На пазар във Варна - тема 56

• 29 688
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Монти мес.

# 556
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Днес на Колхозния ягоди те бяха по 5лв.кг.,но не се доближих дори и да ги помириша.

# 557
В някой физически магазин мога ли да открия този бебешки препарат https://www.baby.bg/friendly-organic-pochistvasht-preparat-za-de … -kola-250-ml.html

# 558
Някой пращал ли е пратка с наложен платеж с Лео експрес? След колко време се получават парите?

# 559
  • Варна
Ягодите в момента в Булмаг са много хубави. Сладки са. 7лв/кг

# 560
  • Варна
Тикви най-вероятно да има на пазар Чаталджа, там има щанд една дама производител, висят тикви, оплетени с въжета от щанда, там съм намирала по необичайно време тикви цигулка, бяла си има май постоянно. Всичко и е много прясно и свежо. Прекрасен пащърнак също съм купувала от нея.
Friendly от бебешките борси до Чаталджа купуваме.
Хубаво месо купуваме от пазар Чаталджа, там има месарски магазин, срещу жената с гъбите май се падаше, някъде там, не съм обърнала внимание за името му. Иначе също съм купувала от една страница във Фейсбук екологично чисти пилета и яйца(нещо подобно). Пуйки чакам основно от тях и правя на порции за детето във фризера. Но предлагат и заешко, пилета. От познати имам много добри отзиви за месо от Джуро, но все не достигаме до техен магазин.

# 561
  • Варна
Намерих темата , в която да попитам.

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 09:28 от Velina_p

# 562
Защо не звъннеш и не попиташ? Аз така бих постъпила.

# 563
В коя част на пазара се намира последнооткритият маг. Пепко?

# 564
В коя част на пазара се намира последнооткритият маг. Пепко?

Под Билата, от задната страна. В помещението където беше Фиола преди.

Скрит текст:
(той обаче не е последнооткрит, след него отвориха на чаталджа в сградата на Охридхилс)

# 565
Момичета , може ли да ми кажете в кои АУТЛЕТИ  има най голям избор и  изгодни мъжки Маратонки?

# 566
  • Варна
Здравейте, откъде купувате хубаво месо... ?
Месо купуваме основно от магазина на Гюрлата в Младост. Също и Джеронимо на Техникумите. Просто ни е близо.
Имам добри впечатления и от месото в Метро, на щанда, което е.

От магазина на Чаталджа преди време бях купувала агнешки комплект за дроб-сарма, в черния дроб имаше някакви паразити Scream ....... Доста време мина, дано сега контролът да е завишен.

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 18:02 от BЕЩИЦА

# 567
  • Варна
Свинско и Телешко купувам от Джуро-то.
Пилешко вземам на Дюк и съответно от супермаркетите.

# 568
  • Варна
И аз от години пазарувам само от Джуро - без оплаквания. Бяхте пуснали номер за доставка до дома от тях в началото на карантината, но аз не успях да се свържа, някой ползва ли тази опция? Относно Пепко в Орхида ( срещу Булмаг), имат някакво намаление и имаше опашка от 5-6 човека по обяд днес и през почивните дни също. Отделете си време за там Simple Smile

# 569
  • Варна
Бяхте ми препоръчали часовникаря в Гранд Мол за смяна на батерия на по-хубав часовник, обаче докато се наканя... Сега моля за друг вариант, но (ако може) хем да си разбира от работата, хем да не е много скъп, защото ...  Flushed сещате се, че ми трябват за 3 часовника батерии!

Общи условия

Активация на акаунт