Отговори
# 7 710
Не се сърди, човече, не знам дали са верни. Просто споделям видеото, за да се уточни, какво точно е казал Кантарджиев.

MeMyselfI, във видеото, което споделих Кантарджиев казва, че подозренията за проблем с ваксинация по време на овулация идват от германски учени.

Бадрулбудура, изследваме неутрализиращи антитела на SARS-CoV-2.

# 7 711
Здравейте, знаете ли какво точно изследване трябва да искам в лабораторията, за да проверя каква е защитата след втора доза ваксина. Как се казва, за антитела ли? Гледам хората си публикуват изследванията, на едни има абсолютни стойности, на други проценти...И над колко трябва да са, за да е достатъчна защитата, така да се каже?
https://bg-mam.ma/p/1204545/42524589/v

# 7 712
Благодаря ви момичета, ще пробваме в Пирогов. Сертификатът не ми е важен, всички вкъщи имаме ел.подпис. По-скоро е проблем чакането и многото хора, дано няма. Мислех да ходим днес, но кучо е с предимство, оперираха го милия и трябва контролен преглед.
Тогава виж в МВР болница.
Ама там нали писаха, че ваксинирали само хора, които са с първа доза поставена от тях. Което е голяма тъпотия, но такава им е политиката явно.

# 7 713
Скрит текст:
При мен засега само първа ваксина Пфайзер. Исках Модерна, но нямаше. Реакцията беше мигновена при мен. Усетих стопляне на мястото при ваксинацията, след това постепенно ми изтръпнаха и двете ръце. Вечерта и лицето ми изтръпна и бях вече в паника. Усещане все едно съм била на зъболекар и са ми били упойка. На следващия ден ми мина лицето, остана в ръцете. На 4ти ден почти изцяло отминаха изтръпванията, останаха боцкания в краката леки и на моменти едно леко сковаване в мускула на скулата. Доста стрес брах. Други със същите симптоми във фейса ме посъветваха да тъпча витамин Б комплекс и магнезий. И сега това правя. Дано всичко отшуми. Доста ме е страх от втората ваксина да не стане същото.
Във фейс групата Ваксини ли?
Аз съм с АЗ, но имах няколко пъти нещо като играещ нерв на езика, също и в областта на слепоочията. Чудех се дали не е от ваксината, но някак не ми се вярваше.
Днес попаднах на тези публикации в фейс групата, та се чудя, дали и това с моят крак не е нещо подобно 🤔
Скрит текст:

Милитана, вярно, забравих.

# 7 714
Bianka, на твое място догодина въобще не бих слагала АЗ. Подуването на устата и езика са крачка към анифилактичен шок. Радвай се, че не се е стигнало дотам и се е разминало с Урбазон.

# 7 715
  • пустинята Гоби
В Пирогов едва ли има опашка. Вчера, когато се ваксинират с първа доза към 12 часа на фургоните нямаше никой, а при ниската сграда имаше 10 човека. После минах пак към 16 часа, беше мъртвило. Няма хора като цяло, няма навалица.

# 7 716
Вчера към обяд се ваксинирах с втората доза на Астра Зенека.
Както първия път, през нощта ме втресе, заболя ме глава и всички кокалчета, очаквах го, ще мине до ден два.
Искам да питам, колко дни не трябва да се консумират храни, които са алергени? Чудни ягодки имам, и шоколад,  и ядки, и бъркани яйчица ми се хапват Simple Smile.... Уж не съм имала проблеми  с алергии, но ,,страх, лозе пази"...

# 7 717
Както първия път, през нощта ме втресе, заболя ме глава и всички кокалчета, очаквах го, ще мине до ден два.
Искам да питам, колко дни не трябва да се консумират храни, които са алергени? Чудни ягодки имам, и шоколад,  и ядки, и бъркани яйчица ми се хапват Simple Smile.... Уж не съм имала проблеми  с алергии, но ,,страх, лозе пази"...
Няма препоръки да не се ядат алергени. Simple Smile Особено пък за хора БЕЗ алергии.

# 7 718

Няма препоръки да не се ядат алергени. Simple Smile Особено пък за хора БЕЗ алергии.
[/quote]
Благодаря, и аз така мисля, ама пусти страх Simple Smile...
Нападам хладилника Simple Smile

# 7 719
  • на земята
Пиша както обещах.Вчера в 9.30 втора доза Модерна.На 10 час започна втрисане и лека температура,тракаха ми зъбите,по късно вечерта мускулни болки.През ноща ту студ ,ту жега ,потене .Към днешния час вече станах от леглото мускулните болки намаляха значително ,по добре съм вече,силите ми дойдоха.Болки в ръката имам,но и те намаляват.
Мислих,че ще ме подмине,но увиии.
При първата леки болки в гърба на третия ден и нищо повече.
Дано всичко е наред с всички.
Неприятно е ,но бързо минава за едно денонощие.

# 7 720
  • София
Вътре се влиза в Пирогов за втора доза, отпред бият само първи дози.
В четвъртък ми сложиха втора доза отпред, във фургона.

# 7 721
  • Пловдив
Искам да питам, колко дни не трябва да се консумират храни, които са алергени? Чудни ягодки имам, и шоколад,  и ядки, и бъркани яйчица ми се хапват Simple Smile.... Уж не съм имала проблеми  с алергии, но ,,страх, лозе пази"...

Тук в темата няколко човека бяха писали, че им казали да не ядят морски дарове, ядки, яйца и шоколад 24 часа. А някой дори беше получил листовка /но не помня тук или в някоя фейсбук група/ с храни, които да се избягват, в която бяха включени и други храни.

# 7 722
Искам да питам, колко дни не трябва да се консумират храни, които са алергени? Чудни ягодки имам, и шоколад,  и ядки, и бъркани яйчица ми се хапват Simple Smile.... Уж не съм имала проблеми  с алергии, но ,,страх, лозе пази"...

Тук в темата няколко човека бяха писали, че им казали да не ядят морски дарове, ядки, яйца и шоколад 24 часа. А някой дори беше получил листовка /но не помня тук или в някоя фейсбук група/ с храни, които да се избягват, в която бяха включени и други храни.
Аха, и листовка дали Wink
Вече даже не се учудвам на измишльотините, които царят из пространството, включително и сред лекарското съсловие.

# 7 723
В Пирогов слагат и първа и втора доза в ниската сграда, след детското, каб.9. Има хора единично, няма опашка, изчакват се 1-2 човека. Докато си попълниш формуляра, ти е дошъл редът.  Сертификат веднага на принтера. Прекрасна организация и изключително любезни. Казват Аспирин протект за АЗ 10 дни вечер х 1. Отвън на бараките също има някаква суетня и хора, но по-ското там правят тестове. Цялата процедура с отиване и връщане ми отне 30 минути /аз живея мн.близо/. Дано всичко е наред оттук нататък. Първия път ме цепи адски глава.

# 7 724
  • пустинята Гоби
Може и втора доза да слагат отпред във фургоните в Пирогов, но вчера пишеше в ниската сграда. Така казваха и на хората. Сега, ако се случва различно от написаното - не знам.

Аз се ваксинирах в Файзер, казаха ми без алкохол един ден и без прекаляване с белтъци. Алергии нямам.

Общи условия

Активация на акаунт