Дубай - тема 15

• 77 125
  • 898
  •   1
Отговори
# 300
И на мене ще ми бъде интересно да прочета впечатления от Expo 2020.

# 301
  • Стара Загора
Expo2020 беше в списъка ни, но колегите ни от Дубайският офис казаха, че не си струва като цяло... Та решихме да отидем вместо това до Глобал вилидж, което пък откриват днес.

# 302
Някой има ли информация за приложението Al hosn?Задължително ли е да се ползва? И сертификат за ваксинация или тест трябва се въведе/сканира? Някакви особености има ли?
Благодаря предварително 😊

# 303
  • На планетата Земя
Според мен приложението не ви е необходимо. Бях го свалила, но въобще не сме го ползвали.

# 304
  • ново
Как плащате хотел, в брой или с карта? Ако е в брой в каква валута? Нямам кредитна карта, дали става с дебитна? Конкретно за Атана питам. Благодаря

# 305
  • Стара Загора
Приложението даже не сме го сваляли. Навсякъде може да се плати в брой или с карта.
Да допълня за Експо 2020, решихме да отидем днес, но се оказа, че ни трябва сертификат за ваксина, или отрицателен ПСР направен не по-рано от 72ч.

# 306
  • ново
Въпросът ми е по-скоро дали приемат друга валута, например долари?
И на мен ми е интересно Експо и мисля да го посетим.

# 307
Здравейте, да попитам относно пътуване до Абу Даби. Ще пътувам от Дубай по магистралата и въпроса ми е дали има ли някакво изискване за тестове за коронавирус на влизане в Абу Даби ?

Също така разбрах,че приложения като Messenger, What’s app и Viber били баннати в Дубай за видеоразговори и разговори, а на мен ще ми бъдат нужни да се свързвам с България, имате ли проблем с използването на видеоразговорите, чрез тези приложения в Дубай?
 Ако някой има някаква информация, ще бъда много благодарна ! Heart

# 308
Здравейте!
Ваксинирана съм, но доколкото разбирам ще ми трябва ПСР за влизане в Дубай? При тръгване към БГ не е необходим такъв, нали? (Поне към момента... Пътуването е след 2 седмици, нещата кой знае как ще се променят...)

# 309
  • На планетата Земя
Да, точно така и за двата въпроса.

# 310
Здравейте,
ще пътуваме, надявам се, 3-ма възрастни за Дубай. Ще можем ли да ползваме заедно обикновено такси или все още има ограничения до 2 човека в кола?
Благодаря предварително!

# 311
  • Стара Загора
Здравейте, да попитам относно пътуване до Абу Даби. Ще пътувам от Дубай по магистралата и въпроса ми е дали има ли някакво изискване за тестове за коронавирус на влизане в Абу Даби ?

Също така разбрах,че приложения като Messenger, What’s app и Viber били баннати в Дубай за видеоразговори и разговори, а на мен ще ми бъдат нужни да се свързвам с България, имате ли проблем с използването на видеоразговорите, чрез тези приложения в Дубай?
 Ако някой има някаква информация, ще бъда много благодарна ! Heart
За местните с ваксина мисля че отпадна ПСР тест при влизане в Абу Даби, не знам как е за туристи.
Относно приложенията изтеглете си VPN и ще може да ги ползвате. Аз използвам ExpressVPN.

# 312
Здравейте. Има ли зоопарк в Дубай,който да си заслужава да се посети? И осъществяват ли се разходки с лодка извън Дубай Марина ( някакви различни еднодневни круизи) ?

# 313
Здравейте. Има ли зоопарк в Дубай,който да си заслужава да се посети? И осъществяват ли се разходки с лодка извън Дубай Марина ( някакви различни еднодневни круизи) ?
За зоопарк, според мен си заслужава Dubai Safari Park:

https://dubaisafari.ae/

Добре е да се купят билетите предварително онлайн.

# 314
  • На планетата Земя
Още един глас за Dubai Safari Park.

Общи условия

Активация на акаунт