Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

КАКВО НИ КАЗВАТ ЗВЕЗДИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА 5

 • 21 692
 • 367
 •   1
Отговори
# 345
 • Мнения: 206
Може ли по-подробно да обясните какво е това "завихряне", особено за Скропиони и Водолеи. Не ми стана ясно в положителен аспект ли ще е или не?

# 346
 • Мнения: 1 173
"Завихрянето" ,т.е проблеми и неща,при които ще трябва да се преодоляват препятствия и неудобства ,ще дойдат от образуващия се  аспект  квадрат  /90 градуса/ между транзитните Слънце в Лъв и почти стационарния Уран в Телец. Това взаимодействие е с марсов характер и причинява излизане на дълго скривани проблеми , на повърхността излизат неща,които съзнателно или не сме заобикаляли или сме си  "затваряли очите". В момента на небето има три ясни образуващи се квадратури : бавен Марс в Овен с Меркурий в Рак  - вербална агресия /до 02.08/; все още бавна Венера в Близнаци с Нептун в Риби - объркване и неясноти основно на любовния и паричния фронт /до 03.08/ ; Слънце в Лъв и Уран в Телец - внезапни,непланирани промени и обстоятелства,свързани с личната ни изява и творчески планове  /до 09.08/. Всички тези аспекти са свързани с влагане на много сили и енергия ,изтощителни пререкания, доказване на възможности, понякога без резултат и в крайна сметка човек се чувства като изстискан лимон Simple Smile . Но тези квадратури може да се окажат онази сила,която ще ни накара да оправим някои неща в живота си,макар и по трудния начин. Всичко зависи от рождената карта и как тези небесни енергии се отразяват в нея.

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 16:03 от Титания

# 347
 • Мнения: 6 421
Уран се приближава към наталния ми ЮЛВ. Внезапен ктаклизъм ли да очаквам, или по-скоро кулминация на започнали неща?

Имам завихряне сега, но нищо прекалено, в сравнение с цунамито от април 2016 насам.

# 348
 • Мнения: 206
Титания, може ли да са част от това  "завихряне":
1.Проблеми с ученето - да не върви и човек да не може да се съсредоточи.
2.Лиса на мотивация за дейности - отлагане на неща, които трябва да се свършат, липса на желание да се изпълняват задължения и т.н.
3.Раздразнителност.
За скорпион питам. И ако да - как да се минимизират.

# 349
 • Индия/България
 • Мнения: 254
...и причинява излизане на дълго скривани проблеми , на повърхността излизат неща,които съзнателно или не сме заобикаляли или сме си  "затваряли очите".... .

 Но тези квадратури може да се окажат онази сила,която ще ни накара да оправим някои неща в живота си,макар и по трудния начин.
Титания, право в десятката си! Отново. Един толкова дълго отлаган (важен) разговор при мен вече няма как да бъде отлаган. И един дискомфорт, който пренебрегвах умишлено, мислейки си, че е временно явление, дължащо се на н-брой причини. А всъщност причината е само 1 и търпеливо чака да бъде отстранена. Време е за "финалния акорд"..Събрала си съм всичката сила (вярно съм като изцеден лимон), но съм твърдо решена да сменя посоката на "вихъра" от - към + (безкрайност Simple Smile )Благодаря, Титания! Има периоди, в които двете с Вихрогонче  пишете тук и в същия момент сякаш ми валидизирате някои много значими за мен събития или тенденции..Пожелавам на всички бързо излизане от турбуленцията Wink и ярки летни емоции!

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 15:08 от Bandit Queen

# 350
 • Мнения: 1 173
Титания, може ли да са част от това  "завихряне":
1.Проблеми с ученето - да не върви и човек да не може да се съсредоточи.
2.Лиса на мотивация за дейности - отлагане на неща, които трябва да се свършат, липса на желание да се изпълняват задължения и т.н.
3.Раздразнителност.
За скорпион питам. И ако да - как да се минимизират.

 Скорпионите в момента са и така, и иначе - докато Меркурий е в Рак , а от 08.08 до 04.09 и Венера ще мине през него, заедно с Нептун в Риби става прекрасен воден голям тригон с рождените планети в Скорпион. За ученето - зависи къде е рождения Меркурий  /може да е във Везни,където сега е  "напечено" или в Стрелец - сега опозиция с тр.Венера /. Липсата на желание за работа и т.н трябва да се види и Луната - емоционалното състояние на родения.
Раздразнителността може да идва от Уран в Телец. Но факторите са много и за всеки е индивидуално.

# 351
 • Мнения: 491
За един Козирог споделям-днес беше доста "неповторимо". Коренно различно от предишните дни,когато всичко ставаше ей,така! С едно щракване на пръста,но сега нещата са дооста затлачени! Юпи е ретро,но дано да потръгнат нещата!

# 352
 • София
 • Мнения: 575
При мен също има голяма доза раздразнителност, която може би се дължи на многото напрегнати аспекти в момента при мен-транзитна Венера, опозиция със ретро. Сатурн, съвпад с Марс. Транзитен Уран в квадратури със Марс и ретро. Сатурн. Всичко това прави един Тао-квадрат. Транзитен Меркурий в квадратури с Юпитер и Венера. Транзитен Уран от много време е в опозиция с Плутон.
Та, имам чувството, че направо лудвам. 😀

