Отговори
# 7 725
  • Варна
Звъннах в ДКЦ - то, където се ваксинирах, питах ще ваксинират ли дете, което след няколко месеца става на 18, казаха "не".

С РЗИ не успях по телефона да се свържа, чичката от портала каза, че вчера имало голяма опашка чакащи за ваксиниране, около 100 човека. За Варна става дума.

Написах имейл на МЗ, получих входящ номер, да видим кога ще получа отговор Stuck Out Tongue Winking Eye

# 7 726
  • SF
Тук в темата няколко човека бяха писали, че им казали да не ядят морски дарове, ядки, яйца и шоколад 24 часа. А някой дори беше получил листовка /но не помня тук или в някоя фейсбук група/ с храни, които да се избягват, в която бяха включени и други храни.
И аз тук в темата го четох, четох, за да съм информирана и накрая закусих шоколад и след ваксината веднага си купих и един горещ шоколад от Коста кафе, ей така, за всеки случай, да не би да се окаже, че малко съм яла. До вечерта ядох и още шоколад. Simple Smile
Не съм правила алергии. В четвъртък ми я сложиха, днес е събота на обяд и вече даже не ме боли и мястото на убождане. Мислех, че ще ме боли поне 10 дни, така болеше!

# 7 727
Вече съм с втора доза Пфайзер от днес,чаках 2 часа,но успях да се ваксинирам в Рзи Пловдив.За сега имах само главоболие да видим ....

# 7 728
Благодаря на двете дами, които и отговориха за изследването на антитела след ваксинация. Само да попитам, от едната се взема кръв, нали? Много трудно ми се намират вените и много ми се иска да е от пръста, ама надали...

# 7 729
  • София
Благодаря на двете дами, които и отговориха за изследването на антитела след ваксинация. Само да попитам, от едната се взема кръв, нали? Много трудно ми се намират вените и много ми се иска да е от пръста, ама надали...

Венозно се взима кръв, да. Надявам се да попаднеш на сръчна лаборантка, иначе това с вените е оправдание като че ли...

# 7 730
  • Sofia
26 часа след втора доза АЗ. Нищо няма като реакция. Малко ми се спи.

# 7 731
  • София
Вътре се влиза в Пирогов за втора доза, отпред бият само първи дози.

На мъжа ми я биха отвън във фургона. Втората доза.

# 7 732
  • София
И аз днес минах да ми боцнат втората доза АЗ. Първата ми е във ВМА, втората направих в Пирогов. Веднага ми дадоха сертификата. Сега чакам да видим какво ще стане, дали ще имам някакви кофти тръпки.

# 7 733
Ваче, къде в Пирогов ти я биха?
Отпред на фургоните не тестват ли и за covid, тоест, да има потенциално болни?

# 7 734
Ваче, къде в Пирогов ти я биха?
Отпред на фургоните не тестват ли и за covid, тоест, да има потенциално болни?
Точно.
Според мен е важно да се отсява актуалната инфо от старата.

# 7 735
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Вероятно става дума за жени във фертилна възраст, това с овулацията и противозачатъчните

# 7 736
Доро, не разбрах 🤔

# 7 737
Писах 2 поста по-нагоре инфо от днес - кое, къде.
След това съфорумки споменавах мъжете си във фургоните. Кой знае кога са били във фургоните. Хубаво е да се пише и кога е било, иначе настава информационен хаос.

# 7 738
  • София
Писах 2 поста по-нагоре инфо от днес - кое, къде.
След това съфорумки споменавах мъжете си във фургоните. Кой знае кога са били във фургоните. Хубаво е да се пише и кога е било, иначе настава информационен хаос.
Е, писахме - аз оня ден, два са фургоните отпред. Левия за тестове, десния за ваксини с две места за боцкане. Опашките са срещуположни и е на открито. Въобще не съм се притеснявала от хората от отсрещната опашка, за две минути се минава.

# 7 739
  • пустинята Гоби
Вчера и в двата фургона ваксинираха. Мен ме ваксинираха в левия. Опашки нямаше.

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 20:42 от 🌹 Mimi Rose 🌹

Общи условия

Активация на акаунт