💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 3

• 35 619
  • 781
  •   1
Отговори
# 480
Аз намирам за много по-потресаващ гримът на Анселита. И това е нещо, което си зависи изцяло от нея. Но няма как да й кажем да не се показва така пред камерите. Знам, че 90% й се дразним за това. Но така си е решила, така се харесва и това е част от същността й.

Може би стратегически ход. Joy Така само Мартин я вижда без грим и се радва на истинската ѝ красота. Innocent
Сигурна съм, че ако и него можеше така да намаца, би го направила, за да не го заглеждат другите жени. Smiling Imp

Това с нейния маникюр обаче си е чист героизъм. Колко нокти само изпочупи в някои от игрите и с каква гордост съобщаваше това.

# 481
Аз преглеждах нещо визитките на участниците. Калина се отказала да е стюардеса, след като започнали да излизат с Емо, ех любов Heart Eyes

# 482
Смехът на Пламен просто си е такъв. Той няма контрол над звуците, които издава, докато се смее.

Дали?   Абсолютно може. Просто вижда резултата от първия звук... смях и забавление и после не спира поне минута.  Стига да иска, може. Просто си го е превърнал в атракция.
Нали се сещате, че той няма с какво друго да блесне? След години няма да помните името му. Но ще помните "онзи с идиотския смях" от едно предаване по Нова ТВ.
Иначе човекът си е добродушен и се държи лежерно с жена си. Не натяква, не обижда. Те са си се намерили, тях да не ги мислим.
Може и да са победители, знаем ли...?

# 483
  • Варна
Ама защо си мислиш, че иска да блесне? Joy Всеки е отишъл там за наградата и за изживяването, не за да го помнят зрителите след години. Според мен НЕ може да си прекъсне смеха. Като вижда другите как се смеят, му става още по-смешно и продължава да се хили.

........ когато говореха двамата за сватбата и той се изтапани  "ако някога реша да се случи това нещо", Елена само го погледна и замълча. Мисля и пак като говореха за сватба, той пак се изказа, "имаш да вземаш", ама сега не го намирам къде точно беше това.
Това пък що за логика е. Наистина ли мислиш, че след като по убеждение е против брака и от 20 години има щастливо семейство с деца, една игра ще го накара да се ожени?? Очевидно се шегува. Това да се самоиронизираш е много ценно. Учудвам се, че има хора, които не схващат такива елементарни бъзици и приемат всяка дума буквално.

# 484
  • София
Зaтвърдих cи мнението зa Плaмен и Еленa. Може дa не ca хубaви, но ca умни, и нaй добре cе познaвaт един друг. Никой от двaмaтa не комaндвa, нaпacнaли ca cе. Докaто при Божидaрa и Деян, зaбелязвaм, че Деян откровено cи е под чехъл, не знaм кaкъв друг тип мъж, оcвен блaг и кротък, би живял c подобнa женa. В нея нямa и нищо женcтвено, язък ,че е caмо нa 30 години. И тaя тъпотия c портокaлa и яйцето дето измиcли, и товa, че иззлобя дa не cе признaе отговорa нa Кaлинa. Aз aко cъм вътре в игрaтa, не бих моглa дa общувaм c нея. Зaщо не подкрепи Cимонa, нaли й беше гуру.
Мaртин обичa Aнcелитa, нa тях дори изкaзът, нaивен, и дори мaлко детинcки, е еднaкъв.
Емил ме зaгуби, вcички оцеляхa в изпитaнието, caмо зa него беше китaйcко мъчение. Зa кaкво е тръгнaл тогaвa нa cъcтезaние. Физичеcки нaй cпоcобни ca Мaртин и Aнcелитa, нaй cъобрaзителни : Еленa и Плaмен. Cпоред мен еднa от тези двойки ще cпечели, или поне тaкa ми cе иcкa.  / Не могa дa cи нaмеря тирето, зaтовa не го използвaм, извинявaм cе/.

И защо да няма нищо женствено в Божидара? М? На мен пък ми е доста по-женствена от кифлите там. И защо да е тъпотия играта, която е измислила? Това, че ти не я харесваш, не значи, че всичко, което прави е "тъпо, скучно и бля бля", нали? Другите се забавляваха, а това е и идеята. И да, аз също нямаше да призная отговора на Калина, щото Ернестина Слабакова никога никъде не са я представяли, както и официално тя не е с това име. Какво имаше да се признава на Калина? Че е тъпичка ли? Мхм.
Колкото до Пламен - той през 80% от времето, в което го дават, използва ирония и сарказъм. Но някои хора го виждат като комплексарщина. Не всеки е за този вид хумор, признавам.

# 485
  • Варна
Ясно е, че повечето зрители като не харесват някой участник, всичко, което той прави, ги дразни, и могат от 9 кладенеца вода да носят, за да докажат колко е тъп въпросния човек. Никой не ви кара да го харесвате, но няма нужда да убеждавате и нас във вашите теории.

Последна редакция: вт, 14 апр 2020, 13:24 от Didi168

# 486
Това ,че са заедно толкова години Елена и Пламен говори,че се обичат и разбират.Обаче когато той говореше колко не му пука за някакъв подпис и сватби Елена гледаше с тъжен поглед,смятам че тя е искала и иска сватба,а той -не.
Трябвало е за толкова години да са го изяснили това,но аз съм на мнение ,че тя много пъти просто се примирява с неговите решения ,а не са в пълен синхрон.За мен той е самовлюбен и шут,но пък е добряк ,и е важно тя да си го харесва,а не аз Simple Smile
ПП.Е хайде сега ще го изкарате много възвишен хумора на Пламен,щото не е.

# 487
  • София
Не убеждавам никого в нищо. Просто казах това, което казваш и ти.

# 488
  • Варна
Елена може и да е искала навремето сватба, но според мен за 20 години отдавна се е примирила, че няма да има такава. Сбатбата трябва и двамата да я искат. Ако й е било толкова важно да е булка, е щяла да си намери друг мъж. Щом е направила такъв компромис, значи е преценила, че Пламен си заслужава и иска семейство точно с него и с никой друг.
Когато мъжете, които по принцип не искат да се женят, но правят компромис, за да ощастливят жените си, това се приема за нормално. Но когато жените, които по принцип искат да се омъжат, но правят компромис, за да не напрягат мъжете си, това се гледа с лошо око и мъжът автоматично бива описан като егоист и комплексар. Защо?

# 489
  • тук, на мястото си
Защото в повечето случаи пишем жени и разбира се ние сме "по-добрите". Grinning

# 490
  • ENGLAND
Ама защо си мислиш, че иска да блесне? Joy Всеки е отишъл там за наградата и за изживяването, не за да го помнят зрителите след години. Според мен НЕ може да си прекъсне смеха. Като вижда другите как се смеят, му става още по-смешно и продължава да се хили.

........ когато говореха двамата за сватбата и той се изтапани  "ако някога реша да се случи това нещо", Елена само го погледна и замълча. Мисля и пак като говореха за сватба, той пак се изказа, "имаш да вземаш", ама сега не го намирам къде точно беше това.
Това пък що за логика е. Наистина ли мислиш, че след като по убеждение е против брака и от 20 години има щастливо семейство с деца, една игра ще го накара да се ожени?? Очевидно се шегува. Това да се самоиронизираш е много ценно. Учудвам се, че има хора, които не схващат такива елементарни бъзици и приемат всяка дума буквално.

Споделям какво мисля, никого не убеждавам. Не е нужно да обиждаш някой, който не мисли като теб, и то в няколко поредни поста. Надявам се да спреш дотук.

# 491
Зaтвърдих cи мнението зa Плaмен и Еленa. Може дa не ca хубaви, но ca умни, и нaй добре cе познaвaт един друг. Никой от двaмaтa не комaндвa, нaпacнaли ca cе. Докaто при Божидaрa и Деян, зaбелязвaм, че Деян откровено cи е под чехъл, не знaм кaкъв друг тип мъж, оcвен блaг и кротък, би живял c подобнa женa. В нея нямa и нищо женcтвено, язък ,че е caмо нa 30 години. И тaя тъпотия c портокaлa и яйцето дето измиcли, и товa, че иззлобя дa не cе признaе отговорa нa Кaлинa. Aз aко cъм вътре в игрaтa, не бих моглa дa общувaм c нея. Зaщо не подкрепи Cимонa, нaли й беше гуру.
Мaртин обичa Aнcелитa, нa тях дори изкaзът, нaивен, и дори мaлко детинcки, е еднaкъв.
Емил ме зaгуби, вcички оцеляхa в изпитaнието, caмо зa него беше китaйcко мъчение. Зa кaкво е тръгнaл тогaвa нa cъcтезaние. Физичеcки нaй cпоcобни ca Мaртин и Aнcелитa, нaй cъобрaзителни : Еленa и Плaмен. Cпоред мен еднa от тези двойки ще cпечели, или поне тaкa ми cе иcкa.  / Не могa дa cи нaмеря тирето, зaтовa не го използвaм, извинявaм cе/.

И защо да няма нищо женствено в Божидара? М? На мен пък ми е доста по-женствена от кифлите там. И защо да е тъпотия играта, която е измислила? Това, че ти не я харесваш, не значи, че всичко, което прави е "тъпо, скучно и бля бля", нали? Другите се забавляваха, а това е и идеята. И да, аз също нямаше да призная отговора на Калина, щото Ернестина Слабакова никога никъде не са я представяли, както и официално тя не е с това име. Какво имаше да се признава на Калина? Че е тъпичка ли? Мхм.
Колкото до Пламен - той през 80% от времето, в което го дават, използва ирония и сарказъм. Но някои хора го виждат като комплексарщина. Не всеки е за този вид хумор, признавам.
Нa никого не нaлaгaм мнение. Товa първо. Нa мен тя ми е aнтипaтичнa, нa други може и дa е cимпaтичнa. От жените чеcтно кaзaно нито еднa не ми хaреca. Зa мен, подчертaвaм ,зa мен, Божидaрa оcвен, че е грубa кaто външен вид, имa и cтaлинcки хaрaктер, злобa, cклонноcт към интриги. Вcеки cи имa прaво нa мнение.

# 492
И на мен ми е антипатична Божидара. Хитра е, някак я чувствам подмолна.

# 493
Много точно казано. БожидарКа и СимонКа аз лично не бих могъл да ги търпя в реалния си живот нито ден, камо ли да имам връзка с такива жени. И не заради визията, а заради прекаленото властно, нахакано, да не кажа и нахално (налагащо се) и контролиращо другите.. поведение

# 494
Аз се замислих, че и тези, които ме дразнеха, правеха шоу и сега, като са останали по-малко участници, не е вече толкова интересно.

Божидара ми изглежда инициативна, амбициозна и проактивна, а това са все качества, които ценя и в този смисъл донякъде ми харесва. Експресивна е, обича да се налага и контролира, но като цяло считам, че е добър човек. Grinning

Много мъже, особено по-интелигентните, биха предпочели според мен жена тип Божидара пред жена тип Анселита/Калина.

Общи условия

Активация на акаунт