МАРТЕНЧЕТА сме красиви-умни,палави,игриви!!!

• 9 404
  • 282
  •   1
Отговори
# 30
Катенце, честито на твоите мъже Simple Smile много да те обичат, да те слушат и да те радват   bouquet   bouquet   bouquet
Момичета мерси, взех от тези приспособления за урината, в събота ще се пробваме и към лабораторията  Simple Smile
kalina добре дошла при нас   bouquet и аз съм от работещите мами, върнах се работа, когато Михаил беше на 3 месеца и половина, както каза Герчо никой не ме разкри колко съм затъпяла след 7-8 месеца лежане  Joy  даже ме върнаха на по-висока позиция с драстично увеличение на заплатата  Joy в момента всички са възхитени  как се справям hahaha   Joy  не съжалявам изобщо, така се  чувствам се много по-пълноценна  Wink  

# 31
  • София
Добро утро,майчета! Hug
Кате,честит двоен празник!Да са ти живи и здрави рожденниците и да те носят на ръце!
И мойто момче днес става на 5 месеца!Днес започвам и прословутото захранване.На обед ще му дам 1-2 лъжички оризова каша с рожкови на Нестле,дано да му хареса.Накупила съм и различни марки пюренца,ама повечето са асорти.На коя марка има пюрета само от един зеленчук?Аз съм взела от ранните моркови на Хип,а други май не видях. newsm78 Дано се оправя времето,че малкия се побърка вече в тая гарсониера,сега го разнасяме в кухнята,че стаята му е писнала и плаче там,а като го заведем в кухнята спира.Само не знам като му омръзне и тя, апартамента ли ще трябва да сменяме?! Confused
Веси ,люлката я взехме от Илиянци,от магазина на фирма "Мони" и е само 47 лв.Иначе кошчето си има 4 положения и ние си го слагаме в най-легналото.
Айде,ние ще се оправяме да поизлезем малко докато не е заваляло,че днес пак го дават да вали. CloseЦунки на всички бебчета!

# 32
Поздравления за всички родени, оздравели и проходили !

newsm51
заплата е с 80% нагоре от този месец та няма как да съм недоволна.
Работих до 3 дни преди планирането секцио и започнах да помагам от вкъщи още щом се прибрах от болницата, като много се стараех през цялата си бременност да скривам колко съм затъпяла и май успях да ги излъжа  Twisted Evil. Сега като че ли наваксах загубеното, ама не дадох никой да разбере  колко тъпа се чувствах:hahaha:

относно затъпяването по време на бременност....

преди 2 седмици бях много уморена, недоспала и отказах да мисля. реакцията на мъжа ми беше:

Пиле ! Добре ли си?

Абе Калина, какви глупости говориш?!

ЗАМИНАВАЙ да си правиш тест слънце !!!! Много подозрително се държиш ПАК  smile3513

cry и човека съвсем сериозно го каза, без грам майтап !

иначе и на мен ми вдигнаха заплатата, и ми плащат половин бавачка Simple Smile
работих до няколко дни след термина, после ме вкараха в болница щъ-нещъ
(преносих 10 дни, родих едно олюпено нещо  ooooh! )

# 33
  • София
Ох,забравих да ви питам,пюретата които не са отваряни в хладилника ли ги държите или може и в някой шкаф? newsm78

# 34
Аз ги държа в хладилника, но пък по магазините са по рафтовете, значи не е необходимо да са в хладилник newsm78

# 35
Съниполи - мерси много Hug
bowuu
Което си е истина, си е истина  Hug

# 36
  • София
Честита половин годинка на Преслав и честит празник на татко му! Да са живи и здрави и двамата, да радват мама   bouquet

И на Дани честит мини рожден ден и захранване Simple Smile

Герчо, и аз като те слушах (четях) колко си спокойна и доволна върнала се на работа, точно когато бях в най-нервните си моменти, страшно съжалявах, че аз не съм. Но в същото време не можех да си представя да оставя Зори на когото и да било. Сега като ми се поурегулираха нервите вече не ви завиждам, работещи мами Simple Smile. Даже ходих до офиса да си покажа гарджето и пак не ми стана мъчно.

Тася, аз всичките си запаси от намалението на Метро ги държа в шкафа - както каза Ели, щом по магазините така ги съхраняват, няма страшно. А уж на Хип имало много видове пюрета от само един плод / зеленчук, но явно зависи от магазините какво зареждат. Специално от зеленчуковите и аз не съм виждала друго, освен ранни моркови. Иначе има плодови повече - круша, ябълка, праскова и кайсия имам аз поотделно.

# 37
Ето ни в акция пълзене
http://images09.snimka.bg/001036981.jpg
Много са ни хубави дечицата пу пу,Тася а адашчето прилича поне на 10 месечно бебе.

# 38
четох че към 6-7-8 месец бебето започва да се страхува и да не се доверява на непознати.
така че май сега е крайно време за безаварийно започване с бавачка.

споделете опит?

# 39
Калина, по въпроса с детегледачките... Ами децата свикват със всичко. Иван е още малък и няма претенции кой да го гледа - радва се на всички и го оставям и на мама, и на татко и на мъж ми и се хили на всички. И приятелки са го гледали за по час - проблеми никакви. май ще е общителен - хили се на който му падне пред погледа. Иначе опита с детето на сестра ми е същия само дето тя имаше и свекър и свекърва - още двама допълнителни гледачи... Сега малкия е на 3 години и няма проблеми с никой и нищо. Ако му кажеш да тръгне с напълно непознат човек - отива веднага и никой няма проблеми с рев или нещо такова - слуша всички...

# 40
  • София
Честит двоен празник на Katia_N да са ти живи и здрави мъжете и само да те радват. Hug
Зоуи ти направо ме разби с тази снимка, по подвижно бебе не съм виждала Shocked
Весе, таблицата я взех от форума не е за алергични деца, а има един друг списък на храните-алергени. Само си го копнах ориентировъчно, а не че се ръководя стриктно от него. Аз като гледам как се захранваме ние, месото ще дойде някъде към 8-ми месец.
Днес дадох на Лия ябълкова каша на Хумана, значително по-вкусна й беше от оризовата, не капна и капчица на лигавника Mr. Green
Май доста бебечета вече са падали, идваше ми да се  #2gunfire като я видях на земята.
Добре дошла на Калина   bouquet

# 41
Честито на ДАНИ на Тася, както и двойният празник на КАТЯ!
Добре дошла на Калина!
Туйти, добре че сте се разминали, много шават малките, Зоуи е направила чудесно показно  Peace
Времето най-сетне се оправя Praynig
Приятен и слънчев уйкенд от нас  Hug

# 42
  • Варна
Благодаря на всички за поздравленията. Heart Eyes Честити 5 месеца на Дани и успешно захранване!  bouquet Приятен уикенд и от нас! Hug

# 43
  • Варна
Току-що открихме, че Преслав има зъбче вече! Още един повод да празнуваме! Laughing

# 44
Здравейте и от мен
 Виждам, че сте започнали и нова тема. Ха да ни е честита smile3525
 Нека да поздравя всички рожденици и мини рожденици newsm59 , макар че за нашите малки ангелчета малък празник няма.
 Аз и в предишната тема писах относно разтройството на Али, но никой не отговори. При вас не се ли е случвало? Нека да ви опиша моментното състояние - няма tо и не беше акала почти 24часа. След това само малко, колкото да омаже памперса.
 И вече всички ли сте захранили, никой ли няма да чака за след шестия.
 Лека вечер и се надявам някой да ме упъти.
Здравейте и от нас wavey
 Не пиша много често, но сега искам да се оплача. В последното ако на Али за деня ~ около 18,00часа,  имаше слуз. При вас случвало ли се е и за колко време и как мина? Да кажа, че малката е само на кърма. На нас педито ни каза да пием три пъти по едно прахче HIDRASEC от 10mg. и оризова вода, та ще видим.
 Лека вечер на всички

Общи условия

Активация на акаунт