Отговори
# 6 135
А, точно Б тръст. Ненавиждам ги. Благодаря ти за отзива за Стамп ит, ще си го взема с кеф, че ми трябва. Този другият е нереално сложен и недомислен.

# 6 136
  • София
Аз съм с Б тръст. На площад Македония са. Всяка година при подновяване е голяма мъка инсталацията. Но съпорта им е много добър, реагират бързо и вършат добра работа и при други проблеми, свързани с ползването на подписа.

# 6 137
  • Козлодуй
Няма ли вероятност човек да си извади временен електроннен подпис?
Преди да се ваксинирам си измерих кръвното зщото мислех че там ще ми измерят само сатурацията вместо това те ми измериха кръвното и така без да искам си сверих апарата за кръвно - показа същото и после след ваксината пак същите стойности - 110/70 - толкова пък статично кръвно не очаквах макар че моя апарат е електронен а техния ръчен Simple Smile С първа доза АЗ съм Simple Smile

# 6 138
  • Карлово
Няма ли вероятност човек да си извади временен електроннен подпис?
Преди да се ваксинирам си измерих кръвното зщото мислех че там ще ми измерят само сатурацията вместо това те ми измериха кръвното и така без да искам си сверих апарата за кръвно - показа същото и после след ваксината пак същите стойности - 110/70 - толкова пък статично кръвно не очаквах макар че моя апарат е електронен а техния ръчен Simple Smile С първа доза АЗ съм Simple Smile
Не е сигурно, че кръвното ще бъде същото, в къщи и в кабинета.
Аз вчера в кабинета показах 150/90. Но то е от притеснение и бързане. В къщи като се прибрах си беше 112/69.

# 6 139
  • Бургас
то и ковида не ме плаши, ако се измъкна жива от него Laughing но точно в това е проблема, че няма гаранция
Съвсем си е за плашене ковида. Изкарах го в началото на декември, в къщи, с бронхит и смъртоносни главоболия.
Първата седмица нямах сили да стана от леглото.
След вече над 3 месеца, уж оздравяла, не се чувствам здрава. Един месец си лекувах стомаха от аспирините, антибиотиците и др.
След това започна да ми се замайва главата. Реших, че е от стрес в офиса или от шиповете във врата, и си ходих така доста време. Миналата седмица имах чувството, че ми прескача сърцето, изплаших се и отидох на кардиолог. Оказах се с кръвно 160/100 и пулс 90. И сега си имам и хапчета за кръвно + някакви билкови за нерви + апарат за мерене на кръвно.
До преди гадния корона вирус не съм имала някакви по-сериозни заболявания, освен Хашимото, но то си е масовка.
Така, че по-добре се плашете от ковида и се пазете.

# 6 140
Всичките електронни подписи са временни - за една или три години. Моят е на Инфо нотари (служебен).

# 6 141
  • Козлодуй
ДамаТрефа, именно затова се зачудих на моето равно кръвно Simple Smile
amini, благодаря Simple Smile За по-малко от година има ли? Simple Smile
Бъдете здрави и се пазете и от мен Simple Smile

# 6 142
Позната се ваксинира с Модерна при личния си лекар. Той в предупредил пък, че е възможно да и падне кръвното, но това не се случило.

# 6 143
  • София
Пак да питам, има ли някаква връзка с ваксинационния център на ВМА? Телефон/мейл?

# 6 144
  • София
Денят на втората доза с Астра е днес.

Току що ме боднаха във ВМА. Лекарят с иглата каза, че днес е денят на АЗ, имало голям наплив за втора доза.
На картончето ми залепиха стикерче с партидата и ми написаха датата на втора ваксинация.

Поисках ваксинационен сертификат. Първоначално ме пратиха да си го взема от личния лекар, но аз настоях да си го взема от тях, след което ми казаха да си напиша мейла, за да ми го изпратят до няколко часа.

Организацията е добра. Идваха и хора за първа ваксина на АЗ.
От другите ваксини има само за втора доза.

# 6 145
Габи, кога ти беше първата доза?

# 6 146
Габи, а на теб провериха ли ти някъде, че днес ти е втора доза?

За сертификата моля те дръж ни в течение дали ти го изпратиха!

Аз днес се обадих на личната за я питам дали може да провери в пациентското ми досие кога ми е втора дата, отряза ме, каза ми, че те нямали инсталирана програма на компютъра, не каза каква. Не издавали и сертификати. Според вас дали ме излъга, според мен да.

Ако трябва ще извадя подпис само за това, ама ако от ВМА пращат по имейла, тогава може и да не го правя.

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 16:29 от LillyM

# 6 147
  • София
Габи, кога ти беше първата доза?

На 23.02. Днес се ваксинирахме семейно с втора доза и сега ще чакаме да оцелеем.

# 6 148
Габи за теб още не са минали 10 седмици, нали казаха, че системата нямало да го отрази преди 10 седмици? Явно никой не ви е проверявал.

Моята първа доза е на 21.02.

# 6 149
Габи, мерси. Определено ще оцелеете.

Лили, излъгала те е. ЛЛ имат достъп точно до пациентското досие.

Общи условия

Активация на акаунт