) Въпреки очакваниятя за огромно бебе, той си беше почти дребен - 50 / 3.580 (татко Венци е бил 56, а мама К 4 кг
Но Калоян явно не се впечатлява. Аз действам по-бързо с памперса и при мен рядко се случва. 
Сутринта станах да отида до тоалетната,баща му спеше и аз допрях плътно детското креватче до нашето,и въпреки това той го е отместил и е паднал на земята.За щастие само се е стреснал малко,като се върнах баща му го беше гушнал,беше се изплашил повече от него.
Ето вижте го!

За секунда го оставих и как се превъртя изобщо не видях и разбрах, а трябва да е направил пълно превъртане, но и той по-скоро се уплаши, защото плака по-малко от минута и се успокои - за по-сигурно му дадох и да суче и той почна и с глас да ми се смее
абе явно вече очите на 17 трябва да са, той напоследък изобщо не се въртеше, беше забравил, и така изведнъж явно си припомни

Преслав още не сме го отървали, но да видим до кога. 
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=11445&AlbumId=62948

)
и като цяло съм изключително доволна. Все се бъзикат с мен, че аз съм променила мнението на цялата фирма за бременните и майките. Работих до 3 дни преди планирането секцио и започнах да помагам от вкъщи още щом се прибрах от болницата, като много се стараех през цялата си бременност да скривам колко съм затъпяла и май успях да ги излъжа
Черпя ви виртуално.

Това ми помрачи празника. Т не е висока 37,3 и не съм звъняла на педито. Тя каза, че е притеснително, ако мине 37,5. Дадох му Панадол и сега спи. Дано само с толкова да се размине.
Аз мислех, че ваксината дава отражение до 12 часа след поставянето, но явно при нас по-късно се прояви.
Докито каза, че изглежда много добре, да не се притеснявам и да започвам месото, защото най-много от него има нужда с този нисък хемоглобин. Ако Т премине бързо в понеделник ще му дам пиле с моркови и картофи на Nestle.
)
Препоръчани теми