Отговори
# 6 705
Хора, защо не пробвате при личните лекари? При мен стана много бързо. Пък и те имат интерес, все пак получават пари за всяка ваксина. Онзи ден ни набоцка набързо 10 човека, даде ни час за следваща ваксина, общо взето културна работа, както се казва.
Пък и на мен при личния ми е по-спокойно, познава ме, има идея за заболяванията ми.

Исках при личната, но каза че има списък от около 200 човека над 65г., нямало много смисъл в момента да ме записва и по- добре да пробвам през зелените коридори. Ако и сега на 30.04 -01.05 не успея да мина през коридорите ще настоявам да се запиша при ЛЛ, пък когато ми дойде реда.

# 6 706
  • Варна-София
Скрит текст:
Скрит текст:
Моля за отзив дали някой от ваксинираните с втора доза АЗ (знам, че са малко) е с наднормено тегло и как понесе втората доза? Моята първа игла беше на 16.02, а за втора са ни определили 28.04 и имам леки притеснения след всичко случило се. От друга страна, и от смесването на ваксини имам притеснения, а и от това да остана с една доза... Засега съм решила да отивам, на 49 години съм, след първата доза имах няколко дни температура, но като че ли само това... тогава още не се знаеше за тромбозите и не се наблюдавах за подобни симптоми, но и едва ли биха останали незабелязани.

Здравей Дорис,

аз съм с 1 доза на 17.02, вчера 22.04 получих втора доза АЗ. На 38г с повечко килограми Simple Smile.. Първата доза я минах с 1 ден болки в тялото и еднократна Т от 38,5 + болка в ръката. Към момента почти 22 часа след 2 рата доза, само минималиситична болка в ръката.

# 6 707
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:
Моля за отзив дали някой от ваксинираните с втора доза АЗ (знам, че са малко) е с наднормено тегло и как понесе втората доза? Моята първа игла беше на 16.02, а за втора са ни определили 28.04 и имам леки притеснения след всичко случило се. От друга страна, и от смесването на ваксини имам притеснения, а и от това да остана с една доза... Засега съм решила да отивам, на 49 години съм, след първата доза имах няколко дни температура, но като че ли само това... тогава още не се знаеше за тромбозите и не се наблюдавах за подобни симптоми, но и едва ли биха останали незабелязани.

Здравей Дорис,

аз съм с 1 доза на 17.02, вчера 22.04 получих втора доза АЗ. На 38г с повечко килограми Simple Smile.. Първата доза я минах с 1 ден болки в тялото и еднократна Т от 38,5 + болка в ръката. Към момента почти 22 часа след 2 рата доза, само минималиситична болка в ръката.
Много ти благодаря! Това е някакво успокоение.

# 6 708
Моята е чак за 10.05. и не мога да кажа от опит, но според мен нямаш повод за притеснения. Проблемните случаи са след 1 доза, ако си била предразположена, щеше вече да знаеш.
Аз след 1 игла нямах абсолютно никакви странични ефекти. За разлика от мъжа ми, който е с перфектно тегло и без никакви болести. Той беше с доста прилична треска, Т 38.1, после 24 часа поддръжаше 37.4 и имаше болки в ръката няколко дни.
Така че теглото не бих казала, че е фактор.
Успех!

# 6 709
Личната не пожела да включи майка ми в списъка ( на 75), та какво остава за нас. Трябваше да дебнем по системата за да я ваксинираме с файзер. На два пъти провал заради наличие на  рнк ваксина само за богоизбрани, а за останалите АЗ... слава богу на третия път стана. Та на личния лекар да се разчита за мнозина е мисия невъзможна.

# 6 710
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Аз четох как се отнасят с личните лекари, които са принудени да се редят по опашки пред РЗИ-тата за ваксини, а през цялото време ги предреждат разни лични хора, които взимат РНК ваксините ... на личните накрая им отпускат по два флакона, след цялото чакане, че да имало за зелените коридори

Ей такива. Един лекар се беше оплакал във фейса

# 6 711
Браво, все това да се чува.

# 6 712
  • Варна-София
Браво, все това да се чува.

Благодаря Lemy! Вярвам, че предприехме правилната стъпка. Аз и ММ сме с АЗ - без оплаквания към днешна дата.

# 6 713
Последно има ли зелени коридори и в кои центрове може ли да се види? Часът ми за втора доза е другата седмица, но ако пуснат зелен коридор означава, че още един тон народ ще се изсипе пред центъра и трябва и аз да се наредят от съвсем рано макар да съм с час.

# 6 714
Явно в различните градове ситуацията е различна. В нашия малък провинциален град личните лекари масово ваксинират, почти всичките ни познати, които са искали ваксина вече са получили първа доза. Аз лично съм много доволна от организацията. Бях се записала към РЗИ в началото, почти ден преди датата ми пратиха мейл, че центърът е закрит, да се регистрирам отново за другия в града. Отказах се, записах се при личната и след седмица ни звънна, че има РНК, посочи час и дата и така

# 6 715
Аз съм с наднормено тегло и алергии, вкл. Към полени. И с една доза АЗ без никакви проблеми.

# 6 716
Скрит текст:
Скрит текст:

Здравей Дорис,

Благодаря, че сподели. Втората доза наистина се понася по-леко.

# 6 717
  • London
Моята е чак за 10.05. и не мога да кажа от опит, но според мен нямаш повод за притеснения. Проблемните случаи са след 1 доза, ако си била предразположена, щеше вече да знаеш.
Аз след 1 игла нямах абсолютно никакви странични ефекти. За разлика от мъжа ми, който е с перфектно тегло и без никакви болести. Той беше с доста прилична треска, Т 38.1, после 24 часа поддръжаше 37.4 и имаше болки в ръката няколко дни.
Така че теглото не бих казала, че е фактор.
Успех!
За жалост вече има един случай в Англия и след втора доза.....

# 6 718
La Catrala, на кой ден след втора доза се е появило усложнението? Отново ли е при жена?

# 6 719
  • London
Не пише.....казват само, че риска вече е процентно по-голям....случаите са 168 вече тук на 21 милиона. Един от тях след втора доза и това е. Предполагам риска е много минимален след втора все пак. Мъжа ми утре е на първа доза и съм притеснена .....убедена съм, че пак ще е АЗ. Уж навзеха Модерна ама никой не чувам да го ваксинират с нея. Дано при никой да няма проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт