Имате ли нужда от промяна на дома? Консултирайте се с Диана Кръндева!

• 249 929
  • 3 086
  •   1
Отговори
# 315
Да, в България наистина е сложно с картините, цените са космически и трудно се намират, но пък в Гърция съм намирала хубави за по 50-60 евро. Бих предпочела дам 100тина лв за нещо хубаво, вместо нещо generic от Айко, което и комшийката има.

# 316
Да, в България наистина е сложно с картините, цените са космически и трудно се намират, но пък в Гърция съм намирала хубави за по 50-60 евро. Бих предпочела дам 100тина лв за нещо хубаво, вместо нещо generic от Айко, което и комшийката има.
Е, това не е задължително. Може ти да си намериш снимка/рисунка/ в нета или сама да я нарисуваш. Моята кума преди повече от 15 години си направи страхотни картини за кухнята от едно списание.

# 317
Може, разбира се, аз просто говорех за купешките.

# 318
  • София

Здравейте, изненадана съм, че за 3 месеца нито веднъж не сме си говорили за банята! А това е едно от най-важните и най-скъпи помещения в дома ни. Много искам да ви попитам - как се отнасяте към тренда на видимата баня, към спалня или градина?

# 319
Аз съм "пас". То е хубаво, просторно, отворено.....супер. Ама някой комшийски дрон може да ме притесни.

# 320
  • Мадрид / София
Твърде интимно е за да е на показ, ама има хора дето това ги влече. Иначе като на снимката за да я гледам, да харесва ми.

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 20:28 от Angela61

# 321
На мен ми допада като идея, но не с цяла стена стъкла, а да кажем "частична" гледка. Но такава баня често върви с голям дом, в българските условия е почти неприложимо.

# 322
  • София

Да, наистина е малко притеснително, ако къщата не е голяма или не е английски двор /като в предишната снимка/. Аз лично харесвам просторна баня или поне с прозорец, но съм много резервирана към отворените към спалнята бани...
Но не за това пуснах публикацията. Надявах се, да поговорим за това как си представяте мечтаната баня - ретро или супер минималистична?

# 323
  • Мадрид / София
Мечтаната ми баня е просторна и светла, като да прекараш няколко часа комфортно. С вана, коктейл свещи и такива работи, че що не и с листенца цвят разпръснати за настроение... мечти и детайли 😂

# 324
Защото нямам вана си мечтя за баня с вана.

# 325
Звучи добре, ма не и да я чистиш 😅 модерно и минималистично звучи добре, не съм фен на ретрото

# 326
Искам я с вана, че да си пера килимите Simple Smile
Иначе едноцветна с акценти. Да не е много голяма, че все пак трябва да се чисти. И да не е надупчена за етажерки. Много харесвам дървени аксесоари за баня, например стоящи поставки за хавлии или дървени подложки (заместващи изтривалката).

# 327
  • Мадрид / София
Аз вана имам, то тук баните по традиция са с вани и сега новото е да ги заменят с душ кабина. Та аз си имам вана, ама банята е малка. Що годе съм я докарала до някъде да е по-прилична, но нова не е и няма как да е по ред причини. Лятно време в горещините прекарвам известно време в нея, но и тя не е голяма. Преди 3г я боядисах, че беше с ръжда. Та заприлича на нещо все пак. Ако беше мой апартамента друго би било, ама  не е.

# 328
  • SF
Един ден, когато имам много пари, ще имам баня в спалнята.
Не вана - баня!
На балкона или двора ще имам душ. Много съм отворена към такива решения.
Но това ще стане по-натам. Не тоно сега. Simple Smile

# 329
Аз имам вана, но не помня откога не съм я използвала. Мечтаната баня ще ми е с душ кабина и гледка към гората или борчетата в двора Grinning С дървесни елементи, шкафчета за кърпи, различни цветни аксесоари, може би кътче с тоалетка за мен. Всичко това от гледна точка на влагата не знам как се съчетава, ама нали е мечта, пък и ще е с проветрени е към борчетата Joy

Общи условия

Активация на акаунт