Отговори
# 4 860
В предприятието в което работя.В провинцията е.Бях се записала и на електронния регистър но там слагат само АЗ затова избрах в предприятието.

# 4 861
  • Бургас
Косъма в устата се показа: кандида! Показаха се бели плаки по бузите, езика и т.н. Радвам се, че не хукнах по лекари и лаборатории.
 Втори ден с Дактарин и няма косъм. Явно имунитета ми е дал много на късо, но нормално доста остро реагирах. Днес ми пари и на устната, та чакам и херпес Simple Smile пари ми и кожата, дерматита се обажда.
Но аз съм си аз. Знам си организма и при мен всичко е така. Грипа минава за 2 дни с 40 градуса и после херпеси. Обеци повече от 3 часа - надути уши и кански болки... ама мой си е, ще си живея с него.

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 21:01 от MeMyselfI

# 4 862
Информация за имунизираните с Файзер или Модерна.

# 4 863
  • Бургас
Другата седмица от чисто любопитство ще гледам под лупа втора доза Пфайзер в семейната група. На ММ ще я слагат. Първата не я усети изобщо. Размина се със сънливост и болка в ръката. Майка ми и тя нямаше проблеми с двете дози на Пфайзер. За протокола освен мен, още 4ма са с АЗ. 2ма с нищо различно от стандартните два дни треска. Единия от тях е с тежка мозъчна операция и с пластина в черепа. Другите 2ма не усетиха нищо различно от болка в ръката.

За страха сте прави. Но трябва баланс. И разум. Някак по - ме е страх от вируса, отколкото от ваксината за него.
Глупавото е, че ако пишем само за тромби, то ще се чудим на тях ли се дължи всяка реакция.Ми не! Едни ще имат подути лимфни възли, други синки, трети ще им поизтръпват крата, ще им играе кръвното и това няма да са тромби. Даже е в пъти по - вероятно да не са. Това ще е нормален за индивида отговор. И като се проточи пак ще е така. Това не прави човека психо, хипохондрик и т.н. Прави го просто уникална имунна система с уникален отговор. И когато влезе да прочете какво пише тук е хубаво да има информация, а не “спри да четеш”, “тромб ли е” и т.н. Пишете какво ви притеснява. Не, не сте страхливи хипохондрици. Хора сте! И ако нещо действително ви притеснява, първо пишете на лекар, после тук!

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 00:48 от Не се сърди, човече

# 4 864
  • София
Чудесни са новините за Файзер, но ми се струват малко "поръчителски" написани - все от изследвания на самия производител.... чакам едно независимо Stuck Out Tongue

# 4 865
Здравейте, някой приемащ Фемостон има ли, ваксиниран с АЗ? Какво ви казаха докторите?

# 4 866
  • В страната на мечтите.
Update на нощта давам - Това беше една от най-кошмарните ми нощи скоро време. Мъжът ми беше с 39 градуса температура, която падаше за час и после пак същото отначало. Когато той беше добре, аз се влошавах и вдигах  темперература, и повръщах. Ръката започна да ме боли зверски. През час се събуждахме да се грижим един за друг и имаше диапазаон от около 3 часа, когато изобщо не спахме, защото и двамата бяхме много зле. Той сега взе 2 парацетамола, защото пак има повече от 39 градуса, и да поспи малко повече. Аз се усещам като ударена с мокър парцал и направо не мога да се вдигна от леглото.
Само се надявам като минат 24 часа всичко това да приключи.

# 4 867
  • sofia
Update на нощта давам - Това беше една от най-кошмарните ми нощи скоро време. Мъжът ми беше с 39 градуса температура, която падаше за час и после пак същото отначало. Когато той беше добре, аз се влошавах и вдигах  темперература, и повръщах. Ръката започна да ме боли зверски. През час се събуждахме да се грижим един за друг и имаше диапазаон от около 3 часа, когато изобщо не спахме, защото и двамата бяхме много зле. Той сега взе 2 парацетамола, защото пак има повече от 39 градуса, и да поспи малко повече. Аз се усещам като ударена с мокър парцал и направо не мога да се вдигна от леглото.
Само се надявам като минат 24 часа всичко това да приключи.
Ще. И аз бях така. На 29.03 се ваксинирах сутринта, през ноща вдигнах леко температура, на другият ден вдигнах до 38.8, вечерта падна. На 31ви вече бях репичка. Редувах парацетамол и аналгин.

# 4 868
Update на нощта давам - Това беше една от най-кошмарните ми нощи скоро време. .....

Сигурно сте младички на възраст, с такива по-бурни реакции?

# 4 869
  • В страната на мечтите.
Update на нощта давам - Това беше една от най-кошмарните ми нощи скоро време. .....

Сигурно сте младички на възраст, с такива по-бурни реакции?

Позна. Аз съм на 22, а той на 25. Очаквах, че като сме по-млади няма да имаме такива бурни реакции, но не познах.

# 4 870
  • пустинята Гоби
Навсякъде се говори, че реакцията на младите към ваксината е по-силна, ама ти очакваш обратното, защото си млада.

# 4 871
  • София
Сестра ми е на 25, тя също я понесе най-тежко. Мама на 56 почти не разбра.

# 4 872
Днес регистрирах мой близък за иРНК през портала за записване.
Как се процедира, ако във въпросния ден и час няма иРНК ваксина в кабинета?
Пак ли се записва през портала за друга дата?

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 12:54 от Rocket

# 4 873
.......
Позна. Аз съм на 22, а той на 25. Очаквах, че като сме по-млади няма да имаме такива бурни реакции, но не познах.
Напротив, при младите реакциите са по-силни, заради по-силен имунен отговор. Аз и съпругът ми (47-50 г.) изкарахме леко с втрисане и поносима температура 38,5, която лесно се свали. Бързо възстановяване. Simple Smile

# 4 874
  • София
Ето го резултата от теста ми днес Simple Smile

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт