Консултации с аюрведа специалист

• 158 183
  • 936
  •   1
Отговори
# 930
Здравейте! На 39 години съм , започна прескачане на цикъла (през месец) силно изразено чувството на постоянно безпокойство и режим на страх , постоянно напрежение в гръдната област ,паник атаки.Това състояние може ли да е свързано с хормони? Какво да изследвам ?

# 931
  • Варна
Препоръчаха ми я за почистване на кръвта след раждане секцио и упойките, тоест да я спра и да заменя с трифала

Да.

# 932
  • Варна
Здравейте! На 39 години съм , започна прескачане на цикъла (през месец) силно изразено чувството на постоянно безпокойство и режим на страх , постоянно напрежение в гръдната област ,паник атаки.Това състояние може ли да е свързано с хормони? Какво да изследвам ?

Най-често такива неща говорят за проблеми с щитовидната жлеза. Изследвайте тези, ако имате възможност: ТСХ, ФТ3, ФТ4, ТАТ, МАТ, серумно желязо, феритин и трансферин, кр.захар и инсулин (еднократно, без обременяване), гликиран хемоглобин, Вит.Д

# 933
Здравейте! На 41 г съм,след посещение при кардиолог по повод тахикардия 120-130 удара, високо кръвно 140/90, камерни екстрасистоли ми назначиха конкор 2.5. Въпросът ми е следния как да го спра и с какво да го заменя. С Хашимото съм резултатите са tsh-3.87 max4.2
T4 14.88.max21.6
Tat 493.6 mat 281  са високи - за тях пия селен
Магнезий 0.79 при норма от 0.66до1.07 диаспорал 300 мг
Вит Д 35.4 пия по 1000 микро грама
Паник атаки съчетани с изтръпване на главата, световъртеж и рязко завишаване на кръвното кратковременно,залива ме като вълна
Под засилено нервно напрежение съм.

# 934
  • Варна
Здравейте! На 41 г съм,след посещение при кардиолог по повод тахикардия 120-130 удара, високо кръвно 140/90, камерни екстрасистоли ми назначиха конкор 2.5. Въпросът ми е следния как да го спра и с какво да го заменя. С Хашимото съм резултатите са tsh-3.87 max4.2
T4 14.88.max21.6
Tat 493.6 mat 281  са високи - за тях пия селен
Паник атаки съчетани с изтръпване на главата, световъртеж и рязко завишаване на кръвното кратковременно,залива ме като вълна

Здравейте, имате начална форма на Хашимото според мен и по всяка вероятност сърцето Ви си е наред. Симптомите се дължат на неравновесието на щитовидната жлеза. На нея трябва да се обърне внимание и след това Конкорът ще стане излишен.

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 11:58 от Рaдост

# 935
T4 14.88.max21.6
Tat 493.6 mat 281  са високи - за тях пия селен

Здравейте, имате начална форма на Хашимото според мен и по всяка вероятност сърцето ви си е наред. Симптомите се дължат на неравновесието на щитовидната жлеза. На нея трябва да се обърне внимание и след това конкор-а ще стане излишен.
Грешката е моя! Това Хашимото го имам от 20 години ,но от 10 не пия абсолютно нищо за него. В началото бях със сериозна хиперфункция  Какво ще препоръчате за стабилизиране на функцията на щитовидната жлеза?

# 936
  • Варна
Грешката е моя! Това Хашимото го имам от 20 години ,но от 10 не пия абсолютно нищо за него. В началото бях със сериозна хиперфункция  Какво ще препоръчате за стабилизиране на функцията на щитовидната жлеза?

За целта ще е нужна пълна консултация. Ако желаете, пишете ми на лично съобщение.

Общи условия

Активация на акаунт