Отговори
# 2 700
  • София
При тях бяха много странни часовете. Само до обяд и доколкото помня по един човек на астрономически час.

# 2 701
Тоест четири човека за деня?

# 2 702
Гледах брифинга онлайн във фейсбук.
Няма да има рнк за хора извън приоритетните групи/изборни комисии, също много хора от 1, 2  и 3 фаза, които сега са заявили желание за първи път, те ще бъдат ваксинирани с рнк, защото срока е само месец за реваксинация, а тези групи са приоритетни и ключови за общността, учители, лекари и пр., също другите са тези на които предстои 2 игла, за тях също са предвидени бройки от рнк/
Ако дойде записаният час за ваксина и не желаеш да ти поставят наличната може да запишеш нов час и да чакаш, когато има доставки от избраната.

# 2 703
Тук гледах https://www.facebook.com/dnevnik/videos/440342043952096
В момента Пфайзер е за свързаните с изборите хора, а за записаните в електронния регистър си е АЗ.

# 2 704
  • София
Aз се ваксинирах една вечер на зелен денонощен коридор в МВР Болница, в един фургон на входа на спешното. Никакви опашки, за 2 минути точно. Сега МВР Болница изобщо я няма в платформата.. От кого да чакам ден и час за втора доза...Иначе съм вътре в системата поне.

# 2 705
  • София
Тоест четири човека за деня?
Или 4, или 5 бяха, да. Почти веднага успях да се запиша, но вече първите дати бяха заети заради малкото часове – имаше чак за 16-ти. Моят е тогава. Разбира се, ако въобще ваксинират.

# 2 706
  • София
Обдих се в РЗИ София да питам защо във ваксинационния център нищо не са получавали и нищо не знаят. Пратиха ме в Министерството на здравеопазването. Звъня там на някаква гореща линия. Обяснявам. И ИЗНЕНАДА! Нищо не знаят! Да съм сканирала страницата с регистрацията си и да им изпратя мейл с описание на ситуацията. Направих го. Е, И????
Абе тези хора къде живеят???

maya alex, Провери във ваксинационния център отново!
Сутринта и аз звънях в избрания от мен ваксинационен център (Закрила на Дондуков). Казаха, че никакви ваксини няма и да не ходя!
Току що пак позвъних и вече имаше нова информация "Ваксини АЗ има, заповядайте в уречения час!"

Да напомня, че е добре да имате разпечатано удостоверение за информирано съгласие.

# 2 707
  • на пъпа на Златията
И какво рекоха на брифинга?
Мисълта ми е, дадоха ли отчет къде потъват Файзер и Модерна дозите, защото за март те няма да са кой знае колко по-малко от тези на АЗ
Аз превъртам каналите, ама брифинг така и не намерих.
Обдих се в РЗИ София да питам защо във ваксинационния център нищо не са получавали и нищо не знаят. Пратиха ме в Министерството на здравеопазването. Звъня там на някаква гореща линия. Обяснявам. И ИЗНЕНАДА! Нищо не знаят! Да съм сканирала страницата с регистрацията си и да им изпратя мейл с описание на ситуацията. Направих го. Е, И????
Не може от днес за утре да отменяш  ваксинационен център.
Ще си обяват от днес например  че спират регистрации , но са длъжни да си изпълнят заявените регистрации до сега. .

# 2 708
Иначе съм вътре в системата поне.
Как се проверява наличието на регистрация в системата?
Аз също се ваксинирах в зеленият коридор и сега на 15.03 ми предстои втора игла, но не мога да се проверя в регистъра? Чета и, че вече получават съобщения за втората игла, а при мен " тишина".

# 2 709
  • пустинята Гоби
Моя колежка вече получи съобщение за втора доза. Първата обаче не е сложена чрез системата, а по време на зелените коридори.

Toва е много радостна новина! Дали може детайли, ако знаете- по телефон ли става, за АЗ ли става въпрос, на същото място ли? Благодаря предварително!
СМС е получила от номер 1917, ваксинат, която й е поставена е Модерна, а мястото на ваксинация е същото, но не знам точно къде е, някаква поликлиника. Ваксинирана е преди 2 седмици.

# 2 710

maya alex, Провери във ваксинационния център отново!
Сутринта и аз звънях в избрания от мен ваксинационен център (Закрила на Дондуков). Казаха, че никакви ваксини няма и да не ходя!
Току що пак позвъних и вече имаше нова информация "Ваксини АЗ има, заповядайте в уречения час!"

Да напомня, че е добре да имате разпечатано удостоверение за информирано съгласие.
обадих се, Да, щели да ваксинират. Питах с каква ваксина. Отговор - не знам.
Гледах брифинга. Защо са я пратили тази женица да отговаря. Говори за приоритетните групи - важните за страната. Възрастните и хронично болните са в четвърта. Тя е обща с другите. Защо изобщо има 4 група? Там е който превари, той ще оцелее. Защо от "приоритетните" 3 групи не се ваксинират с АЗ?
Иначе всичко е наред, проблеми има навсякъде. Ние много се стараем  и пр...Ама то в детската градина е важно старанието. От зам.министър очаквам резултати.

# 2 711
  • на земята
И каква стана тя сега, Пфайзер и Модерна тоест рнк ваксини за простолюдието няма да има.Хубава работа ама българска,както винаги.
Имало само АЗ,едно говорят,обещават, накрая..)))

# 2 712
А защо толкова искате рнк?

# 2 713
  • София
Моя колежка вече получи съобщение за втора доза. Първата обаче не е сложена чрез системата, а по време на зелените коридори.
Предстои ми втора игла на 15.03.и аз се възползвах от зеленият коридор.. Не съм получила напомнящо съобщение,  регистъра не ме допуска за справка.
Кога беше първата и с коя ваксина?

# 2 714
  • София
Иначе съм вътре в системата поне.
Как се проверява наличието на регистрация в системата?
Аз също се ваксинирах в зеленият коридор и сега на 15.03 ми предстои втора игла, но не мога да се проверя в регистъра? Чета и, че вече получават съобщения за втората игла, а при мен " тишина".
При вкарване на данните в портала за ваксини и преминаване на втора стъпка изписва "Лицето е с поставена ваксина" и не можеш друго да правиш по резервационната система.
Дано сега всички заявли различно от АЗ и разбрали, че няма Модерна и Файзер си освободят часовете. С тази стратегия на национално ниво, 2040 г. е съвсем резонна като посочена за край на ваксинационния план за България.

Общи условия

Активация на акаунт