# 353
 • Мнения: 1 173
Днес , 02.08.2020г.,неделя, Луната,във фаза Пълнолуние навлиза във въздушния Водолей в 21ч и 12мин и сякаш започваме да дишаме по-свободно,настроени сме към съдружие,приятелство , емоциите са непредсказуеми по водолейски и често сменящи характера си от дружелюбие към непредизвикана враждебност. За съжаление ни предстои странно Пълнолуние в 12-ти гр. на знака утре ,03.08, в 18ч и 59 мин. Двете светила застават едно срещу друго и в квадратури към почти спрелия Уран в Телец, а ако включим в картината и Бялата луна в 12-ти гр. на Скорпион се получава квадрат в неподвижните знаци - Слънце в Лъв, Бяла луна в Скорпион,пълна Луна във Водолей и Уран в Телец,който е и управител на явлението пълнолуние. На небето няма добри аспекти и конфигурации, изключвам Юпитер/Нептун, които са в работен секстил и разсейват квадратурата Марс в Овен/Юпитер в Козирог. Слънцето,Уран,Венера и Лунните възли образуват "дамоклев меч" - изключително неблагоприятна конфигурация,която подсказва за външна агресивна намеса в личните ни дела, свързани  с Венера - любов,пари,удобства ,добри връзки и комуникации,пътувания и т.н.  /Венера е в Близнаци до 07.08/. Добрата новина в този случай е, че Венера е в съвпад със Северния лунен възел,който дава подкрепа.Но за да успеем ще трябва да преминем през доста препятствия. Отделно Марс в Овен е в съвпад с Черната луна и първичната сила е в съюз с негативните сили ,свързани с безпределно желание за лична изява,агресия,болни амбиции, няма мисъл има само груба сила. Меркурий в Рак в точна опозиция на ретро Сатурн в Козирог и отново с Лунните възли правят кармична конфигурация,подсказваща повтаряне на минали грешки по темите на двете планети ,особено що се отнася до вземане на управленски решения в каквато и област да са. Докато трае фазата Пълнолуние емоциите ще са непредсказуеми, често противоположни.
На 05.08,сряда, ок. 6ч и 35мин Меркурий преминава в Лъв и подкрепя и вербално огнената енергия .Късно вечерта на 07.08, когато Луната навлезе в Овен ще имаме ескалация на напрежението както във всеки от нас,така и в публичното пространство. Вероятно толкова много огън тези два дни ще победи непоклатимата земя. Венера ще навлезе в Рак на  07.08 ок.18 ч - любовта се връща у дома , и парите също. Предстои ни динамична седмица във всяко едно отношение,трудно ще ни е да запазим спокойствие.

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 12:40 от Титания

# 354
 • София
 • Мнения: 770
Изглежда ми направо страшна седмица. Дано само да ми изглежда и да не е така.

# 355
 • Мнения: 5 781
Титания, благодаря за страховитата прогноза 😘, евентуално да посъветваш как да се измъкнем с най-малко сътресения. Постоянно спане не е опция. 😄

# 356
 • Боса по асфалта вървя си ...
 • Мнения: 17 561
Аз отивам на море с опция да се скарам само с 1 близък човек Joy За неблизките - все тая Joy Така или иначе от известно време мързеливият ми и ненаучил уроците АЗ са го зачаткали трансформации по всякакви астро конфигурации...харесва ми динамиката. Имам нужда от това Grinning

# 357
 • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
 • Мнения: 2 054
Уфф, каква "чудесна" седмица за раждане на дете... Дано устискам до другата седмица значи, не искам детето ми да е без нито един добър аспект в картата си. Стискайте палци Simple Smile

# 358
 • София
 • Мнения: 25 170
О, много хубавс тема! Чак сега я откривам. Я кажете кога ще тръгнат парите и хората, че нещо са заседнали.

# 359
 • Мнения: 1 173
Седмицата е динамична,а не страшна Simple Smile. Просто ще ни накара да излезем от удобствата или неудобствата, изобщо от там,където се намираме и да видим и другата страна на нещата или другия край на сопата,която държим. С други думи : промяна ,непоискана , изненадваща,но и предлагаща избор - това е поради напрегнатите аспекти на Уран със Светилата. Двойките Лъв/Водолей и Телец/Скорпион ще са във вихъра на танца и ще има борба кой да бъде водач. Аз,Водолеят, вече постигнах малка победа над любимия ми Лъв ,но знам,че е временна Grinning ! Все пак сега е месецът на Лъвовете и ще се съобразя с това. Все пак предстои прекрасно Новолуние в Лъв,но до тогава има две седмици, през които Марс и Слънце ще се подкрепят огнено. На личния фронт това са идеи,начинания,начало на разни неща,на които сами сме инициатори в зависимост от натала на всеки човек. В момента най-открояващ се  е  квадратът Марс в Овен/ретро Юпитер в Козирог  до 16.08 - принудителна промяна в темите на Юпитер / късмет,пари,удобства,лично възприемане на действителността, идеите и стремежите в живота,изградената ценностна система, дори философските възгледи и възприятия,юридически въпроси,висше образование ,връзки с чужбина и чужденци, външна търговия  и т.н/,  продиктувана от събудената енергия на "А"-за или както някои се изразяват от "алфа"- самочувствието. В социален и държавен план - бунт срещу правната система,наложените закони и неправилното разходване на огромни парични средства - точно това,което става по улиците сега. Наближава и точна квадратура на бавен Марс с Плутон на  13.08  /тя вече е в действие /,която ще продължи до 25.10.2020 г и след това ще се повтори от 09.12 до 08.01.2021 г. В личен план - борба с неизвестен край с хора и обстоятелства,които ни потискат и се чувстваме смазани от тях било в семейството или в работата.В мунданен план - бунт срещу корпорации и незаконен бизнес, срещу нещата,които ни пречат да се развиваме. Точно тези дни излязоха наяве в Интернет пространството материали,уличаващи съдебната власт във връзки със сенчестия бизнес - Меркурий в Рак в  опозиция на тройката планети в Козирог.

Общи условия

Активация на акаунт