ви нося късмет, момичета Hug  bouquet Аз съм почти чисто новичка тук Embarassed, но вече съм "Ентусиаст" bowuu и се гордея много Grinning С цялото ми сърце желая на всички ви скоро да споделите хубави новини Heart Eyes

# 227
Dime, колко хубаво ще е да сте 3ма на сватбата...  Praynig Стискам палци. Между другото, как вярвя подготовката? Само 30 дни остават...  Wink
Благодаря ти Елфче, ами почти всичко сме направили,остават някои неща по организацията и някои неща  за купуване, но за накрая:DОх Grinningда 30 дни,няма търпение вече,дано да сме трима,ще бъда толкова щастилва Grinning Joy Grinning
Момичета,я ми кажете според вас откога да броя закъснение??? newsm78 ooooh! newsm78

# 228
Днес съм страшно разсеяна.. смао бебета са ми в главата  #Crazy  , а следобед имаме много важна среща..  Трябва да се стегна..  Naughty

Но както си се "стягам", ми дойде това на главата...

Малко бебце красиво
ти къде си ми се скрило
бързо идвай ти при мама
че без тебе радост няма...

Е как да работи човек?
  Laughing

# 229
  • ГОре на черешата...

Момичета,я ми кажете според вас откога да броя закъснение??? newsm78 ooooh! newsm78[/b]

Ами според мен - първи ден закъснение 8 август/нали тогава ти дава следващия цикъл календара? newsm78/ - значи днес сме 10-ти,стават общо трети ден закъснение...ако греша,някой да ме поправи... Rolling Eyes

# 230
  • Варна
Малко бебце красиво
ти къде си ми се скрило
бързо идвай ти при мама
че без тебе радост няма...

Е как да работи човек?
  Laughing

Joy   Joy   Joy
Недей така, че сега и аз няма да мога да работя  Laughing Мен пък в главата ми само мисли за цветна бременност  Blush Явно слънцето ни е разтопило мозъците  Crazy

# 231

Момичета,я ми кажете според вас откога да броя закъснение??? newsm78 ooooh! newsm78[/b]

Ами според мен - първи ден закъснение 8 август/нали тогава ти дава следващия цикъл календара? newsm78/ - значи днес сме 10-ти,стават общо трети ден закъснение...ако греша,някой да ме поправи... Rolling Eyes
Благодаря ти Мариетка  bouquet
И аз така ги броя..та да видим newsm78
Елфче, стихчето е супер Hug, много ми хареса baby_neutral
Светле, и аз съм същата, само мисли за това бременна ли съм или не............. ooooh!А дано да сме Praynig[/b]

# 232
  • Някъде там...
Къде го това слънце  Joy пратете малко насам  Mr. Green

Елфче ти цяла поетеса, браво!

# 233
Няма слънце в София, нямаааааа. Тъжно  и мрачно.
Ходих на лекар, моите болки от снощи, които ме събудиха, се оказаха пукане на фоликул, та в момента овулирам.

# 234
Мия , аз ти ги гледам на графиката , че са ти ниски по принцип newsm78

# 235
Ходих на лекар, моите болки от снощи, които ме събудиха, се оказаха пукане на фоликул, та в момента овулирам.
Даре - тичай бързо и сгаштвай мъжо luvbed

# 236
  • Варна
Къде го това слънце  Joy пратете малко насам  Mr. Green

Елате във Варна да видите топло и слънчево време  Flutter

# 237
Даре, много рано пустата дошла... Thinking.Добре, че имате секс преди ден и в деня на овулцията-класика в жанра Praynig Praynig PraynigПланът добре го започна със секс през ден!
Светли-тук вали...така ще е и утре.

# 238
Мъжо, ще го сгащя довечера. Направо ви се чудя как не усещате овулацията, ако знаехте как боли.

А във Варна  ще идвам от 1 септември, по точно на Златните, направо броя дните до тогава. дано да е хубаво времето.

Пенелопка, тази ранна овулация ми `намирисва` на остаряване, ама хайде ще си затворя очите, лято е ...реването го оставям за след отпуската.

# 239
Ай стига бе, всички остаряваме-аз ти казвам-ако трябва ще си оползотвориш последната яйцеклетка, но ще стане!
Иначе аз си усещам екстра овулацията-боли ме и мен и ме боли не 20 минути а 3 дена ConfusedИ освен ,че боли-тече ми Ц.слуз/ или както казват в едно филмче на детето-винаги за това се сещам-Смуууууз-това е една лилава слуз, която залива къщата на Малките понита Crazy...ако разбрахте за какво иде реч де Crazy/Та направо ме удавя 3 дена слуууууз ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт