СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 15

• 25 727
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • София
В 9 август месец може и да не е 35, но в 11 ще е. Освен това, за да се проведе НВО август означава, че децата ще учат юли месец. Защото не си представям да завършат края на юни, да имат ваканция и да се съберат само за НВО.

# 631
От как се помня, събираме всяка година пари за щори и закачалки и ги монтираме.

# 632
  • София
Освен избор на стаи с подоходящо изложение, на изпит в стая биха били половината от обичайното количество деца, което също ще намали топлинното натоварване. Simple Smile Друга е темата, че има училища, в които всички стаи гледат на юг.
Иначе при нашия климат е абсурд да се учи през лятото.
Щорите ако не са скъпи външни (никога не съм виждала такива в БГ училище) не вършат особена работа. Само намаляват прякото ослънчаване. Жегата си е жега.

# 633
НВО не е ли от 9? Как в 9 ще е 35 градуса дори през август? Ако трябва ще стане от 8. Всичко е въпрос на организация.
РУО София са разпратили анкета до училищата, а те да я предадат на родителите. Много хубава инициатива. Който е недоволен/доволен може да се изяви и да си каже (и точно това е мястото, където ще ги прочетат). А ако всички го направят спокойно могат да съберат картинката къде как се работи. Бравос на РУО.

Нашата стая е обърната на изток и в 9.00 ч. не се диша даже когато не е лято.
Основният ремонт беше миналата година.
Иначе ако се проведе в западните стаи няма да е проблем. Но при нас те няма да стигнат, вероятно. Повечето са южни и източни.
НВО как да е ще се проведе - иде реч за два предиобеда само. Ако се организират и не го възложат на калинките, а на мислещи и работещи хора, ще стане.
Но обучението през лятото вече не го виждам никак. Поради лошите условия в училищата.

# 634
  • София
Здравейте, ето тази анкета ни пуснаха днес от училище:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfI4frN05ElD_AQxn6lkvIR … wGer45Pg/viewform

Мисля си, че това е един начин МОН да разбере какво се случва в различните училища.

# 635
  • в джунглата
Здравейте, може ли запознатите с ПИ на Междучасие да ми отговорят - как стават изпитите по БЕЛ когато са в реално време, какво става с преразказа, къде се пише?
Искам да запиша дъщеря ми на ПИ като външен човек и трябва да отбележа дали да е в реално време на 9,04 или да ми изпратят  изпитната информация и съответно да  върнем отговорите. Питам защото ако трябва да набира  текст на компютъра това страшно много ще я забави и разконцентрира.

# 636
  • София
Я, колко хубаво, Esma!
На нас не са ни я пуснали, обаче с удоволствие попълних и изпратих. Simple Smile

# 637
Тази анкета само РУО София ли я пускат?

# 638
  • София

От текста в началото така изглежда. Може би е тяхна инициатива.

# 639

От текста в началото така изглежда. Може би е тяхна инициатива.

Благодаря!
Надявам се да има и за другите градове!

# 640
  • софия
Здравейте, ето тази анкета ни пуснаха днес от училище:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfI4frN05ElD_AQxn6lkvIR … wGer45Pg/viewform

Мисля си, че това е един начин МОН да разбере какво се случва в различните училища.
Добре ги подредих от нашето училище. ПиснА ми от това целодневно ДО. Часовете се случват тогава, когато на някой си учител му е удобно.
Това е най-малкото.

# 641
При нас и в неделя дават домашни. А една учителка писа на децата във групата във вайбър,  в 2: 30  АМ, интересуваше се как са. После го изтри.
Дано и при нас да пуснат анкета!

# 642
  • София
Ние пък бяхме получили съобщение в полунощ за тест на следващата сутрин.
В анкетата нацъках почти всичко на въпроса за недостатъците. Simple Smile

# 643
  • София
Здравейте, може ли запознатите с ПИ на Междучасие да ми отговорят - как стават изпитите по БЕЛ когато са в реално време, какво става с преразказа, къде се пише?
Искам да запиша дъщеря ми на ПИ като външен човек и трябва да отбележа дали да е в реално време на 9,04 или да ми изпратят  изпитната информация и съответно да  върнем отговорите. Питам защото ако трябва да набира  текст на компютъра това страшно много ще я забави и разконцентрира.

Дънди, досега не е имало пробен на Междучасие, който да е онлайн.
Мога ти кажа как беше на Бултест по БЕЛ. Изпращат линк към платформата, с потребителско име и парола. Влиза детето и попълва 1 част. Повечето въпроси са с избираем отговор, за въпросите с отворен отговор има поле, в което може да се пише. Има поле за писане и на тезата. Преразказа ни изпратиха на пощата, прочетох го на дъщеря ми, дадох ѝ го за 15 мин., писа на лист, който снимах и изпратих на мейла на школата.
Ще видим от Междучасие как ще го измислят, но може и да е по-различно, защото искат регистрация в Изпитай. ме.

# 644
  • софия
Много ще ми бъдат интересни резултатите от анкетата и дали от РУО ще имат смелостта да ги покажат.

Общи условия

Активация на акаунт