"Обичам" Топлофикация 4

• 27 686
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
С каквото и ваще като лъжете хората . Тук ( а и не само тук ) гледам поне 90% от хората се оплакват , а вие говорите меко казано странни неща . Така , че помагам колкото вас в случая .

# 76
Здравейте
Някой има ли информация в момента дали може да се подадат документи за отказване от парно онлайн, и как става това? (Имам имената на поддържащите фирми във входа)
Защо ще се отказвате ? Без парно ще замръзнете април месец , вън ще е 25 градуса , а вътре ще стане -10 , ще плащате по 5000 на месец за ток ... Какво ви пречи да си плащате за нещо което не използвате ? Вие да не сте Бай Ганьовци ?
Извинявай много, но вече прекаляваш. Това, че живееш в неизолирана сграда и с кофти съседи, свикнали на дърва и въглища, и заради които ти мръзнеш, не означава, че да имаш ТЕЦ е зле. Там, където хората знаят как да го използват и не крадат, вашите проблеми ги няма.
Та да те питам с какво твоят отговор беше полезен на питащата? С нещо помогна ли ѝ?

Мерси.
Отделно за сведение на г-жата , не го ползвам от декември и плащаме точно 60 лева за ток и то в тристаен. Капиш?

# 77
Най накрая го спряха този "октопод" !
След четири , пет месеца пак.
Незнам как някой още не е предложил направо целогодишно да си работи - то нали абонатната си регулира , пък и Август знаеш ли какви хладни вечери има !

# 78
Дами, решението е просто Simple Smile Отказвате се от ТЕЦ и не плащате. Ако искате съвсем нищо да не плащате, сменяте жилището с такова в нетоплофицирана сграда и си свиркате с по 60 лв. ток месечно за всичко.
Е, вярно, че този месец една точно преди мен плати над 300 за март, ама вашите случаи не са такива. При вас явно и с по 20на лв. за топлене сауна става Wink

# 79
А при мен се получи нещо странно /платих през банкирането по-малко от колкото е стойността на фактурата/ и от Топлофикация не можаха да ми кажат защо, но все пак ме успокоиха, че нямам задължение. Ха-ха. освен това ел.фактурата в сайта е-invoice.bg не е на същата сума като фактурата при проверка с оператор. Пълна каша след преминаването им към САП.

# 80
mama_na_nana, колко по-малко сте платили? Ако сметката е платена в срок, Топлофикация дават малка отстъпка.

# 81
Фактурите са вързани с Еasypay. Аз от години плащам през тях и грешки не съм имал, като преди да платя на 15-то число, когато излизат фактурите в сайта на Крадлификация, проверявам, за да съм сигурен.
3% е отстъпката за плащане преди 30-31-во число.
Интересно, като си плащам нета в офис на Нет1, пак ми принтират фактура от Easypay, а не от техен билинг, софтуер.

# 82
Няма общо с 3% отстъпка. За първи път ми се случва такова разминаване. Поискаха да опиша случая и да при кача снимки в имейл.

# 83
Техем ще обявят график за отчитане през месец юни.

# 84
Здравейте, вероятно въпроса ми не е за тук, но все пак ще попитам.

Искам да отстранят лирата в банята, тъй като не я ползваме, така купихме апартамента, огромна е и ми заема излишно място. Апартаментът е ново строителство, с изнесени топломери сме навън, тоест на нея няма топломер. Има ли нещо, което трябва да направя преди да я премахна освен да изчакам да източат системата?

Благодаря!

# 85
Можеш да я премахнеш щом топломерът е отвън. Системата не се източва след сезона, а само при нужда, защото това са много кубици обща вода, за която ще плащат всички.

# 86
Щом сте в НС най-вероятно имаш и две кранчета, така че можеш да я махнеш винаги. Ако ги нямаш обаче, трябва да изчакаш края на сезона и да си осигуриш източването, което може и да ти струва някакви пари, зависи от това как сте се разбрали в блока. Но никакво разрешение не ти трябва.
Аз имам кранчета на всеки радиатор.

# 87
Да, имаме кранчета и отвън даже при топломера и ще спрем направо от там. Благодаря ви.

# 88
  • София
Тези тотално вече ме нервираха от топлофикация!  Плащала съм си всеки месец редовно с изключение на двата месеца по време на карантината-март и април.Вчера отидох да платя и ми извадиха нереална сума от 700лв която не стига,че е надписана в смехотворни граници ами и пише,че е от януари насам,при положение,че не съм плащала само за март и април.Някой има ли подобен проблем с топлофикация?

# 89
Не си ли пазиш касовите бележки?
За мартенските всички казаха, че са завишени.
Априлските не знаех, че са излезли вече.

Общи условия

Активация на акаунт