Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори

Анкета

Как прекарвате времето вкъщи?

Опции:

* Може да изберете максимум 3 опции.

# 30
 • Мнения: 1 202
Въобще не ми е почивка! Работя като учителка. Подготвям уроци, свиквам с новия начин на работа, работя не по 8, а по 10-12 часа дневно.  Връзка с ученици, с родители, с директора, отчети, усвояване на нови инструменти за  онлайн работа, гледане на образователни уроци,  създаване на групи в КАН Академия и пр. Отделно, имам ученик вкъщи в прогимназиална възраст. На него също трябва да помогна в уроците и домашните.
Освен всичко останало, готвенето и разтребването, общо взето, са мои задължения. Така че, блазе им на тези, които си почиват!

# 31
 • Мнения: 2 101
Здравейте, как занимавате децата, на които им е скучно да играят сами? Някъде около София идеи за разходки, доколкото са разрешени и няма много хора? Нещо за четене, което повдига духа за нас родителите.? Аз лично много съм се сдухала и изолацията ми влияе много зле.
Разходките от утре спират.Интересно ми е българина какви оправдания ще намира за да е навън.Ние сме с две малки деца у дома,четем книжки ,рисуваме,малко телевизия но следобяд те си искат своето, кипят от енергия не ми се мисли какво ще е затворени по цял ден.

# 32
 • Мнения: 816
Десетокласничка, шестокласник и дзверна почти 5... Аз университетски преподавател... Таткото е на работа от 8 до 18. Ще се застрелям... Ако преди имах поне пътуването до работа като свое време... Сега нямам нито минутка за себе си. Тъжна и депресирана съм.

# 33
 • Мнения: 1 230
Изпълнявам всекидневните си домакински задължения и през останалото време активно си почивам.

# 34
 • Мнения: 56
Днес ме обзе отчаяние, може би защото попаднах случайно на видео заснето в италианска болница и видях какво реално причинява този вирус. Видеото е потресаващо и не препоръчвам на никой да го гледа. На мен ми подейства много зле и ме срина психически. Ако до вчера успявах да се разсмея на някоя шега във връзка с вирусът, сега не е така.
За себеси реших да деактивирам всички социални мрежи и да спра да гледам всякакви новинарски емисии и информационни предавания. Ще се отдам изцяло на семейството и ще възобновя някои стари хобита, които заради липса на време останаха някъде в миналото ми.
Пазете се и бъдете отговорни, за да свърши по-скоро всичко това Hands V

# 35
 • Мнения: 404
Все още ходя на работа, иначе доста недовършени неща имам у дома, та няма да скучая поне месец

# 36
 • Мнения: 327
Сега е прекрасен момент човек да усвои нови знания и да отдели време на себе си!
Мисля да изкарам няколко дистанционни курса, чета книжки, почиствам пролетно!


Може ли да споделиш идеи за дистанционни курсове? По какво и къде?
Благодаря!

# 37
 • Мнения: 24
Со.фт Уни имат безплатни курсове по програмиране

# 38
 • Мнения: 20 570
Днес не беше най- приятното занимание, но освежихме холо- кухнята с латекс, подредих хладилника, измих прозорците, в момента пера пердетата.....

# 39
 • Мнения: 867
Винаги съм се чувствала добре вкъщи, приятно и уютно ми е. Никога не скучая, все си намирам нещо за правене, не мога да бездействам.

Сега и двамата сме home office.
Сутрин пием кафе на двора /в къща сме/, играем с кучето.
След служебните задачи оправяме двора, защото скоро се нанесохме и все не оставаше време за него, а си има доста работа. Пресаждам цветя, планираме бъдещи ремонти.

За следващата седмица го дават да вали и съм си наумила основно почистване, както и да прередя гардероби, шкафове, козметика.

Вечер играем някакви игри, гледаме филми, предавания и си почиваме.

# 40
 • Мнения: 939
На мен ми липсват разходките в парка,  но с 8-месечно вкъщи битът ми не се е променил особено - храна, игра, смяна на памперс по 2456 пъти на ден. Grinning
Таткото е хоум офис, но ме глези с готварските си умения, иначе всичко си е както преди.
ПП От днес мисля да включа спорт, че с това седене вкъщи ще стана 100 кила.

# 41
 • Мнения: 24
Сега почвам с фитнеса.

# 42
 • Мнения: 62
Работя от вкъщи и гледам малко дете (за последното опция нямаше при гласуването). Вариант градина или баба и дядо е мираж

# 43
 • Мнения: 1 729
Учене с двама ученика от сутрин до късен следобед-самостоятелно, не онлайн. Само ни казват сутрин “това и това правете” и дотам се изчерпва онлайн обучението. Готвене в пъти повече, понеже стандартно в къщи се хранеше цялото семейство само вечер, а сега не е така. Всяка сутрин дезинфекция-прахосмукачка, моп, почистване на дръжки, плотове и тн..
Опцията “почивам си” е пълен мираж.

# 44
 • София
 • Мнения: 441
Създавам си уют, работя, чета книги, слушам видео уроци и си обогатявам знанията. Опитвам се да се разсейвам, готвя.. гледам филми. Играя онлайн игри - белот, уно, не се сърди човече.

Общи условия

Активация на акаунт