Отговори
# 6 660
  • София
Meri An, чудесни резултати!
Можеш ли да кажеш този комбиниран тест колко струва?

# 6 661
  • София
На мен датата на втората доза е 13-ти и се изкушавам да се бодна по-рано, три дни едва ли имат някакво значение. Че като си представя какво ще става пак с тоя регистър......
Не бих се и замислила. И аз ще се възползвам от коридора, около 6-7 май.

# 6 662
Аз малко се притеснявам, че на картончето ми пише 13-ти май, да не ме върнат. Че после като почна да се боря с тоя ми ти регистър, да въвеждам хиляди данни, пък да ме връща....не искам да си представям какво ще е.

# 6 663
Записване за втора доза през регистъра, поне при мен не става.

# 6 664
То в момента не става и за първа доза. Чух, че щели да го преработват, като цяло не ми е ок този регистър. За първа доза се записах за три секунди в Цибалаб с ден, час и всичко останало. Без да въвеждам ЕГН-та и лични карти. Само дано не станат големи опашки на зелените коридори, защото явно вече има и от РНК ваксините, а тях повече ги предпочитат.

# 6 665
Аз малко се притеснявам, че на картончето ми пише 13-ти май, да не ме върнат. Че после като почна да се боря с тоя ми ти регистър, да въвеждам хиляди данни, пък да ме връща....не искам да си представям какво ще е.
Няма да те върнат, ако са минали 41 дни от първата игла.
Днес ѝованка сподели, че брат й е ваксиниран на шестдесет и някой ден на различно място от това на първата доза без проблем.
Освен това, беше обяснено, че няма да има опция за записване за втора доза в регистъра.
Вероятно като си вкараш егн-то и веднага системата ще те разпознава като ваксиниран Wink

# 6 666
То в момента не става и за първа доза. Чух, че щели да го преработват, като цяло не ми е ок този регистър. За първа доза се записах за три секунди в Цибалаб с ден, час и всичко останало. Без да въвеждам ЕГН-та и лични карти. Само дано не станат големи опашки на зелените коридори, защото явно вече има и от РНК ваксините, а тях повече ги предпочитат.
А ако отидеш без записване, няма ли да те ваксинират, и без това АЗ не я иска никой.

# 6 667
Аз пък нещо се разколебах да се ваксинирам преди и по време на празниците. Най-добре е след тях.

# 6 668
Записване за втора доза през регистъра, поне при мен не става.
ММ не би могъл да се запише за втора доза с АЗ през регистъра, защото междувременно си взе новата лична карта (като се ваксинира с първата доза беше в процес на смяната й) и... съответно личните му данни не съвпадат. Обади се в болницата, където си постави първата доза. Оттам мноого били любезни (отново) и му записали час за него и за свекърва ми на 10 май (по картонче е на 2 май). Предложили дати 28, 5 и 10 май.

# 6 669
  • София
Аз пък нещо се разколебах да се ваксинирам преди и по време на празниците. Най-добре е след тях.
Според мен и по-добре; ако не се лъжа - в Англия препоръчваха отстояние от поне 12 седмици. Т.е. - колкото повече толкова повече...антитела:)

# 6 670
Никой не я иска защото от един месец се говори, че в края на април ще има иРНК ваксини за всички от сърце.
И вероятно ще е така. Едва ли ще има желаещи за 3.9 милиона дози дето ще ни доставят от тях до края на юни.
Ако не беше така, вероятно още доста хора щяха да си я сложат, без да чакат светлото бъдеще.
Представям си вече как ще вървят свалките.
Ти с какво си ...
С астра
... а не ставаш, не си ми сигурна. Търся нещо над 90% безопасно Simple Smile

# 6 671
  • София
За хората с Covid Arm след иРНК ваксина - препоръчвам ледените пакетчета на 3М. Отровно сини са на цвят. Слагат се във фризера и държат студено около 3-4 часа след изваждане. Аз си взех две да ги редувам.

Днес непрекъснато ходя с едно такова свито под ръкава. Доста облекчава мястото.

Къде се продават, може ли информация или поне точното название на продукта?

# 6 672
В Ремедиум ги има. Два размера са 10х26.5см и 10х10см. За ръка - 10х10 е достатъчно. На 3М са, казват се 3M Nexcare HotCold. На английски се казва ice pack, на български са го превели като “компрес”. Може да се затоплят във вода или да се охладят в хладилник - стават за травми, контузии, подутини, а дори и подпухнало лице.

Слагам линк, защото не знам как да го опиша по-добре: https://remedium.bg/3m-nexcare-coldhot-pack-gel-kompres-klasik-z … 10sm-10cm-84100/p

# 6 673
Днес правих боц с.модерна .Сега ръката ме.боли.там вътре дълбоко ,външно нямам и следа обаче се чувствам някак странно ,болката се мести и се чувствам замаена,все едно съм пушила трева...
Ебати странната история

# 6 674
Днес правих боц с.модерна .Сега ръката ме.боли.там вътре дълбоко ,външно нямам и следа обаче се чувствам някак странно ,болката се мести и се чувствам замаена,все едно съм пушила трева...
Ебати странната история

Чипът се е улучил бъгнат. 😂  За събота съм се записала чрез системата, за РНК, не съм наясно ще има ли или не. Направо ще ходя на късмет, че се отписвах и презаписвах три пъти вече или четири. Последния път не съобразих, че е Великден и се зарадвах, че има толкова зелени полета. Сетих се, отказах се и си намерих даже и по-ранна дата. Тоя път съм решила да не се прибирам без ваксина.

Общи условия

Активация на акаунт