Отговори
# 2 880
Аз съм с гигантско количество антитела, на теста ми пишеше, че след ваксина очаквания бр. е 80, при мен е 240. Това са естествените антитела, след прекаран Ковид.
И изобщо не ми се иска ваксинирането да става задължително за хора като мен, виж, ако не бях с такива показатели, щях да се ваксинирам, но тестовете с антителата трябва да станат водещи за справка, а не имунизационните паспорти.

# 2 881
# 2 882
Аз доколкото зная никога не се е твърдяло, че ваксинирането ще стане задължително.

# 2 883
Ваксинирането вече е условие за достъп на много места по света и смятам, че ще стане тенденция - я за пътуване със самолет, я за образование...

# 2 884
Бясна съм. Обадиха ми се, че така и имунизацията за която запазих час през системата за 11.03, която пък отложиха за днес няма да се състои, поради изтегляне ваксината на АстраЗенека.
Нещо в тази държава ще работи ли?
И се учудваш? То и моята имунизация, която беше за днес я отмениха. Бат Бойко така е наредил.
Welcome to Bulgaria!

# 2 885
Чета в Трафик нюз, че Ангелов пътувал към Пловдив и щяло да има извънреден брифинг. Да не би наистина в Пловдив да има починала жена, както беше писано в даден по-напред линк.

# 2 886
Сега ще спретнат нещо уж станало у нас, за да не личи доколко на къс повод ни водят.

# 2 887
  • на пъпа на Златията
АЗ каъо цяло или само въпросната партида?
Като цяло :
Жена почина след имунизация, България официално спира ваксинирането с "Астра Зенека"
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zhena-pochina-sled-imuni … ra-Zeneka-1061344
Нещо като, жена почина след като беше в Кауфланд. Затваряме Кауфланд, докато Европа не уточни, че Кауфланд може да бъде посещаван.
Договорите са подписани от ЕС.  Министърът вчера го  каза.Ние трябва да докладваме и да спрем до изясняване.
Така е  в целия ЕС.
Да не мислите че няма инциденти в другите държави . Причините за инцидента могат да бъдат хиляди . Като  кажат жената какви  болежки има , това не значи   че така ще е при всеки  с такива болежки . Разни човеци ,  разни причини .  Аз продължавам да чета  и продължавам клоня че това е ваксината за мен .

# 2 888
Дали някой от вас се е ваксинирал на 22.02. във ВМА- София с ваксината на АЗ? Аз се ваксинирах тогава, но не ми дадоха документ и не знам с коя партида е? Просто за информация, иначе нямам оплаквания след ваксината, даже се надявам вече на малко поне антитела!

# 2 889
  • Враца
В 24 часа пише, че има сигнал от РЗИ Пловдив за сериозна реакция след поставена вчера ваксина.
https://www.24chasa.bg/novini/article/9603897

Лошо

# 2 890
Тази сутрин имах час за 10.20. Снощи преди да си легна нещо ме накара да взема телефона и да отменя. После дълго се въртях и се чудех добре ли направих. Та понеже не знам друг начин, да използвам тук публично да благодаря на силата, която ме пази, та досега още не съм оправдала псевдонима си тук. 😂 Записах се за 31 март за Pfizer, и дотогава ще се вслушвам във вътрешния си глас.

# 2 891
  • пустинята Гоби
Хайде сега, толкова народ се ваксинира с АЗ и нищо им няма. То винаги може да се случи нещо. Това не е самолет, който се е разбил, че да благодариш на вътрешния си глас.

# 2 892
Вчера ме боднаха с Пфайзер като част от изборната администрация. Локалната болка в рамото не я броя за нежелана реакция (при противогрипната ваксина я има същата и дори не ми прави впечатление) Обаче моя колежка, която вчера също се ваксинира с Пфайзер тази нощ е имала доста бурна реакция - втрисане, болки в цялата ръка, отпадналост.

# 2 893
  • London
Много неприятно.....дано ваксината наистина няма общо. Хич да не е хората ще треперят повече покрай такива статии.

# 2 894
  • София
Очевидно се е случила тежка алергична реакция. Трябваше да са по-внимателни в призива за "юруш на ваксините"  за алергичните хора.

Общи условия

Активация на акаунт