!!! Много си права тук! От нея обаче чух,че България била черния дроб на Земята ,а САЩ - белите дробове,затова имат най-много заразени.Вероятно има някаква логика в това - корона вирусът поразява белите дробове. Много ми е интересно коя територия се свързва с изходящия отвор на храносмилателната система и коя с входящия
! В случая явно Земята се представя като жив организъм, към което се присъединявам принципно . Обаче,днес се събуждам и - навън СНЯГ ! Ужас - пак ще ми "отидат"черешите ! Точно започнаха да цъфтят ! Не са се отворили цветчетата още ,обаче...знам ли?! И гледам: Луна съвпад със Сатурн и в квадрат с Уран - студено, неустойчиво време,нищо чудно до края на деня да се изредят четирите годишни времена - като сме започнали вече със зимата. Днес е последният ден от действието на квадратурата Марс/Уран ,действаща квадратура на Слънцето в Овен с Плутон/Юпитер в Козирог и образуваща се квадратура Луна / Уран .Обаче има и нещо положително - Марс във Водолей, Меркурий в Овен и Венера в Близнаци правят въздушно/огнен бисекстил и който има натални планети ок.10-ти гр. на Везни - честито ! Вероятно следващите два дни ще са добри за тези хора.