Мадрид - тема №4

• 40 697
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Здравейте. Може ли препоръка за частна застрахователна компания. Дъщеря ми ще е втора година ученичка в Мадрид и всяка година им искат здравна застраховка.Досега бяхме със Санитас, но търся мнения и за други добри застрахователни компании. Предварително благодаря.П/С не сме ползвали досега застраховката и се надявам и занапред да не я ползваме:)

# 676
  • Мадрид / София
Не ползвам никаква застрахователна агенция и нямам представа коя е най-добрата.

# 677
  • Mediterraneo
Аз също не ползвам здравна, но защо просто не подновите в Санитас? Имам други застраховки и често не ми се занимава да търся нови условия и цени, та автоматично ми се подновяват полиците.

# 678
Аз също не ползвам здравна, но защо просто не подновите в Санитас? Имам други застраховки и често не ми се занимава да търся нови условия и цени, та автоматично ми се подновяват полиците.
Аз нямам проблем да търся нови, ако са по-изгодни условията, но забелязвам , че лузо-застраховките скочиха, сега от 1 август,едната ми е на  asisa,  цели15% процента е увеличението.
Търсих, симулации правих- всички повлякоха крак...

# 679
  • Мадрид / София
Казват, че няма големи разлики при застраховките в различните компании. Нямам представа дали е така, защото не ползвам такава услуга.

# 680
  • София
Благодаря ви!

# 681
  • Sofia
Здравейте. Може ли препоръка за частна застрахователна компания. Дъщеря ми ще е втора година ученичка в Мадрид и всяка година им искат здравна застраховка.Досега бяхме със Санитас, но търся мнения и за други добри застрахователни компании. Предварително благодаря.П/С не сме ползвали досега застраховката и се надявам и занапред да не я ползваме:)
Bunnie, би ли споделила инфо за тази застраховка - какво покрива и каква е цената!

# 682
Аз лично ползвам Adeslas и съм доволна.

# 683
  • Sofia
Здравейте, има ли някой завърнал се скоро от Мадрид, в търсене съм на място за двама за октомври, бях писала предимно, че търся в центъра, но колкото повече наближава, сякаш цените са направо двойни с тези преди два месеца например. Ще съм благодарна за насоки къде е ок да отседнем, всички които изглеждат да са в центъра са над 850 лева вече за 3 нощувки, а като погледна на картата не е като да са много близо до основата част и забележителностите на града.
Благодаря ви много за отделеното време 🤗

# 684
  • Melmak
Преди съм ползвала хотел freedom, последния път бяхме в airbnb, от което не бях много доволна. Иначе предимно ползвам airbnb. Цените са си високи, особено 12 октомври е национален празник. Ако има някоя ферия или нещо друго, съвсем. Аз запазих една нощувка в Барселона за октомври -540 лв. За сравнение го казвам.

# 685
С приятеля ми бяхме в Мадрид в края на август и спяхме в хотел близо до Пласа Майор. Оказа се много добро решение, тъй като по цял ден бяхме навън и ни трябваха само легла и баня за да се изкъпем. Нощувките бяха по 37 Евро на човек/нощ. Категорично не бих платила скъпа нощувка е хотел или Airbnb, тъй като нямаше смисъл. Изрично подчертавам, че това решение беше работещо за нас, но си струва да се обмисли.

# 686
Коя е основата част?
Мадрид не е три улици и има различни зони, които са си център.

# 687
  • Sofia
Здравейте отново, резервирах апартамент на края, защото цените на хотелските стаи в централните части, както Alexslav правилно ме поправи, че центъра  не  е на 3 улици, по-скоро е на няколко основни части може би, са доста високи според мен/ то им идва и националния празник на 12.10..., може и оттам да идват промените/. Спряхме се на апартамент до плаца майор, ще видим как ще бъде, никак не е евтино и в този вариант ... А да попитам преди да изготвя всичките си програми, ако някой скоро е бил каква е сити таксата на ден на човек, навсякъде ли е дължима, например 3 4 5 евро, или само в хотелите?
Въпроса ми е породен от скорошното ми пътуване през март в Рим, където за 4 души за 3 дни в хотел 4 звезди платихме 89 евро...

# 688
Грешка.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 14:33 от Rosita

# 689
  • Sofia
Въпроса ми е породен от скорошното ми пътуване през март в Рим, където за 4 души за 3 дни в хотел 4 звезди платихме 89 евро...
Предполагам на ден?
За трите дни.

Общи условия

Активация на акаунт