Лидл 138 - Великденско извънредна...

• 110 493
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 1 755
А къде се намират ?! И аз за бадеми и моцарелка, другата седмица за любимата Гауда:).

# 1 756
Благодаря Брадли.

# 1 757
  • Бургас
Момичета, машинката за вакумиране има ли я някой, добра ли е?

# 1 758
Ягоди никакви не видях, но пък този път намерих и ще пробвам мини моцарелките.
Все още е на 1.59 при нас нахута, който в брошурата е 1.99. П.п. Сега видях, че в сайта също е 1.59, явно се разминава с качената и хартиената брошура.

# 1 759
А къде се намират ?! И аз за бадеми и моцарелка, другата седмица за любимата Гауда:).
Бадемите при нас са при стафидите, сметаната..

# 1 760
Бадемите са за готвене (торти, мелби) не са ви за уискито. За това си стоят при готварските неща.

# 1 761
Взех и вече опитах този сладолед, допадна ми

# 1 762
Преди години имаше сладолед в подобна опаковка но  с турон. Аз него чакам. Добрах се до още една кутийка маскарпоне.

# 1 763
  • In transit
В ЛИДЛ на Мир във Варна ягодите бяха зеленички. Едвам избрах 2 тарелки.
Ти кога ходи? Защото към 14 вече бяха свършили, зелени, червени, нямаше нищо.

Момичета, машинката за вакумиране има ли я някой, добра ли е?
Супер е! Постоянно вакумирам нещо. Много полезна вещ. Например като взема по-голяма пита кашкавал я разделям и вакумирам на части. Така издържа много време. Само ролките са малко скъпички и бързо свършват, ама...

# 1 764
  • Бургас
Благодаря!

# 1 765
А ролки откъде купувате? Т.е. като свършат запасите.

# 1 766
  • In transit
Те в Лидл пускат ролки, но сега се замислих дали ролките за другите машинки не са по-евтини?

# 1 767
  • София
От новата брошура искам пасатора 3 в 1.
Този оранжевия Heart Eyes

# 1 768
Взех сутринта очила, въпреки че и при предното пускане купих, но аз ги чупя много оставям и в колите да имам под ръка. Видях в нещата от стари промоции свещи Цитронела 2 бр. за 2,99 лв.  някой ако е купувал да сподели колко време се запазва аромата ако не е запалена. През опаковката аромата се усещаше силно, и ако е траен е добро решение в летните месеци като репелент в стаята.

Свещи цитронела не бива да се ползват на закрито. Отровно е да им дишаш изпаренията.

# 1 769
Днес направих много хубав пазар - две тарелки ягоди, розови домати (и двата продукта изглеждат много добре, но все още не съм ги опитала), халва. Най-много се радвам, че от секцията с намаление от 30 % да взема спортни дрехи, то направо си стана цял екип!

От брошурата за следващата седмица съм хвърлила око върху пижамите и сирене гауда. Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт