На пазар във Варна - тема 56

• 29 689
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Предполагам, че работи, но да питам Баумакс работи ли, някой дали го е посещавал скоро и има ли разнообразие на мушката и сакъсчета? В сайта има, но не искам онлайн да поръчвам.

# 541
  • Варна
Работи, миналата седмица ходих за кашпи. Много цветя има, сакъсчета видях, но за мушката не съм сигурна.

# 542
  • Варна
Ние купихме козунаци от Пармаксъзов. Никак не бяха хубави, сухи, малко плънка... на места липсваща..Жалко, явно качеството е много занижено, а не са и евтини..

# 543
Аз много харесах козунака от Лидл,сладък,ароматен ,с много стафиди и хрупкава коричка.Много сполучлив излезе,съжалявам че взехме само един.

# 544
  • Варна
Също глас за лидълските. От най-обикновения взех аз.

# 545
  • ВАРНА
С три ръце за лидълският козунак със стафиди и какао...
като човек който не обича козунак заради масовата им сухота все едно ядеш сух памук....
лидълския невероятно сочен и мек!

# 546
Ехеее, чак ми се прияде от този лидълски козунак Grinning Той някакъв пакетиран ли е или е от витрината с печивата? Утре ММ ще ходи до там, дали ще има?
В събота следобед на случаен принцип ММ взе от пекарната на Рощок един с локум и един с шоколад. Пълен отврат бяха и двата - твърди, сухи, без пълнеж.

# 547
Ели-Мели, от тяхната витрина е.

# 548
Сега сe връщам от Лидъл, имаше 2 обикновени козунака по 2,99 и доста от тези с орехов пълнеж, стоят пред  витрината с печива и са опаковани в кафяви хартиени пликове - т. е.,предполагам, са предпазени от опипване.

# 549
Аз много харесах това,че всичко е опаковано индивидуално.Дано остане така постоянно.Козунака е намален значи,към 4 лв беше в петък.

# 550
Аз вчера тичах до Лидъл в последния момент преди да затворят за още 2 козунака, не знаех дали ще имат през новата седмица, единият свърши вече 😁 Супер доволна съм 👌

# 551
  • Варна
Има ли все още някъде тикви?
Търся и памучно въже около 16-20 мм дебело.
Благодаря предварително!
Търся и детски маратонки от плетените, размер 28 или 29.

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 12:28 от tina_vn

# 552
  • Варна
Христос Воскресе!

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 16:32 от Nell999

# 553
Взимали ли сте сладки ягоди от Колхозния някъде?
И на каква цена са ?
Имам за задача да купя две касетки , но не знам откъде....

# 554
  • Варна
Здравейте, откъде купувате хубаво месо... ?

Общи условия

Активация на акаунт