Отговори
# 5 400
  • Бургас
Vache, сложих АЗ на 11.03. Няма още месец. Но от любопитство ще я проследя във времето.

Обаче резултата на колежката ти ми се струва нереален за една доза от която и да е ваксина. Дали не е преболедувала без симптоми или нещо такова.

# 5 401
Да, такъв резултат се очаква след втора доза. Колежката сигурно е преболедувала преди това.

# 5 402
Според вас тези тестове за коронавирус, антиген, от аптеката работят ли? Може ли да им се има доверие?

# 5 403
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Д-р Симидчиев за ваксината Астра Зенека

7:43 min

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 16:13 от Роузи

# 5 404
  • Бургас
Ema ще имат пресконференция днес от 16:00 до 16:45  CEST, на тема АЗ

# 5 405
  • Варна
Според вас тези тестове за коронавирус, антиген, от аптеката работят ли? Може ли да им се има доверие?
Да. При мои познати са показвали съвсем достоверно.

# 5 406
Актуално от днес. в УМБАЛ Св Ана - София, по регистъра. Ваксинират с всички ваксини! Имат Модерна и Пфайзер

Къде е входът за ваксинационния център? Питам, защото в портала има УМБАЛ и ДКЦ "Св. Анна".

# 5 407
  • София
Ваксинационният център е в двора, в едно ниско тяло. от другата страна на хеликоптерната площадка.

# 5 408
Извинете ме , че пиша тук, но искам да попитам утре ми предстои поставяне на втора доза на Pfizer. Тъй като от 2 дни нещо ме дразни гърлото си направих изследвания. IgM е 1.03, при референтни стойности до 1 отрицателен, от 1 до  1.10 сива зона и след нея положителен. IgG е 184, като референтните стойности са до 12 липсват, от 12 до 15 сива зона. Като над 45 вече може да се привме , че имаш значи от медицинска гледна точка. Според вас в момента боледувам ли от Covid-19.Утре мога ли да си поставя ваксина. ОПЛ не може да ни даде отговор. Благодаря

# 5 409
Слагай си ваксината, независимо дали имаш или нямаш Ковид

Но след втората доза Файзер, можеш да очакваш реакции

Аз си сложих ваксината на АстраЗенека със същите симптоми, дори имах втрисане и хрема

# 5 410
  • в страната на чудесата
Извинете ме , че пиша тук, но искам да попитам утре ми предстои поставяне на втора доза на Pfizer. Тъй като от 2 дни нещо ме дразни гърлото си направих изследвания. IgM е 1.03, при референтни стойности до 1 отрицателен, от 1 до  1.10 сива зона и след нея положителен. IgG е 184, като референтните стойности са до 12 липсват, от 12 до 15 сива зона. Като над 45 вече може да се привме , че имаш значи от медицинска гледна точка. Според вас в момента боледувам ли от Covid-19.Утре мога ли да си поставя ваксина. ОПЛ не може да ни даде отговор. Благодаря
Направете си веднага, ей сега бърз антигенен тест.

# 5 411
Започна пресконференцията на ЕМА.

https://www.youtube.com/watch?v=R44xKGOZ0kQ

# 5 412

Вероятно казват това, което пише тук:

https://www.ema.europa.eu/en/news/astrazenecas-covid-19-vaccine- … d-clots-low-blood

# 5 413
Да, каквото се говори от един месец насам, нищо ново няма.

# 5 414
  • София
Промяна няма.

Общи условия

Активация на акаунт