Отговори
# 6 735
Пожелавам ти леко да мине, въпреки че съм малко разочарована че толкова време от първа игла и е възможно все пак разболяване.

# 6 736
Отпадна ми размисълът за втората доза на АЗ - положителен ПСР от днес. Сега чак след 6 месеца, дотогава ще има данни и за АЗ, и за комбинация. А иначе ми е шести ден от първото усещане в гърлото, дори не бих го нарекла дразнене. Подсмърчам 2-3 пъти дневно. Нямам температура, нямам отпадналост. Първа доза - 5 март.

Жалко, че си се заразила преди да дочакаш втората доза, но пък засега го караш много леко по това, което описваш, дай боже само това да е. Една доза от ваксината все пак е голямо предимство.

# 6 737
Ами това ми състояние много трудно бих го нарекла разболяване... ако така мине направо безсимптомно бих го нарекла. Усъмних се, защото единия ден ми мина всичко и на другия пак усетих напрежение в носа...

# 6 738
Отпадна ми размисълът за втората доза на АЗ - положителен ПСР от днес. Сега чак след 6 месеца, дотогава ще има данни и за АЗ, и за комбинация. А иначе ми е шести ден от първото усещане в гърлото, дори не бих го нарекла дразнене. Подсмърчам 2-3 пъти дневно. Нямам температура, нямам отпадналост. Първа доза - 5 март.

Пожелавам ти така леко и неусетно да мине! Изследвала ли си антитела след първата доза?

# 6 739

Пожелавам ти така леко и неусетно да мине! Изследвала ли си антитела след първата доза?

Да, преди 2 седмици, от 10 до 15 сива зона, моите бяха 39, а като добър имунен отговор беше посочено над 45.

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 17:33 от Spiritlight

# 6 740
Бързо възстановяване и лекичко минаване през болестта.

# 6 741
  • London
Браво значи Астрата си върши чудесно работата.

# 6 742
Пожелавам ти леко да мине, въпреки че съм малко разочарована че толкова време от първа игла и е възможно все пак разболяване.
Че защо, според мен би било разочароващо едва след втората доза.

# 6 743
Ами нали ни облъчваха че две седмици след първа доза бла бла, явно е било продуктово позициониране....

# 6 744
  • София
Не са казвали, че разболяването е невъзможно, а че ако се разболееш, ваксината ти увеличава шанса да го караш леко. За мен в този случай ваксината си върши работата идеално за времето, което е минало от ваксинирането.

# 6 745
  • Варна
Не са казвали, че разболяването е невъзможно, а че ако се разболееш, ваксината ти увеличава шанса да го караш леко. За мен в този случай ваксината си върши работата идеално за времето, което е минало от ваксинирането.

Именно. Някои, обаче, сякаш са чели между редовете и все се чудят и маят на ваксините.

# 6 746
  • София
Ами това ми състояние много трудно бих го нарекла разболяване... ако така мине направо безсимптомно бих го нарекла. Усъмних се, защото единия ден ми мина всичко и на другия пак усетих напрежение в носа...
Желая ви бързо оздравяване.
А вкус и обоняние имате ли?

# 6 747
Ами нали ни облъчваха че две седмици след първа доза бла бла, явно е било продуктово позициониране....
Чак пък да са ни облъчвали...
Казаха, че имаш някакъв имунитет двайсет дена след първата доза.
Да не говорим, че човека не определи състоянието си като разболяване.

# 6 748
Нещо абсурдно ли има като сложиш ваксина да се надяваш че няма да се разболееш? За какво маене става въпрос?

# 6 749
Имам вкус и обоняние, имам апетит, имам енергия, не се чувствам болна. И най-леката настинка ми е била по-тежка от това. Сигурна съм, че ваксината играе роля, направо си е почти безсимптомно, ако не броя 2 подсмърчания на ден... Дори до вчера си правех ежедневните домашни тренировки, сега обаче ще пропусна 10тина дена, не мисля да натоварвам сърцето за всеки случай...

Общи условия

Активация на акаунт