Отговори
# 6 255
  • София
Не можеше ли и в РЗИ да дадат сертификат, независимо къде е бита ваксината? Или бъркам?

# 6 256
  • Козлодуй
Има брифинг от 10 часа по БНТ1 Simple Smile

# 6 257
Вчера разбрах, че внучка на позната под 25 години се ваксинирала с Пфайзер. Момичето си правило тест за ковид преди ваксинация бил отрицателен. След два дни след ваксината получили оплаквания тя и нейния приятел. Отиват в болница, където им правят тестове, които се оказват положителни. На въпроса как така може да се васинираш и да се разболееш, отговорът е бил- при имунизацията силно отслабва  имунната система и от въздуха можеш да се  да го хванеш от въздуха. Това не бил единственият случай, както  разбрали от думите на лекарката. Сега тази позната блещи глупости, че ако не си карал ковид, след ваксината може и да го минеш. И това човек, който е професор в БАН.

# 6 258
# 6 259
  • Sofia
Здравейте някой може ли да ми каже как да намеря телефона на кабинета в Александровска болница в София. Имаме час през системата за Неделя, а в сайта на болницата пише, че работят до Събота 17%30. Преди две седмици ми звъннаха от София Мед два дни преди това да ме питат дали ще отидем, а от тук никакъв контакт. Майка ми е с достатъчно болести белодробни и други за да я разхождам напразно. Благодаря предварително на отговорилите

# 6 260
Може ли малко инфо за странични реакции от модерна.
Имахте ли такива,тежки ли бяха?
Благодаря на всички предварително, вие сте моята сила и кураж Heart

# 6 261
  • Козлодуй
На брифинга казаха, че ще отговорят на въпросите за Астра Зенека в понеделник

# 6 262
Преди ваксина може ли да се пие валидол  или мента/глог

# 6 263
  • Козлодуй
Според мен щом е на билкова основа няма опасност но не съм специалист Simple Smile
https://coronavirus.bg/bg/vaccinations/faq

https://www.dw.com/bg/%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%87%D0%B0%D0%B9%D0%BD … %D0%B8/a-57217253

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 13:34 от pvacheva

# 6 264
Преди ваксина може ли да се пие валидол  или мента/глог
Аз преди ваксината не съм пила,но на следващия ден започнах да ги пия от паник атаки, стрес,страх покрай тези тромбози по медиите. 3-4 дни имах ниско кръвно ,сърцебиене и пулс около и над 100.

# 6 265
Здравейте, за първи път се включвам в темата, но чета и се информирам оттук. Просто как да не питам по форумите, когато за баща ми днес след консултация с кардиолог и пулмолог във ВМА дали може да си постави ваксина, препоръката на лекарите била "Всичко може да стане. Божа работа". Явно на базата на опита си към днешна дата лекарите не могат повече от това да кажат. Не ги съдя, но това беше ясно и преди висенето по кабинети...

Моля, ако някой има опит с поставяне на ваксина на човек, който е с прием на Ксарелто и прекарана белодробна емболия преди 12-13 години, да сподели дали е имало странични ефекти. Също така, ако сте правили консултация или имате информация, моля, насочете ме.

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 17:55 от Zizini

# 6 266
Може ли малко инфо за странични реакции от модерна.
Имахте ли такива,тежки ли бяха?
Благодаря на всички предварително, вие сте моята сила и кураж Heart
Мои близки вчера биха 1игла.И при 2та болки в областта на обаждането.ЛЛ предварително им казал да вземат по 1парацетамол и някакво против алергия.Инвизибъл мисля,че може да.

# 6 267
Здравейте,
знаете ли къде има активни зелени коридори в София през уикенда (АЗ)? Синът най-накрая се е решил Simple Smile

# 6 268
Здравейте, за първи път се включвам в темата, но чета и се информирам оттук. Просто как да не питам по форумите, когато за баща ми днес след консултация с кардиолог и пулмолог във ВМА дали може да си постави ваксина, препоръката на лекарите била "Всичко може да стане. Божа работа". Явно на базата на опита си към днешна дата лекарите не могат повече от това да кажат. Не ги съдя, но това беше ясно и преди висенето по кабинети...

Моля, ако някой има опит с поставяне на ваксина на човек, който е с прием на Ксарелто и прекарана белодробна емболия преди 12-13 години, да сподели дали е имало странични ефекти. Също така, ако се правили консултация или имате информация, моля, насочете ме.

Защо не звъннете на безплатния телефон за информация относно ваксините? Във фейсбук групата също има пост за съвети за ваксиниране при различни състояния и прием на медикаменти.

# 6 269
Здравейте,
знаете ли къде има активни зелени коридори в София през уикенда (АЗ)? Синът най-накрая се е решил Simple Smile

знам за ВМА - https://vma.bg/%D0%98%D0%BD%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%86% … 1%83%D1%81-1.html
събота-неделя: 09.00-12.00 часа
влиза се през централен вход

Общи условия

Активация на акаунт