. Но тези квадратури може да се окажат онази сила,която ще ни накара да оправим някои неща в живота си,макар и по трудния начин. Всичко зависи от рождената карта и как тези небесни енергии се отразяват в нея.
)Благодаря, Титания! Има периоди, в които двете с Вихрогонче пишете тук и в същия момент сякаш ми валидизирате някои много значими за мен събития или тенденции..Пожелавам на всички бързо излизане от турбуленцията
и ярки летни емоции!
. Просто ще ни накара да излезем от удобствата или неудобствата, изобщо от там,където се намираме и да видим и другата страна на нещата или другия край на сопата,която държим. С други думи : промяна ,непоискана , изненадваща,но и предлагаща избор - това е поради напрегнатите аспекти на Уран със Светилата. Двойките Лъв/Водолей и Телец/Скорпион ще са във вихъра на танца и ще има борба кой да бъде водач. Аз,Водолеят, вече постигнах малка победа над любимия ми Лъв ,но знам,че е временна
! Все пак сега е месецът на Лъвовете и ще се съобразя с това. Все пак предстои прекрасно Новолуние в Лъв,но до тогава има две седмици, през които Марс и Слънце ще се подкрепят огнено. На личния фронт това са идеи,начинания,начало на разни неща,на които сами сме инициатори в зависимост от натала на всеки човек. В момента най-открояващ се е квадратът Марс в Овен/ретро Юпитер в Козирог до 16.08 - принудителна промяна в темите на Юпитер / късмет,пари,удобства,лично възприемане на действителността, идеите и стремежите в живота,изградената ценностна система, дори философските възгледи и възприятия,юридически въпроси,висше образование ,връзки с чужбина и чужденци, външна търговия и т.н/, продиктувана от събудената енергия на "А"-за или както някои се изразяват от "алфа"- самочувствието. В социален и държавен план - бунт срещу правната система,наложените закони и неправилното разходване на огромни парични средства - точно това,което става по улиците сега. Наближава и точна квадратура на бавен Марс с Плутон на 13.08 /тя вече е в действие /,която ще продължи до 25.10.2020 г и след това ще се повтори от 09.12 до 08.01.2021 г. В личен план - борба с неизвестен край с хора и обстоятелства,които ни потискат и се чувстваме смазани от тях било в семейството или в работата.В мунданен план - бунт срещу корпорации и незаконен бизнес, срещу нещата,които ни пречат да се развиваме. Точно тези дни излязоха наяве в Интернет пространството материали,уличаващи съдебната власт във връзки със сенчестия бизнес - Меркурий в Рак в опозиция на тройката планети в Козирог. Препоръчани теми