Мадрид - тема №4

• 40 656
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
Някой пътувал ли е с Райън?

За първи път ги чувам.
Бихте ли споделили повече впечатления за незнаещите, моля?
Благодаря.
Непременно … може и на лично !

# 736
  • Мадрид / София
За мен Сеговия е много скучен град. Предпочитам Толедо или Алкала де Енарес. Харесва ми атмосферата на старите сгради.

# 737
  • Sofia
Здравейте, утре ни е полета, надявам се на хубаво изкарване 😄 как е времето в момента ако има някой, който може да ме осведоми?
Благодаря ви 🤗

# 738
  • Мадрид / София
Здравейте, утре ни е полета, надявам се на хубаво изкарване 😄 как е времето в момента ако има някой, който може да ме осведоми?
Благодаря ви 🤗
Времето е приятно топличко. Сутрин си е хладно обаче. Слънчево за сега.

# 739
Сутрин е хладно. Минималните температури са около 12-15 градуса до обяд. По обяд става около 20 и се вдига до 24 и е Ок с къс ръкав и жилетка/ някаква връхна дреха. Дават да е облачно цяла седмица, но със сигурност ще има слънце, защото тук то много рядко се скрива Simple Smile

До края на седмицата го дават да е така и с максимална температура 24 градуса, а след това дъжд и застудяване. 

Благодаря ви 🤗

# 740
  • София
Аз много харесах Сеговия също. Като дневни разходки от Мадрид направих, освен Сеговия, Куенка и Толедо. В този ред бих ги подредил и по показател колко са ме впечатлили. Мадрид, уви, последен в класацията 🙃

# 741
  • Мадрид / София
Заповядайте в Новата тема:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1823459.msg50348279#msg50348279

Общи условия

Активация на акаунт