Помощ при компютърни проблеми или повреди на домакински уреди

• 116 689
  • 687
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте! Как мога да разбера дали някой /знам номера на другия компютър/ е влизал чрез AnyDesk в моя компютър и къде е влизал?

Здравейте ,
Open the AnyDesk application on your computer. Click on the "Address Book" tab on the left-hand side of the screen. Click on the "Recent Sessions" button at the top of the screen. The list of previous connected devices should appear, along with the date and time of the connection.

# 616
Здравейте! Как мога да разбера дали някой /знам номера на другия компютър/ е влизал чрез AnyDesk в моя компютър и къде е влизал?

Здравейте ,
Open the AnyDesk application on your computer. Click on the "Address Book" tab on the left-hand side of the screen. Click on the "Recent Sessions" button at the top of the screen. The list of previous connected devices should appear, along with the date and time of the connection.

Благодаря ви! Влезнах по този начин, но ми иска лицензен код. Като натисна купи, излиза solo, standart i advansed. Трябва да платя и да въведа кода. но като платя, ще мога ли да видя кой е влизал от 01.01.2024 до момента или от момента, в който платя, след това ще мога за в бъдеще да виждам?

# 617
Не знам колко назад пази логове тази програма. Най-добре задайте същия въпрос на администраторите на Ени деск.

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 11:07 от Рaдост

# 618
Здравейте.
Имам група във Фейсбук и съм посочила в настройки да одобрявам всяка публикация. Уви, защо се получава така, че някои членове на групата могат да публикуват без преглед от моя страна
 Благодаря

# 619
Здравейте.
Имам група във Фейсбук и съм посочила в настройки да одобрявам всяка публикация. Уви, защо се получава така, че някои членове на групата могат да публикуват без преглед от моя страна
 Благодаря
Здравейте,
Не знам какви настройки сте задали.
Ясно е, че не са желаните от Вас. Може би тази тема ще Ви помогне :
https://www.facebook.com/help/168229546579373

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 10:26 от Рaдост

# 620
Моля за помощ за съдомиялна AEG. Снощи е сме видели и една голяма лъжица е паднала на дъното. Изписа грешка i30, което прочетох, че е активирана система против наводняване. Изключихме от контакта, сутринта обаче грешката си стои. Какво се прави, за да се нулира ? Иначе си е източило водата, но помпата за източване продължава да дърпа.

# 621
Моля за помощ за съдомиялна AEG. Снощи е сме видели и една голяма лъжица е паднала на дъното. Изписа грешка i30, което прочетох, че е активирана система против наводняване. Изключихме от контакта, сутринта обаче грешката си стои. Какво се прави, за да се нулира ? Иначе си е източило водата, но помпата за източване продължава да дърпа.
Здравейте ,

Ако сте си запазили ръководството за използване, трябва да има описание за рестартиране на машината

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 10:29 от Рaдост

# 622
Ще потърся, но може и да не я пазя....

# 623
Здравейте! Скорост 20 Mbps за мобилен интернет слаба ли е? Най-вече за клипове, по-рядко игри?

# 624
Здравейте! Скорост 20 Mbps за мобилен интернет слаба ли е? Най-вече за клипове, по-рядко игри?

Здравейте, слабичък е, също така си зависи на какво устройство ще го ползвате. Ако е примерно за телефон и за клипчета, да, не би следвало да имате проблем. Ако е за компютър и за сваляне на филми и гледане на цели такива, е слаб.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 11:03 от Рaдост

# 625
Здравейте! Може ли да ми кажете какви параметри на лаптоп трябва да гледам за закупуване на такъв, който ще се използва за интернет - социални мрежи, ютуб, гледане не филми.. Нашият вече остаря, много е бавен, време е за нов.
Този дали е подходящ или да гледам нещо по-скъпо?

https://www.technopolis.bg/bg/Laptopi/Laptop-ASUS-Vivobook-15-X1 … 6?tab=featuresTab

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 19:17 от mmtomova

# 626
Здравейте! Може ли да ми кажете какви параметри на лаптоп трябва да гледам за закупуване на такъв, който ще се използва за интернет - социални мрежи, ютуб, гледане не филми.. Нашият вече остаря, много е бавен, време е за нов.

https://www.technopolis.bg/bg/Laptopi/Laptop-ASUS-Vivobook-15-X1 … 6?tab=featuresTab
Здравейте, повече от добър е.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 11:41 от Рaдост

# 627

Здравейте , повече от добър е.

Благодаря!

# 628
Здравейте,
имам батерия UPS за компютъра модел PowerWalker 800 CSW. Преди два дни като се прибрах се беше включила, явно е спирал тока и от тогава вентилаторът и не спира да работи дори когато издърпам захранващият и кабел и тези на устройствата продължава да духа студено. Това повреда ли е, има ли начин да се изключи вентилаторът?
Благодаря!

# 629
Здравейте,
имам батерия UPS за компютъра модел PowerWalker 800 CSW. Преди два дни като се прибрах се беше включила, явно е спирал тока и от тогава вентилаторът и не спира да работи дори когато издърпам захранващият и кабел и тези на устройствата продължава да духа студено. Това повреда ли е, има ли начин да се изключи вентилаторът?
Благодаря!

Здравейте, повреда е, макар и дребна. За ремонт е.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 10:03 от Рaдост

Общи условия

Активация на акаунт