Консултации с аюрведа специалист

• 154 976
  • 921
  •   2
Отговори
# 915
  • Варна
Може ли да се лекува хеликобактер с айроведа? Какво бихте препоръчали?

Може, да, нужен е комплексен подход, който е индивидуален за конкретния човек.
Ако желаете, пишете ми на лични.

# 916
  • Варна
Здравейте, искам да попитам за някакви съвети или насоки за отказване на цигарите. Не мога да се мотивирам и да започна, а много искам да ги откажа и да се чувствам свободна от тази зависимост...

Не съм чувал за билки за мотивация Simple Smile
Опитайте да прочетете книгата "Не пуша вече" на Алън Кар, работи уникално добре точно в посоката, която търсите. Важно е да прочетете цялата книга, не само донякъде.

# 917
Има и семинари по метода на Алън Кар - много положителни отзиви имам за тях.

# 918
Здравейте,
Гудучи/Гилой на фирма Хималая добър избор ли е? Притеснява ме по-ниската цена и дали има контрол върху състава на капсулите.
Ако не, бихте ли ме насочили към добра фирма.

# 919
  • Варна
Здравейте,
Гудучи/Гилой на фирма Хималая добър избор ли е? Притеснява ме по-ниската цена и дали има контрол върху състава на капсулите.
Ако не, бихте ли ме насочили към добра фирма.

Мисля, че продуктът на Хималая е добър. Има и други варианти на нашия пазар, всички са хубави.

# 920
Благодаря, Ви!

# 921
Здравейте,

Жена на 32 години, 24-дневен цикъл, изследван прогестерон на 21-ви ден: 7.85   nmol/L
Реф. стойности от лабораторията:
Progesteron
Фоликуларна фаза ( 0.18 – 2.84 )
Овулационен пик ( 0.39 – 38.1 )
Лутеална фаза ( 5.82 – 75.9 )
Менопауза ( <0.159 – 0.40)

5-7 дни преди начало на менструция силна раздразнителност, смяна на настроенията, много силно изразено подуване, подпухналост; качване на килограми в последните месеци, при положение, че активно спортувам.

Моля, насочете ме как да се стабилизирам. Все едно съм друг човек и не знам какво да направя. Никога не съм пила лекарства, не съм имала подобен тип проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт